Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(deltadu @ 2011 07 17, 15:43)
Taigi imkit ir skambinkit išsirinkę už jums prieinamą kainą.. 4u.gif
http://www.ss.lv/ru/...pils/hand_over/

http://www.tourism.v...?p=2&menu_id=61

Noriu pasiteirati, kokiame bute buvot, ar patiko vieta ir kt.?
Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2011 07 22, 08:36)
Sveikos,ir mes pagaliau susiruoseme i Ventspili,isvaziuojame 27d i Ceriņi nama.Gal kas turi kokiu atsiliepimu?Tik dabar iskilo dar viena problemele ar vaikam butinas pasas?Ar sustabdo policija ir tikrina?

Pasas nebūtinas, užtenka ir tapatybės kortelės. Mano giminaitė dirba užsienio reikalų min, tai sakė vaikui dokumentas su foto BŪTINAS. Kaip sakant kiekvieno asmeninis reikalas, bet ne duok dieve kas nutiktų ar į kokią ligoninę reiktų kreiptis.
Beje mums patarė išsiimti ir europos sveikatos korteles, kurios nieko nekainuoja, o nelaimės atveju labai palengvina formalumus su sveikatos įstaigom.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 07 22, 15:47)

Beje mums patarė išsiimti ir europos sveikatos korteles, kurios nieko nekainuoja, o nelaimės atveju labai palengvina formalumus su sveikatos įstaigom.

O kur tas korteles reikia išsiimti?
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2011 07 22, 21:05)
O kur tas korteles reikia išsiimti?

teritorinej ligoniu kasoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 22, 10:08)
pagal teises aktus, pasai butini, bet musu per du metus niekas nera sustabde ar tikrine mirksiukas.gif

Mes šįmet pirmą kartą važiavom į Ventspilį ir grįžtant namo, likus 10 m iki Lietuvos sienos sustabdė latvių pasieniečiai ir tikrino visų pasus. Čia kaip kieno laimė.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 22, 20:11)
teritorinej ligoniu kasoj mirksiukas.gif

korteliu neduoda, sertifikatus 3 men
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

Vakar grizom is Ventspilio thumbup.gif Miestas super, myliu ta Ventspili wub.gif Atvaziave ten pamanem kad mums igris kirai, taciau kai grizom i Lietuva man ju truksta biggrin.gif Tikrai pasakyciau kad ten vaiku rojus smile.gif Mums viskas labai patiko tik kad vos neuzsisokom ant superines picerijos doh.gif Norejom ten pavalgyti, bet aciu Dievui pamatem kai vyras su vaiku nesuvalges picos isejo doh.gif Ir spekit kas buvo doh.gif Balandziai uzskrido ant stalo laipioja ir kapoja pica doh.gif Nu tikrai noras praejo ten valgyti schmoll.gif Nu bet istikruju visiems siulau varyti i Ventspili drinks_cheers.gif Tikrai nenusivilsit thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 22, 11:26)
Na mamytes, patarkit kaip geriau vaziuot is Vilniaus i Ventspili? Kokiu marsrutu ir koks atstumas? smile.gif

mes vaziavome per panevezi-siaulius-mazeikius-kuldiga.kelias tikrai neblogas o kas keisciausiai masinu visai nebuvo.atgal vaziavome per tervete nes uzsukome i nykstuku parka tai siaubas.
Atsakyti
O aš tai labai tikiuosi, kad oras nebus šaltas ir nelis pastoviai. Bet kiek pasižiūrėjau ateinančios savaitės prognozę - tai karščiai nenusimato verysad.gif Vat ir atostogauk Pabaltijy unsure.gif Žinoma, atostogų gerumas visiškai nepriklauso nuo oro, bet tik kad vaikas svajoja, kaip jis jūroj maudysis ir maudysis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 22, 11:26)
Na mamytes, patarkit kaip geriau vaziuot is Vilniaus i Ventspili? Kokiu marsrutu ir koks atstumas? smile.gif

Mes važiavom iš Lentvario taip:
Kaunas-Raseiniai-Lioliai-Kelmė-Užventis-Tryškiai-Viekšniai-Mažeikiai-Ežerė-Saldus-Kuldyga-Venspilis. Viso - apie 445 km. Visi keliai geri, jokio remonto.
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2011 07 23, 16:46)
korteliu neduoda, sertifikatus 3 men

Kas neduoda, kur neduoda? Nereikia klaidinti.

Pagooglinus galima rasti tikslios info, bet as tik parasysiu, kas parasyta ant mano korteles:
EUROPOS SVEIKATOS DRAUDIMO KORTELE
vard./pavard./gim.m/a.k.
korteles tapatybes numeris TLK- ........
galiojimo data 23/06/2013 (kadangi emem pernai, man galioja 3-us metus)

Lietuvoje kortelė galioja nuo 3 mėnesių iki 6 metų, priklausomai nuo asmens privalomojo sveikatos draudimo kategorijos.

emiausi taip - susiradau ir uzpildziau internete TLK prasyma (uz vaikus pildo tevai), issiunciau el.laisku, paskambino po 10 dienu, kad ateiciau pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 23, 19:09)
Kas neduoda, kur neduoda? Nereikia klaidinti.

Pagooglinus galima rasti tikslios info, bet as tik parasysiu, kas parasyta ant mano korteles:
EUROPOS SVEIKATOS DRAUDIMO KORTELE
vard./pavard./gim.m/a.k.
korteles tapatybes numeris TLK- ........
galiojimo data 23/06/2013 (kadangi emem pernai, man galioja 3-us metus)

Lietuvoje kortelė galioja nuo 3 mėnesių iki 6 metų, priklausomai nuo asmens privalomojo sveikatos draudimo kategorijos.

emiausi taip - susiradau ir uzpildziau  internete TLK prasyma (uz vaikus pildo tevai), issiunciau el.laisku, paskambino po 10 dienu, kad ateiciau pasiimt  mirksiukas.gif

Mums prieš savaitę irgi nedavė. Išrašė tik popierius. Bet aš tai nesuprantu tame prasmės - tuose popieriuose viskas lietuviškai, tai ką užsienyje gali suprasti doh.gif

Aš tai iš viso nesupranyu tvarkos. Pernai ėmiau kovo mėn. ir man galiojo tik iki spalio. Vyras pasiėmė pernai birželio mėn. ir jam dar galios iki kitų metų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 23 liepos 2011 - 20:38