Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio darželis Vilniuje

QUOTE(gustuko mama @ 2013 05 16, 11:52)
Tai ne darzelio pieva, darzelis neturi savo jokios pievieles, tai namo teritorijojs gazonas ant kurio jau 6 metus kasdien atlieka savo gamtinius reikalus dauguma namo sunu.

As savo pastebejima apie darzelio "sveika" pasivaiksciojima tiek aukletojai tiek jums pasakiau.
Sekmes.

Tai yra problema ir tiek, todėl ir mokestis už darželį kitoks, nei kituose, aikšteles turinčiuose, darželiuose. Mes turime teisę rinktis kitą darželį, sutarties sudarymo metu nebuvo nei privačios aikštelės, nei pievelės, visa tai mes žinojome......
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 05 16, 14:16)
Tai yra problema ir tiek, todėl ir mokestis už darželį kitoks, nei kituose, aikšteles turinčiuose, darželiuose. Mes turime teisę rinktis kitą darželį, sutarties sudarymo metu nebuvo nei privačios aikštelės, nei pievelės, visa tai mes žinojome......

Siandien grupes susirinkime sake, kad jau sia vasara prades irengineti aikstele, o kitais metais jau bus pilnai irengta ir su supynem ir aptverta ir su pavesinem. Reik tiketis taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Agane @ 2013 05 06, 15:31)
Sveiki visi, lankysim ir mes trinapolio darzeli. Pradesim nuo rugsejo. Uzsiraseme i gr. Pirmame aukste. Po poros sav paskambino pavaduotoja ir pasiule pereiti i gr. antrame aukste. Sake, kad ten bus mazesne grupe 20 vaiku ir dvi aukletojos. Ar yra lankanciu sia gr.? smile.gif tiesiog smalsu kaip ten smile.gif

sveiki, mes irgi perkelti i antraji auksta, bandysim jau nuo rugpjucio galo pratintis prie darzo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2013 05 21, 11:47)
sveiki, mes irgi perkelti i antraji auksta, bandysim jau nuo rugpjucio galo pratintis prie darzo  smile.gif

Ir mus lygiai taip perkele, idomu..
Atsakyti
Noriu perspėti Naujojo Trinapolio darželinukų tėvelius - perspekite auklėtojas, kad nevestų jūsų vaikučių į tą pievelę, kur bus kada nors bus žaidimų aikštelė. Ten knibžda didelė gausybė erkių.... Saugokite savo vaikus, nes ir siandien mačiau, kaip auklėtojos susodinę darželinukus toje pievoje.

Ir dėl šuniukų - pati turiu šuniuką, bet jo kakučius visada surenku ir nematau tame problemų. Be je vakar 10 min pasivaiksčiojęs po tą pievą mano šuo parsinešė 7 erkes.
Atsakyti
QUOTE(luniukas @ 2013 06 03, 14:18)
Noriu perspėti Naujojo Trinapolio darželinukų tėvelius - perspekite auklėtojas, kad nevestų jūsų vaikučių į tą pievelę, kur bus kada nors bus žaidimų aikštelė. Ten knibžda didelė gausybė erkių.... Saugokite savo vaikus, nes ir siandien mačiau, kaip auklėtojos susodinę darželinukus toje pievoje.

Ir dėl šuniukų - pati turiu šuniuką, bet jo kakučius visada surenku ir nematau tame problemų. Be je vakar 10 min pasivaiksčiojęs po tą pievą mano šuo parsinešė 7 erkes.

Dekoju uz informacija! Butinai rytoj pasakysiu musu 1 auksto aukletojoms.
Atsakyti
Ieškom ir mes darželio. Man įdomu, ar jūsų vaikučiai noriai eina į šį darželį. Jis mums labai patogus, viskas kaip ir atrodo puiku. Tad įdomi jūsų patirtis.
Atsakyti
Maniškis eina noriai.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka22 @ 2013 05 21, 14:55)
Ir mus lygiai taip perkele, idomu..

Taip, idomu kokiais sumetimais... Tikiuosi viskas bus gerai. Lankysim nuo rugsejo.
Atsakyti
QUOTE(MamaVilnius @ 2013 06 04, 22:32)
Ieškom ir mes darželio. Man įdomu, ar jūsų vaikučiai noriai eina į šį darželį. Jis mums labai patogus, viskas kaip ir atrodo puiku. Tad įdomi jūsų patirtis.

Kas liečia vaiką-vaikui gerai, auklėtojos geros, vaikus myli. O šeip visumoj, jei vardinti minusus-trūksta administracinių įgūdžių.
Dėl erkių-jų yra visur. Vis tiek reikia vaiką vesti į lauką, į kiemą, į mišką, Juk neuginsi vaiko izoliuot, šiltnamio sąlygomis, inkubatoriuje... Aš kažkaip realiai į visa tai žiūriu, ne per padidinamą stiklą....
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2013 06 09, 17:19)
Kas liečia vaiką-vaikui gerai, auklėtojos geros, vaikus myli. O šeip visumoj, jei vardinti minusus-trūksta administracinių įgūdžių.
Dėl erkių-jų yra visur. Vis tiek reikia vaiką vesti į lauką, į kiemą, į mišką, Juk neuginsi vaiko izoliuot, šiltnamio sąlygomis, inkubatoriuje... Aš kažkaip realiai į visa tai žiūriu, ne per padidinamą stiklą....

Dėl erkių - tai nesutinku, kad reikia atsainiai žiūrėti, nes jos platina baisias ligas (erkinis encefalitas, Laimo liga), bet kol pats nesusiduri su jomis, tai nelabai ir tiki, kad jos egzistuoja... Mano dukra neseniai persirgo Laimo liga (erkę parsinešė iš tos pačios pievos, kur sėdinėjo Mažojo Trinapolio darželinukai), gerai, kad dar šia, o ne rimtesne... Nors sąnarių skausmai vargina iki šiol...
Atsakyti
QUOTE(luniukas @ 2013 06 10, 16:19)
Dėl erkių - tai nesutinku, kad reikia atsainiai žiūrėti, nes jos platina baisias ligas (erkinis encefalitas, Laimo liga), bet kol pats nesusiduri su jomis, tai nelabai ir tiki, kad jos egzistuoja... Mano dukra neseniai persirgo Laimo liga (erkę parsinešė iš tos pačios pievos, kur sėdinėjo Mažojo Trinapolio darželinukai), gerai, kad dar šia, o ne rimtesne... Nors sąnarių skausmai vargina iki šiol...

Na taip, bet kaip vaiko neleisti į kiemą, kaip neleisti dūkti su vaikais? Na neįmanoma taip auginti vaiko. Čia vienintelė išeitis-jį skiepyti. Bet izoliuoti nuo aplinkos nebesigauna.
Atsakyti