Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

nu tada atsiprasau, nezinau, kodel taip siemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 23, 17:49)
O aš tai labai tikiuosi, kad oras nebus šaltas ir nelis pastoviai. Bet kiek pasižiūrėjau ateinančios savaitės prognozę - tai karščiai nenusimato  verysad.gif Vat ir atostogauk Pabaltijy  unsure.gif Žinoma, atostogų gerumas visiškai nepriklauso nuo oro, bet tik kad vaikas svajoja, kaip jis jūroj maudysis ir maudysis  rolleyes.gif

Mes irgi vaziuojam kita savaite, tai oru prognoze nelabai dziugina unsure.gif na bet tikiuosi bent jau nelys istysai.
Atsakyti
Mes pernai buvom tokiu laiku (tikslai nepamenu, net liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj).
Oras pirmomis dienomis tikrai nelepino (mane vos ne isterija jau buvo ištikusi, kaip norėjosi šilumos).
Štai jums įrodymas lotuliukas.gif doh.gif
user posted image

user posted image

Bet po kelių dienų oras pasitaisė, ir netgi buvo galima pasimaudyti ir pasideginti.
user posted image

Linkiu visoms, kad oras nesugadintų atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 23, 21:39)
nu tada atsiprasau, nezinau, kodel taip siemet g.gif

Tikrai keista, mes pries menesi be jokiu problemu gavome tas sveikatos korteles g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutas2006: 24 liepos 2011 - 09:38
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 18, 19:46)

Nusigavom i cia isliauspsinta Don Basil. Turejau ilgai klasuytis saviskiu, kur cia juos atitempiau doh.gif nezinau , ar mums taip nepasiseke, bettoks ispudis-  mus ten pamirso doh.gif su viskuom ten uztrukom 2 valandas unsure.gif  - 30 min , kol priejo uzsakymo, 1,5 val, kol atnese . Tai, ka gavom- ir cia negaliu pasidziaugti, mesa buvo gumine, nezinau, gal as nieko neismanau apie ypatingus patiekalus, bet po jos, kai noredavom vieni kitus paerzint, sakydavom: "gal i Don Basil?" doh.gif

keista girdėt, iš 7 vakarienių 3 valgėm čia, viskuo patenkinti. porcijų dydis įspūdingas, laisvai užtenka pusės porcijos. Tex mexe brangoka, patiko Ukrainoj.

gyvenom bute Berzu g., iš nuotraukų atrodė didesnis, bet vieta mums labai patogi buvo, tai labai nesiskundėm.
Papildyta:
QUOTE(ingredb @ 2011 07 21, 18:09)
mes suradome tiktai turguje vienoje parduotuveje

pankoki sako neskanu labai ir girdejau blogu atsiliepimu

Pankoki pakeitė pavadinimą, dabar vadinasi Amber Cafe.
Papildyta:
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2011 07 22, 08:36)
Sveikos,ir mes pagaliau susiruoseme i Ventspili,isvaziuojame 27d i Ceriņi nama.Gal kas turi kokiu atsiliepimu?Tik dabar iskilo dar viena problemele ar vaikam butinas pasas?Ar sustabdo policija ir tikrina?

mes rizikavom važiuot be dokumentų, niekas netikrino cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 22, 10:26)
Na mamytes, patarkit kaip geriau vaziuot is Vilniaus i Ventspili? Kokiu marsrutu ir koks atstumas? smile.gif

važiavom per mažeikius, saldu, kuldygą
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2011 07 22, 13:03)
Noriu pasiteirati, kokiame bute buvot, ar patiko vieta ir kt.?

mes buvom šitam, 3 suaugę, 2 vaikai ir šuo - 20 latų parai
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 07 23, 22:02)
Mes pernai buvom tokiu laiku (tikslai nepamenu, net liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj).
Oras pirmomis dienomis tikrai nelepino (mane vos ne isterija jau buvo ištikusi, kaip norėjosi šilumos).
Štai jums įrodymas  lotuliukas.gif  doh.gif
user posted image

user posted image

Bet po kelių dienų oras pasitaisė, ir netgi buvo galima pasimaudyti ir pasideginti.
user posted image

Linkiu visoms, kad oras nesugadintų atostogų  4u.gif

doh.gif Jau pakuojuos megztinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 24 liepos 2011 - 14:20
vakar ten buvo 30 C bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 24, 14:19)
doh.gif Jau pakuojuos megztinius  doh.gif

Nesikrimskit iš anksto-gal jums pasitaikys visai puikūs orai 4u.gif
Atsakyti
Na va, kas del oro nervuojas, o kas iesko kur panakvot biggrin.gif As tai ieskau keliom dienikem butuko, ir vis nesekmingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2011 07 24, 15:40)
Na va, kas del oro nervuojas, o kas iesko kur panakvot biggrin.gif  As tai ieskau keliom dienikem butuko, ir vis nesekmingai doh.gif

Kokio Jums reikia ir uz kokia kaina? Man reikejo vieno kambario ir svarbu buvo pigumas, nes deja si menesi turejau kazkiek nuostoliu, negalejau islaidaut. Tai gan greitai pavyko rasti nebrangiai tvarkinga buta, tik ne prie juros, o Lielas prospekte, salia olimpinio viesbucio, bet man ne beda tai. Ir dar viena varianta buvau radus ten pat, ten laisvas nuo dabar iki rugpjucio 4 ar 5 d.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 23, 21:37)
Mums prieš savaitę irgi nedavė. Išrašė tik popierius. Bet aš tai nesuprantu tame prasmės - tuose popieriuose viskas lietuviškai, tai ką užsienyje gali suprasti  doh.gif

Aš tai iš viso nesupranyu tvarkos. Pernai ėmiau kovo mėn. ir man galiojo tik iki spalio. Vyras pasiėmė pernai birželio mėn. ir jam dar galios iki kitų metų  unsure.gif

Mes praeitą savaitę ėmėmės korteles visa šeima, tai gal 10-15 min. palaukėm ir iš karto padarė, mums suaugusiems galioja 3 metus, o vaikui 5metus.
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 07 23, 19:35)
Mes važiavom iš Lentvario taip:
Kaunas-Raseiniai-Lioliai-Kelmė-Užventis-Tryškiai-Viekšniai-Mažeikiai-Ežerė-Saldus-Kuldyga-Venspilis. Viso - apie 445 km. Visi keliai geri, jokio remonto.

na mes ir is lentvario vaziavome,bet pasirinkome pro siaulius.as vis delto galvoju kad geriausia pro mazeikius, nes po to nuo mazeikiu taip pat ezere-saldus-kuldyga
Atsakyti