Ner labai jau toli tas kempingas, jei su auto, kita vertus, kiek gi tame vaiku mieste ten gali but. Mano mergaites po karta viska isbande, tai kitais metais per prievarta tysiau-jau nebenorejo...
Bet as asmeniskai i kempinga nenoreciau... Kiekvienam savo. Man ir saslyku bunant Ventspilyje nereik...
Sveiki,
Latvijoje, dar nebuvau, bet šiais metais žadu nuvykti
Gal man kvailutei galite paaiskinti kokia čia kaina?
Cenas: Ls 20 - 40 (par dzīvokli)
Ką reiškia Ls?
Ačiū labai
Latvijoje, dar nebuvau, bet šiais metais žadu nuvykti
Gal man kvailutei galite paaiskinti kokia čia kaina?
Cenas: Ls 20 - 40 (par dzīvokli)
Ką reiškia Ls?
Ačiū labai
QUOTE(era25 @ 2012 04 01, 17:34)
Ką reiškia Ls?
Latvijos latas tingiu žiūrėt kiek dabar, berods 1 latas - 5 litai
QUOTE(audiga @ 2012 04 01, 17:38)
Latvijos latas tingiu žiūrėt kiek dabar, berods 1 latas - 5 litai
Ačiū labai
Gal kas kokių kontaktų galit pasidalinti butų Ventspilyje? Kur buvote, patiko... Pasiūlymų yra, bet norisi patikrintų variantų...
QUOTE(alyvose @ 2012 03 19, 13:16)
Savo sąskaitoj jau turiu 105 ventus. Užsidirbti paprasta - atlieki testuką, paspaudi patinka FB ir pan. Tik va, kaip jau rašė Gintarė, neaišku, kur juos panaudoti, kartais be jokių ventų galima rasti pigesnių variantų nei su jų teikiamom nuolaidom.
tai ventus ne tik už apgyvendinimą apmokant galima panaudot, bet ir dalyje kavinių, muziejų ir pan.
gal kas gali atsakyt - ar Dzirkali tuose namukuose yra šaldytuvai?
Kaip supratom šaldytuvai yra bendroje virtuvėje.....
QUOTE(mamutas @ 2012 03 21, 20:19)
Nebijokit tų butų, mes kadaise Ventspilyje gyvenome bute, kuris buvo mediniame nuosavame tik kelių butų name, turėjo visas namas uždarą kiemą, tad vaikai turėjo kur palakstyti. :
Ar ne Gaismas gatvej gyvenot?
Buvom Venspily siemet vasary. Mielai aplankyciau si miesta geguzi ar vasara, kai visas miestas pavirsta geliu paradu. Ziema gan nyku palyginus. O kadangi pataikem atvaziuot pirmadieni, tai nedirbo muziejai.
Todel smagiai pavaiksciojom po senamiesti, paklause vietiniu, skaniai papietavom kazkokioj kavinej, apziurejom slidinejimo trasas ir isvykom.
Todel smagiai pavaiksciojom po senamiesti, paklause vietiniu, skaniai papietavom kazkokioj kavinej, apziurejom slidinejimo trasas ir isvykom.
QUOTE(estella @ 2012 04 06, 21:36)
gal kas gali atsakyt - ar Dzirkali tuose namukuose yra šaldytuvai?
Šaldytuvai tik bendroje virtuveje
O gal kas nors galit papasakot apie "13 enkuri". Įtarimą kelia tai, kad čia nėra jokių nuotraukų (šiais laikais, kai kiekvienas mobiliakas fotografuoja). Kainos (4 ls žmogui) ir vietos (prie pat jūros) santykis atrodo pasakiškas, tik kad paskui netektų nusivilti prastom sąlygom norėtųsi švaraus ir tvarkingo kambarėlio