Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio darželis Vilniuje

QUOTE(judvai @ 2013 06 17, 16:56)
As ir kai skambinau sake jog vietu nera ir nepanasu, kad bus:(

O jūs kokiu numeriu skambinot? Man jau panašu, kad čia priklauso nuo to su kuo kalbėt pasiseks. Nes mane patikino, kad vietų atsiras. Jums aiškino, kad nebus, o va kitą vaiką iškart be eilės priėmė blink.gif doh.gif Rimta tvarka. Bet nesistebiu, nes girdėjau, kad ten balaganas.
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 06 18, 10:54)
O jūs kokiu numeriu skambinot? Man jau panašu, kad čia priklauso nuo to su kuo kalbėt pasiseks. Nes mane patikino, kad vietų atsiras. Jums aiškino, kad nebus, o va kitą vaiką iškart be eilės priėmė blink.gif  doh.gif  Rimta tvarka. Bet nesistebiu, nes girdėjau, kad ten balaganas.

Skambinau tuo, kuris ju internetiniame puslapyje nurodytas, bet man padiktavo kita ir pasake, jod del vietu man tuo nr atsakys.
Atsakyti
manau reikia laukti liepos menesio, kai bus paskelbti sarasai i valstybinius darzelius, tiketina, kad atsiras vietu, nes kai kurie uzsirase papuls i valstybinius. Musu atvejis kaip tik toks, valstybiniame ant ribos patekimo, ir sitame vieta turime. tai jei papuola maniskis valstybinin, tai atsilaisvina vieta privaciam
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2013 06 21, 08:58)
manau reikia laukti liepos menesio, kai bus paskelbti sarasai i valstybinius darzelius, tiketina, kad atsiras vietu, nes kai kurie uzsirase papuls i valstybinius. Musu atvejis kaip tik toks, valstybiniame ant ribos patekimo, ir sitame vieta turime. tai jei papuola maniskis valstybinin, tai atsilaisvina vieta privaciam

Man taip ir sakė atstovė darželio. Tik va įdomu kodėl kitai mamai iškart pasakė, kad vietų nėra. Nebent jinai norėjo užrašyt nuo liepos g.gif Tikiuosi, kad atsiras vieta mano mergiotei ax.gif
O jums linkiu gauti valstybiniam vietą 4u.gif
Atsakyti
[quote=pikute84,2013 06 21, 12:19]
Man taip ir sakė atstovė darželio. Tik va įdomu kodėl kitai mamai iškart pasakė, kad vietų nėra. Nebent jinai norėjo užrašyt nuo liepos g.gif

Aš teiravausi dėl rudenio lankymo, 2010 metų gimino vaikučio.
O kas keisčiausia, kad šiandien man paskambinus tuo pačiu telefonu pasakė, kad galimybė yra pakliūt tik tuomet jei kas išeis į valstybinį, tačiau laukiančiųjų daug yra, tačiau galima pabandyt pasiskambint liepos pradžioj.
Atsakyti

Mus tai i eile uzrase, nes 2009 m. Gal zinot, ar realu, kad 3 vaikai iseitu is 2 grupiu?
Atsakyti
ziv, labai realu. Manau, daug iseis, nes cia kaip kompromisas tarp valstybinio ir privataus, tad pateks i darzeli valstybini ir iseis net daugiau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kažkaip labai jau niekas nenori išeiti į valstybinius iš Trinapolio biggrin.gif O aš noriu paklausti ar tikrai bus 550 mokestis nuo rugsėjo? Renkuosi iš kelių darželių, tai čia vilioja tik kaina. bet jei bus visgi aukštesnė, tai geriau tada kitur eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 07 02, 10:25)
Sveikos  smile.gif  Kažkaip labai jau niekas nenori išeiti į valstybinius iš Trinapolio biggrin.gif  O aš noriu paklausti ar tikrai bus 550 mokestis nuo rugsėjo? Renkuosi iš kelių darželių, tai čia vilioja tik kaina. bet jei bus visgi aukštesnė, tai geriau tada kitur eit g.gif

Taip, direktorė per paskutinį susirinkimą sakė kad bus 550 Lt visiems, bet be jokių nuolaidų, t.y. lakot ar nelankot, sergat ar atostogaujat - visus 12 mėn. per metus po 550 Lt mokėsit.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2013 07 02, 09:59)
Taip, direktorė per paskutinį susirinkimą sakė kad bus 550 Lt visiems, bet be jokių nuolaidų, t.y. lakot ar nelankot, sergat ar atostogaujat - visus 12 mėn. per metus po 550 Lt mokėsit.

Dėkui 4u.gif Tai gaunasi, kad kitą vasarą nebekels mokesčio, kaip šią? Nes kažkaip nelabai normalu mokėti daugiau, o ypač kai atostogauji doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes irgi nuo rugsejo lankysim si darzeli. Domina ar reikia supirkti vaikams kazka pries rugseji ta prasme piestukai, spalvotas popierius ir t.t.? gal kuri turit sarasiuka, nes nuolaidos buna paskutinemis rugpjucio savaotemis, o lankysim tik rugseji noreciau zinot is anksto smile.gif
Atsakyti
Mes ji lankom (beje, nuo rugsejo 1 d. atlaisvinsim vieta, nes i valstybinio patekom), tai kaina buvo 550 lt (nuo balandzio lankom) ir nieko nereikejo pirkti, ti patalyne savo atsinesti. Tad nezinau, gal nuo rugsejo ir yra kokios rinkliavos, bet man neteko girdeti... O del mokescio, tai jis gali kisti, nes sutartyje parasyta, kad jis iki rugpjucio 31 d. toks. Tad del kainu ir kanceliariniu prekiu geriausia klausti pacios direktores ar pavaduotojos.
Atsakyti