Savo sąskaitoj jau turiu 105 ventus. Užsidirbti paprasta - atlieki testuką, paspaudi patinka FB ir pan. Tik va, kaip jau rašė Gintarė, neaišku, kur juos panaudoti, kartais be jokių ventų galima rasti pigesnių variantų nei su jų teikiamom nuolaidom.
Gal jau kas gavote saskaita del isankstinio apmokejimo is kempingo piejuras? mes rezervavome vasario 2 d., bet dar saskaitos negavome.
QUOTE(OPP @ 2012 03 19, 19:53)
Gal jau kas gavote saskaita del isankstinio apmokejimo is kempingo piejuras? mes rezervavome vasario 2 d., bet dar saskaitos negavome.
Man jie siandien skambino, kad atsiusmsiom dienom, tik mes kogero atsisakysim rezervacijos. Kogero vaziuosime i buta, nes kempingas neturi namuko laisvo tiek dienu kiek norim ir bute gaunasi daug pigiau, o bute patogumai visi, tik va to lauko gal mazokai ir saslykiuko nebus kur pasikepti...
QUOTE(GintareM @ 2012 03 20, 12:50)
Man jie siandien skambino, kad atsiusmsiom dienom, tik mes kogero atsisakysim rezervacijos. Kogero vaziuosime i buta, nes kempingas neturi namuko laisvo tiek dienu kiek norim ir bute gaunasi daug pigiau, o bute patogumai visi, tik va to lauko gal mazokai ir saslykiuko nebus kur pasikepti...
O kurioms dienoms esate rezervave? Alejoj1? Idomu, nes pasitrumpinom atostogas keliom dienom, nes reikiamam laikui nebuvo laisvo namuko.
QUOTE(GintareM @ 2012 03 20, 12:50)
Tai va, aš irgi lyg žiūrėjau, kad bute pigiau. Bet norisi ir žalios, gražios aplinkos, erdvės, o ne kiemo su asfaltu
O šašlykiuką "Priejūras" kempinge galima tik pavėsinę išsinuomavus pasikept ar ten yra ir daugiau laužaviečių, už kurias nereikia mokėti?
QUOTE(GintareM @ 2012 03 20, 13:50)
Tai va ir as apie butuka pradejau galvoti, man nepatinka, kad tos virtuves nera kiek suprantu, net kava ryte reiketu i bendra virtuve eiti virtis
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 20, 13:54)
O kurioms dienoms esate rezervave? Alejoj1? Idomu, nes pasitrumpinom atostogas keliom dienom, nes reikiamam laikui nebuvo laisvo namuko.
06.30-07.06 rezervave Aleja1.
Del tos erdves ir zoles, musu seimos natura vistiek yra tokia, kad jei geras oras tai mes is namu iseinam pasieme daiktus visai dienai ir nebunam namuose, tai nelabai tas butas trukdo. Nors fainai kai namukai su terasa ir toje teraseleje ir pusryciauji ir pietauji ir vakarieniauji, ir vaikai lauke salia duodasi ( mes Sventojoj nemazai atostogaudavom, bet daejau riba, kad man nuo jos bloga, nes su vaikais niekur negali iseiti per tuos kioskelius )
Papildyta:
QUOTE(OPP @ 2012 03 20, 19:22)
Tai va ir as apie butuka pradejau galvoti, man nepatinka, kad tos virtuves nera kiek suprantu, net kava ryte reiketu i bendra virtuve eiti virtis
Na ir del kainos matematika paprasta. Mes radom butuka gana geroje strategiskai vietoje, 2 kambariu, 6 miegamom vietom uz 130Lt nakciai. Tai jei Aleja1 - 7 naktys 1470LT, bute 10 naktu 1300LT... Todel as renkuosi ilgesnes atostogas
QUOTE(GintareM @ 2012 03 20, 19:53)
06.30-07.06 rezervave Aleja1.
Del tos erdves ir zoles, musu seimos natura vistiek yra tokia, kad jei geras oras tai mes is namu iseinam pasieme daiktus visai dienai ir nebunam namuose, tai nelabai tas butas trukdo. Nors fainai kai namukai su terasa ir toje teraseleje ir pusryciauji ir pietauji ir vakarieniauji, ir vaikai lauke salia duodasi ( mes Sventojoj nemazai atostogaudavom, bet daejau riba, kad man nuo jos bloga, nes su vaikais niekur negali iseiti per tuos kioskelius )
Papildyta:
Na ir del kainos matematika paprasta. Mes radom butuka gana geroje strategiskai vietoje, 2 kambariu, 6 miegamom vietom uz 130Lt nakciai. Tai jei Aleja1 - 7 naktys 1470LT, bute 10 naktu 1300LT... Todel as renkuosi ilgesnes atostogas
Papildyta:
GintareM, musu laikas visai nesutampa. Kazkam pasiseke Bet kai pabuvosite Ventspilyje, labai lauksim butuko ir Ventspilio foto, bei svieziu ziniu kas ir kaip ten dabar
QUOTE(OPP @ 2012 03 20, 19:22)
kiek suprantu, net kava ryte reiketu i bendra virtuve eiti virtis
Galima atsivežti savo arbatinį ir namelyje užsivirti vandenį
QUOTE(Jurmila @ 2012 03 21, 14:04)
Galima atsivežti savo arbatinį ir namelyje užsivirti vandenį
Tai daug ka galima atsivezti, bet jei mokame uz nameli su virtuve, tai ir norime gauti tikra virtuve
QUOTE(OPP @ 2012 03 21, 18:23)
Tai daug ka galima atsivezti, bet jei mokame uz nameli su virtuve, tai ir norime gauti tikra virtuve
Nebijokit tų butų, mes kadaise Ventspilyje gyvenome bute, kuris buvo mediniame nuosavame tik kelių butų name, turėjo visas namas uždarą kiemą, tad vaikai turėjo kur palakstyti. Žymiai pigiau ir komfortas didesnis: mūsų žinioje buvo 2 kambariai, vonia, virtuvė su sujungtu valgomuoju. Namas priminė Palangos medines senovines vilas. Man per atostogas nesinori su vaikais grūstis viename kempingo kambaryje ir bėgioti į lauko virtuvę ar dušą, ypač jeigu oras pasitaiko lietingas. Be to, tas kempingas tolėliau nuo miesto, tai iki vaikų parko gerokas gabaliukas kelio, o butas buvo visai šalia to parko. Pastudijuokite Ventspilio žemėpalį ir rasite tikrai gerų butų variantų.