QUOTE(Ice @ 2011 07 23, 17:49)
O aš tai labai tikiuosi, kad oras nebus šaltas ir nelis pastoviai. Bet kiek pasižiūrėjau ateinančios savaitės prognozę - tai karščiai nenusimato Vat ir atostogauk Pabaltijy Žinoma, atostogų gerumas visiškai nepriklauso nuo oro, bet tik kad vaikas svajoja, kaip jis jūroj maudysis ir maudysis
Mes irgi vaziuojam kita savaite, tai oru prognoze nelabai dziugina na bet tikiuosi bent jau nelys istysai.
Mes pernai buvom tokiu laiku (tikslai nepamenu, net liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj).
Oras pirmomis dienomis tikrai nelepino (mane vos ne isterija jau buvo ištikusi, kaip norėjosi šilumos).
Štai jums įrodymas
Bet po kelių dienų oras pasitaisė, ir netgi buvo galima pasimaudyti ir pasideginti.
Linkiu visoms, kad oras nesugadintų atostogų
Oras pirmomis dienomis tikrai nelepino (mane vos ne isterija jau buvo ištikusi, kaip norėjosi šilumos).
Štai jums įrodymas
Bet po kelių dienų oras pasitaisė, ir netgi buvo galima pasimaudyti ir pasideginti.
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 23, 21:39)
nu tada atsiprasau, nezinau, kodel taip siemet
Tikrai keista, mes pries menesi be jokiu problemu gavome tas sveikatos korteles
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 18, 19:46)
Nusigavom i cia isliauspsinta Don Basil. Turejau ilgai klasuytis saviskiu, kur cia juos atitempiau nezinau , ar mums taip nepasiseke, bettoks ispudis- mus ten pamirso su viskuom ten uztrukom 2 valandas - 30 min , kol priejo uzsakymo, 1,5 val, kol atnese . Tai, ka gavom- ir cia negaliu pasidziaugti, mesa buvo gumine, nezinau, gal as nieko neismanau apie ypatingus patiekalus, bet po jos, kai noredavom vieni kitus paerzint, sakydavom: "gal i Don Basil?"
keista girdėt, iš 7 vakarienių 3 valgėm čia, viskuo patenkinti. porcijų dydis įspūdingas, laisvai užtenka pusės porcijos. Tex mexe brangoka, patiko Ukrainoj.
gyvenom bute Berzu g., iš nuotraukų atrodė didesnis, bet vieta mums labai patogi buvo, tai labai nesiskundėm.
Papildyta:
QUOTE(ingredb @ 2011 07 21, 18:09)
mes suradome tiktai turguje vienoje parduotuveje
pankoki sako neskanu labai ir girdejau blogu atsiliepimu
pankoki sako neskanu labai ir girdejau blogu atsiliepimu
Pankoki pakeitė pavadinimą, dabar vadinasi Amber Cafe.
Papildyta:
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2011 07 22, 08:36)
Sveikos,ir mes pagaliau susiruoseme i Ventspili,isvaziuojame 27d i Ceriņi nama.Gal kas turi kokiu atsiliepimu?Tik dabar iskilo dar viena problemele ar vaikam butinas pasas?Ar sustabdo policija ir tikrina?
mes rizikavom važiuot be dokumentų, niekas netikrino
Papildyta:
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 22, 10:26)
Na mamytes, patarkit kaip geriau vaziuot is Vilniaus i Ventspili? Kokiu marsrutu ir koks atstumas?
važiavom per mažeikius, saldu, kuldygą
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2011 07 22, 13:03)
Noriu pasiteirati, kokiame bute buvot, ar patiko vieta ir kt.?
mes buvom šitam, 3 suaugę, 2 vaikai ir šuo - 20 latų parai
QUOTE(Nome @ 2011 07 23, 22:02)
Mes pernai buvom tokiu laiku (tikslai nepamenu, net liepos pabaigoj-rugpjūčio pradžioj).
Štai jums įrodymas
Štai jums įrodymas
Jau pakuojuos megztinius
vakar ten buvo 30 C
QUOTE(Ice @ 2011 07 24, 14:19)
Jau pakuojuos megztinius
Nesikrimskit iš anksto-gal jums pasitaikys visai puikūs orai
Na va, kas del oro nervuojas, o kas iesko kur panakvot As tai ieskau keliom dienikem butuko, ir vis nesekmingai
QUOTE(emilsima @ 2011 07 24, 15:40)
Na va, kas del oro nervuojas, o kas iesko kur panakvot As tai ieskau keliom dienikem butuko, ir vis nesekmingai
Kokio Jums reikia ir uz kokia kaina? Man reikejo vieno kambario ir svarbu buvo pigumas, nes deja si menesi turejau kazkiek nuostoliu, negalejau islaidaut. Tai gan greitai pavyko rasti nebrangiai tvarkinga buta, tik ne prie juros, o Lielas prospekte, salia olimpinio viesbucio, bet man ne beda tai. Ir dar viena varianta buvau radus ten pat, ten laisvas nuo dabar iki rugpjucio 4 ar 5 d.
QUOTE(Ice @ 2011 07 23, 21:37)
Mums prieš savaitę irgi nedavė. Išrašė tik popierius. Bet aš tai nesuprantu tame prasmės - tuose popieriuose viskas lietuviškai, tai ką užsienyje gali suprasti
Aš tai iš viso nesupranyu tvarkos. Pernai ėmiau kovo mėn. ir man galiojo tik iki spalio. Vyras pasiėmė pernai birželio mėn. ir jam dar galios iki kitų metų
Aš tai iš viso nesupranyu tvarkos. Pernai ėmiau kovo mėn. ir man galiojo tik iki spalio. Vyras pasiėmė pernai birželio mėn. ir jam dar galios iki kitų metų
Mes praeitą savaitę ėmėmės korteles visa šeima, tai gal 10-15 min. palaukėm ir iš karto padarė, mums suaugusiems galioja 3 metus, o vaikui 5metus.
QUOTE(picea @ 2011 07 23, 19:35)
Mes važiavom iš Lentvario taip:
Kaunas-Raseiniai-Lioliai-Kelmė-Užventis-Tryškiai-Viekšniai-Mažeikiai-Ežerė-Saldus-Kuldyga-Venspilis. Viso - apie 445 km. Visi keliai geri, jokio remonto.
Kaunas-Raseiniai-Lioliai-Kelmė-Užventis-Tryškiai-Viekšniai-Mažeikiai-Ežerė-Saldus-Kuldyga-Venspilis. Viso - apie 445 km. Visi keliai geri, jokio remonto.
na mes ir is lentvario vaziavome,bet pasirinkome pro siaulius.as vis delto galvoju kad geriausia pro mazeikius, nes po to nuo mazeikiu taip pat ezere-saldus-kuldyga