Kaip sekasi lankantiems nuajasias grupes? Labai smalsu. Musu laikas arteja, tai labai norisi kazka isgirsti, suzinoti, kaip ten kas vyksta dabar? Kiek vaiku? Kaip aukletojos, ar vis dar geros?
O koks mokestis buna jei vaikas serga? Ar reikia moketi kaip uz pilna menesi?
Mes praejusia savaite buvom, tai sake, kad mokestis visada vienodas, nesvarbu, ar vaikas serga, ar lanko. Ir mums sake, kad grupese 30 vaiku ir 3 aukletojos.
Ka jus sau galvojate, pasirasom sutarti, nes reikia vaika vesti iki rugsejo kazkur, man pasako, kad savivaldybej nefiguruos musu sutartis, o siandien pasiskambinu i savivaldybe ir man pasako, kad tai pusiau privatus darzelis, kad anksciau nebraukdavo is sarasu, o dabar jau antra savaite, kaip lankantys si darzeli prilyginami valstybiniui ir mano vaikas net negales dalyvauti ,,konkurse" del valstybinio darzelio rugseji, nes bus isbrauktas is sarasu, kai tik pradesim lankyti si Tada skambinam kitai- sako, kad nebrauks, galu gale pacios pasimeta ir liepia kreiptis i direktoriu. Aisku, jo nera. Ryt aiskinsimes. Kam aktualu- sujuskit.
Sunerimau perskaičius, kad jei lankai Trinapolio darželį tai vaikas bus išbrauktas iš sąrašų į valstybinį darželį, tai pasiskambinau į savivaldybę ir ką jūs manote, tai tiesa.Paklausiau ar jūs suprantate, kiek kainuoja valstybinis darželis, o kiek Trinapolio, tai davė tris telefonu nemurius, tolimesniai konsultacijai, tik dėja jais negaliu prisiskambinti
QUOTE(Ruutaaa @ 2013 03 21, 11:32)
Sunerimau perskaičius, kad jei lankai Trinapolio darželį tai vaikas bus išbrauktas iš sąrašų į valstybinį darželį, tai pasiskambinau į savivaldybę ir ką jūs manote, tai tiesa.Paklausiau ar jūs suprantate, kiek kainuoja valstybinis darželis, o kiek Trinapolio, tai davė tris telefonu nemurius, tolimesniai konsultacijai, tik dėja jais negaliu prisiskambinti
Negaliu patiketi. Maniskei jau tuoj 4 metai, valstybinio negauna iki šiol... Antri metai lankom Mažąjį Trinapolį, nes nėra kito varianto. Vis dar esam eilėje dėl valstybinio. Savivaldybės puslapyje po kovo 15 neva galutinai patvirtintų eilių iš 12 į 60 vietą nukritom (kai laukiančiųjų iš viso 78), nors esam deklaravę gyv. vietą Vilniuje.
Pasiskambinau į savivaldybę. Mažasis Trinapolis nėra valstybinių darželių sąraše (kas tiesa - tai privatus darželis) ir nebūsim išbraukti.
QUOTE(SuperMeska @ 2013 03 21, 14:03)
Negaliu patiketi. Maniskei jau tuoj 4 metai, valstybinio negauna iki šiol... Antri metai lankom Mažąjį Trinapolį, nes nėra kito varianto. Vis dar esam eilėje dėl valstybinio. Savivaldybės puslapyje po kovo 15 neva galutinai patvirtintų eilių iš 12 į 60 vietą nukritom (kai laukiančiųjų iš viso 78), nors esam deklaravę gyv. vietą Vilniuje.
Taip, teisingai, mes irgi lankom šį darželį, irgi stovime eilėje dėl valstybinio ir panašiai pasislinko eilės vietos.
Aš tik norėjau patikslinti vieną informaciją-JEI TEISINGAI SUPRATAU, 1 aukšte yra vienas darželis, o 3-čiame - kitas ir tai skirtingos įmonės (direktorė ta pati). Mano vaikas lanko darželį 3-čiame aukšte ir stovi neišbrauktas eilėje valstybiniame.
O va dėl 1-mo aukšto nebežinau, gal šis darželis skaitosi pusiau privatus, ir čia mokestis ženkliai pigesnis (aš moku 650 Lt, čia mokestis lygl 500 Lt). Tad gal to pirmo aukšto vaikučiai ir nestovi elėje valstybiniame darželyje ?
Informuoju. Isbraukineti anksciau neisbraukinejo, bet jau antra savaite kaip ketino tai daryti (ir cia visi Trinapolio aukstai), direktore sake nieko negalinti padaryti, kaip nuspres savivaldybe. Tad vakar ir uzpuole vyras (pasitvirtino, i vyrus vis vien ziuri kitaip) Savivaldybe su rastisku skundu, paskui pasimete konsultantai atsakinejo skirtingai, galu gale i departamento direktoriu nukreipe aiskintis. Aisku, jis susirinkime, tai sen, tai ten. Vyras nepasidave, sako, valstybes tarnautojai atsakineja skirtingai i mano klausima, skubiai reikia pas vadova, nes turiu vykdyti isipareigojimus sutarties darzeliui (sumoketi pinigus). Nieko nera. Tuomet liepe skambinti Svietimo skyriaus vedejui Dzeraldui Dagiui. Aisku, nera. Galutiniame variante, visi Savivaldybeje zinojo sia situacija, pasiskambinti pavyko, tai patikino, kad nebebrauks, liepe informatikams sutvarkyti sistema. Mes laukiame skubaus rastisko patvirtinimo. Manau, ryt jau turesime tureti. Kai tik turesime, informuosiu cia (zodziais jau nebegalima tiketi).Aciu, kad sujudote. Turbut to sujudimo deka ir keiciasi i gera.
QUOTE(esta_esta @ 2013 03 21, 16:28)
Informuoju. Isbraukineti anksciau neisbraukinejo, bet jau antra savaite kaip ketino tai daryti (ir cia visi Trinapolio aukstai), direktore sake nieko negalinti padaryti, kaip nuspres savivaldybe. Tad vakar ir uzpuole vyras (pasitvirtino, i vyrus vis vien ziuri kitaip) Savivaldybe su rastisku skundu, paskui pasimete konsultantai atsakinejo skirtingai, galu gale i departamento direktoriu nukreipe aiskintis. Aisku, jis susirinkime, tai sen, tai ten. Vyras nepasidave, sako, valstybes tarnautojai atsakineja skirtingai i mano klausima, skubiai reikia pas vadova, nes turiu vykdyti isipareigojimus sutarties darzeliui (sumoketi pinigus). Nieko nera. Tuomet liepe skambinti Svietimo skyriaus vedejui Dzeraldui Dagiui. Aisku, nera. Galutiniame variante, visi Savivaldybeje zinojo sia situacija, pasiskambinti pavyko, tai patikino, kad nebebrauks, liepe informatikams sutvarkyti sistema. Mes laukiame skubaus rastisko patvirtinimo. Manau, ryt jau turesime tureti. Kai tik turesime, informuosiu cia (zodziais jau nebegalima tiketi).Aciu, kad sujudote. Turbut to sujudimo deka ir keiciasi i gera.
Va, kaip čia yra įdomiai. Šaunuoliai, kad susižinojote ir kad informavote šioje temutėje.
QUOTE(esta_esta @ 2013 03 21, 15:28)
Saunuoliai jus! Is tiesu tik rastiskus atsakymus reikia imti, nes jei kiekvienas savivaldybes klerkas skirtingai aiskina, tai sedesi ramus po kazkieno paaiskinimo, o isbraukus is sarasu neturesi ne ko apkaltinti klaidinga informacija. Rastiskas isaiskinimas yra tikrai labai reikalingas tokiems atvejams.
Vat vat, vakar paskambino (19 val.???) is Savivaldybes, sako, bus rastas, gal kita savaite, reikia gauti is e- sistemu rasta ir t.t. Taip kad man tas gumos tempimas nepatinka.