Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio darželis Vilniuje

Labas rytas

Kisu ir as savo nosyte 4u.gif

Prisipazinsiu vidiniu baimiu ir dvejoniu as taip pat labai daug turiu, labiausiai bijau ,kad viena ryta atvedus vaika isgirsiu...kad turiu vestis ji namo ir deti ten kur noriu, nes darzelis uzsidaro.....

Susirinkimas irgi mano baimiu neissklaide....

Taciau labai tikiu ir labai labai linkiu naujam darzelio kolektyvui padeti viska sustyguoti i vietas, zmones su teisingu poziuriu ir sava patirtimi manau turi sansu sudelioti viska i savo vietas...
Nes kolektyvas tikrai pozityvus, labai stengiasi zmones,vaikuciais tikrai tupinasi ir juos myli, tai pagrindinis motyvas kuris mane palaiko ir kodel mes vis dar keliaujame i si darzali ir mano mazasis labai noriai keliauja...

Del mokescio...tikrai per susirinkima buvo uzsiminta kad keisis sutarties salygos nori to teveliai ar ne...tikrai pats tas klausimas pateiktas buvo na maziausiai sakyciau netaktiskai verysad.gif doh.gif taciau...taip ir nesupratau kas keisis (bent jau musu sutartyje, kaip paaiskejo susirinkimo metu sutarciu du variantai yra) visas menuo 450 lt., ligos atveju -50 proc., o atostogos nemokama, taciau rastiskai informavus istaigos vadove., kol kas tokia ir tvarka ir mokame....tai nelabai supratau kas keisis, nes reziume kaip ir supratau kad niekas blush2.gif ax.gif

Materialine baze, skurdoka...bet bent jau tai kas yra daikteliai kokybiski , su teisinga paskirtimi ir lavinamaja uzduotimi.. tai velgi manau svarbu ne kiek turi, o ka turi vaikai ir kaip aukletojos pritaiko tas priemones...

Del lauko pasivaiksciojimu tai tikrai sutinku ,kad yra problema, musu vaikinukas labai aktyvus , tai mes vasara vakarais po darzelio dar visada praleisdavome lauke apie pora valandu....vasara miskelis ne iseitis...ziema ,gal? g.gif
Del ejimo i laukeli ant mansardos, kai isgirdau sita pasiulima ...man jis irgi kelia labai daug dvejoniu g.gif
Tai net nezinau...gal ...darzelis galetu prisideti finansiskai kazkiek to komplekso gyventojams uz aiksteles devejima tiesiog..?

Siaip maisto kokybe mane asmeniskai tenkina, na del valgymo tvarkos ir kaip daugelio kitu taisykliu dar reiketu tartis...

Tai va tokie mano pamastymai, jie ir pozityvus ir nelabai....taciau kazkaip inkiu visiems teveliams gal but nesti daugiau pozityvo patiems...galvoti kaip butu galima apspresti tam tikras problemas, kazka siulyti, tartis grupelese su aukletojomis ir vieningai kazka nuveikti vaikuciu labui... 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaiciukas123 @ 2011 08 23, 09:37)
.taip ir nesupratau kas keisis (bent jau musu sutartyje, kaip paaiskejo susirinkimo metu sutarciu du variantai yra) visas menuo 450 lt., ligos atveju -50 proc., o atostogos nemokama, taciau rastiskai informavus istaigos vadove., kol kas tokia ir tvarka ir mokame....tai nelabai supratau kas keisis, nes reziume kaip ir supratau kad niekas  blush2.gif  ax.gif

Man direktore sake, kad nebebus jokiu lengvatu, t.y jei vaikas nelanko darzelio - visvien moki pilna suma. Nebus ir puses dienos mokescio, tik pilna kaina. Pats menesinis mokestis nedides.
Atsakyti
Nunesiau prasyma pinigelius atssimti (kadangi tikrai nevesim savo vaiko i ta "darzeli")
Manes net nepklause, kodel atsiimat prasyma, (ant stalo pati maciau dar nemazai ju), direktore pati net nesidomi kas blogai, kokios priezastis, gal ka keisti, tik pasake, gerai atsilaisvins truputi vietu, kas mane ziauriai prajuokino, palinkejau sekmes ir isejau su tokia rami sirdim.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 08 23, 10:55)
Man direktore sake, kad nebebus jokiu lengvatu, t.y jei vaikas nelanko darzelio - visvien moki pilna suma. Nebus ir puses dienos mokescio, tik pilna kaina. Pats menesinis mokestis nedides.

Aisku supratau...aisku per susirinkima visiskai kitaip viska supratau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(**tresnaite** @ 2011 08 23, 18:18)
Nunesiau prasyma pinigelius atssimti (kadangi tikrai nevesim savo vaiko i ta "darzeli")
Manes net nepklause, kodel atsiimat prasyma, (ant stalo pati maciau dar nemazai ju), direktore pati net nesidomi kas blogai, kokios priezastis, gal ka keisti, tik pasake, gerai atsilaisvins truputi vietu, kas mane ziauriai prajuokino, palinkejau sekmes ir isejau su tokia rami sirdim.

Dar karta parode direktore savo vadybinius gabumus.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sitas darzelis man neaktualus,bet manau Direktore suvokia,kad vieni iseis kiti ateis,tokiais laikais uz tokia kaina atsiras norinciu vesti
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 08 24, 13:05)
sitas darzelis man neaktualus,bet manau Direktore suvokia,kad vieni iseis kiti ateis,tokiais laikais uz tokia kaina atsiras norinciu vesti

Manau ves tie, kurie nepateko i valdiska darzeli, o privatiems neturi pinigu. Siaip jei reiktu rinktis tarp valdisko ir sito, as rinkciausi valdiska.
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2011 08 24, 14:25)
Manau ves tie, kurie nepateko i valdiska darzeli, o privatiems neturi pinigu. Siaip jei reiktu rinktis tarp valdisko ir sito, as rinkciausi valdiska.

labai daug kas priklauso ir koks tas valdiskas darzelis,yra tikrai labai puikiu yra i kuri kojos nekelciau.....
Atsakyti
Sveikos mamytes, ar buvote darzelio atidaryme, kaip Jums? Kaip aukletojos? Pasidalinkit ispudziais smile.gif
Atsakyti
sveiki, mes lankom si darzeli. kolkas viskas gerai, po truputi pildosi zaislais naujos grupes, ir baldasis, lyg ir rubines spinteles jau uzsakytos, miegamieji irengti, lovos yra. Aukletojo naujos man labai patinka, grupes nedidukes, bet ir vaiku ne po 20, pas mus 9 uzrasyti ax.gif , tai jos dviese tikrai skiria pakankamai demesio kiekvienam

na aisku, viskas labai ten letai juda i prieki , na bet juda, jie labai laukia tu vaiko krepseliu is valstyves, tada manau reikalai pajudetu greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandre @ 2011 09 06, 17:12)
sveiki, mes lankom si darzeli. kolkas viskas gerai, po truputi pildosi zaislais naujos grupes, ir baldasis, lyg ir rubines spinteles jau uzsakytos, miegamieji irengti, lovos yra.

Bent jau musu grupeje lovu nera - yra ciuzinukai. Zaislus atnesa pacios mamos, darzelio zaislu nera.
Kai rinko stojamaji mokesti, sake nieko pirkti nereikes, cia darzelio reikmems. O dabar jau ir piesimo priemones pasake patiems nusipirkti... Aukletojos jaunutes, bet tikrai labai stengiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka teveliai mano apie pasikeitimus? Apie mokescius?tie,kurie lanko jau dabar,gal jau pasirase naujas sutartis?nes nelabai isivaizduoju,kaip ji reikalaus nauju salygu ivykdymo....
Atsakyti
QUOTE(toma.g @ 2011 09 27, 21:21)
Ka teveliai mano apie pasikeitimus? Apie mokescius?tie,kurie lanko jau dabar,gal jau pasirase naujas sutartis?nes nelabai isivaizduoju,kaip ji reikalaus nauju salygu ivykdymo....

as kaip supratau is visko..kad mokestis keliamas iki tol kol atkeliaus krepseliai, o del lengvatu naikinimo, tai net nezinau kaip apspres si klausima, siaip nesutinkant su sutarties pasikeitimais ,manau belieka kitos istaigos ieskotis...
mano nuomone ne taip is vis pradejo viska direktore...ne nuo to galo...
Atsakyti