Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(GintareM @ 2012 03 08, 23:02)
Mamos, sakykit, o Piejuras kempinge namukuose ten indai, balta patalyne yra ar reikia papildomai moketi? Vartau vartau ju puslapi ir niekur nematau ar uz viska reikia papildomai moketi ar viskas yra  g.gif

apie koki namuka kalbama?
pvz., Liukso namuke yra visa, kas isvardyta, moket papildomai nereikejo

QUOTE(dabej @ 2012 03 09, 14:42)
pagal mane - reikia, nes yra kainininkas
imetu rusiskai, nes angliska versija man kimba  doh.gif

Вид услуги Время Цена
комплект белья - komplektas patalines
на все время проживания - visam laikui
LVL 1,50
раскладушка - islankstoma lova
1 сутки- parai
LVL 6,00

садовая мебель (1 стол и 4 стула) - sodo baltai
1 сутки - parai
LVL 3,00

стиральная машина - skalbimo masina
одноразовое пользование - vienkartinis naudojimas
LVL 3,00

прокат ТВ - TV nuoma
1 сутки - parai
LVL 3,00

аренда беседки - pavesines nuoma
мин. время аренды 2 часа - minimali nuoma 2 val
c LVL 6,00

содержание домашних животних на територии кемпинга  - gyvunu laikymas
- LVL 0,50

автостоянка на територии кемпинга  - auto stovejimo aikstele kempingo teritorijoje
1 сутки LVL 2,00

zodziu, dar papildomai kiek primoket reikia  g.gif

nepasakyciau, kad reikia daug primoket g.gif , gyvunu neimant, papildomos lovos ("raskladuskes") neimant, sodo baldai- kazi ar butinybe, TV kazi ar butinybe, pavesine irgi...

O uz masina 10lt parai uz tai kad stoves tau po langais
o patalynes komplektas- iseina apie 7.5 lt uz visa buvimo laika
aisku, skaiciuoti butina, tik nereik iskart issigast mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 03 09, 14:42)
nu kazkaip man labai brangiai tada cia rodosi, jei uz viska reikia dar moketi. Beje gavau is ju atsakyma, kad virtuveleje nera indu, reikia savus atsivezti. As pas juos esu rezervavusi, laukiu isankstinio mokejimo saskaitos, bet jauciu dar pasiskaiciuosiu ar tikrai ten noriu... Gal dar kazkas is buvusiu gali pakomentuoti kai ten viskas yra is tikruju?  g.gif

Mes buvom pries 3metus,tai tada uz automobili lyg nereikejo moketi g.gif Yra nedidele aikstele salia kempingo,jei ten galima laikyt dabar.
Patalyne tada buvo iskaiciuota i kaina,o dabar nebe,bet juk galima savo atsivezti ir nereiks nieko moket mirksiukas.gif
Indu nebuvo,vezemes savo.Bendroj virtuvej yra virykles,mikrobangine.Nameliuose buvo saldytuvas.

Kad ir ne viskas ten idealu,bet as niekur kitur Venspily nenoreciau gyventi.Superine vieta thumbup.gif ,vaikai iseina i lauka,lietuviu vaiku pilna aplink,yra kur palakstyti,pazaisti.Salia kempingo parkas su lipynem ir kitom atrakcijom,jura prie pat.
Tik tas isankstinis uzsakymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 03 09, 10:10)
Nerandu as jo, na ir kaina kazi kaip ten, nes ne tik vieta bet ir kaina aktuali...

4-vietis kambarys name su virtuve-valgomaju su visa iranga- 40 LVL.
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2012 03 09, 08:32)
Parašykit laiškutį ir paklauskit  mirksiukas.gif O apmokėjimo sąskaitą Jūs jau gavot? Kiek laiko po rezervacijos?

Jau parašiau, dabar lauksiu atsakymo. Kažko nesitikiu, nes jų puslapyje jau nebėra Alėja I tom dienom...
Sąskaitos dar nieko negavau, o rezervavom gal apie 17 vasario g.gif
Gal kas gali papasakot kaip ten bendri dušai, nes dabar jau nežinau ką daryt jei liks tik tas namukas sad.gif
Tiesa, aš pažymėjau rezervuodama automobilį, tai man už jį iš viso priskaičiavo 2 latus...
Atsakyti
gal kas esat buvę Oranžais nams http://www.mazais.ve...e...=57&obj=535 g.gif foto tik vidaus, tai viskas gražu bet čia namas kažkoks? kiemas yra koks kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 03 10, 01:26)
gal kas esat buvę Oranžais nams http://www.mazais.ve...e...=57&obj=535 g.gif  foto tik vidaus, tai viskas gražu bet čia namas kažkoks? kiemas yra koks kažin g.gif

kai vaikstinejom senamiesciu, radom ta nama, kiemo vidaus per tvora nesimate
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2012 03 09, 23:00)
Tiesa, aš pažymėjau rezervuodama automobilį, tai man už jį iš viso priskaičiavo 2 latus...

Man irgi 2 latus priskaičiavo, bet ten pasirodo už 1 dieną. Reikėjo langelyje įrašyti tiek dienų, kiek būsim doh.gif

Sakykit, kas buvot Ventspilyje, prekybos centras ten kažkoks yra? Maistas brangiau nei Lietuvoje? Gal negendančių produktų reikia iš čia vežtis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 10 kovo 2012 - 11:04
QUOTE(Jurmila @ 2012 03 10, 13:03)

Sakykit, kas buvot Ventspilyje, prekybos centras ten kažkoks yra? Maistas brangiau nei Lietuvoje?

yra ir ne vienas
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 03 09, 23:26)
gal kas esat buvę Oranžais nams http://www.mazais.ve...e...=57&obj=535 g.gif  foto tik vidaus, tai viskas gražu bet čia namas kažkoks? kiemas yra koks kažin g.gif

Pazystami buvom tai kiemas sake labai minimalus, vaikams nelabai yra kur zaisti...
Atsakyti
Gavau atsakymą iš Priejūras kempingo administracijos: "Парковка автомобиля на территории кемпинга стоит 2 лата на всё время пока Вы проживаете в кемпинге. В домике „Aleja 1” уже есть постельное бельё, это уже входит в цену за домик. Посуды в домике нет. В домике 4 кровати."
Tada nesuprantu, ką jų puslapyje reiškia tas užrašas : "автостоянка на територии кемпинга 1 сутки LVL 2,00" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2012 03 10, 11:58)
Gavau atsakymą iš Priejūras kempingo administracijos: "Парковка автомобиля на территории кемпинга стоит 2 лата на всё время пока Вы проживаете в кемпинге. В домике „Aleja 1” уже есть постельное бельё, это уже входит в цену за домик. Посуды в домике нет. В домике 4 кровати."
Tada nesuprantu, ką jų puslapyje reiškia tas užrašas : "автостоянка на територии кемпинга 1 сутки LVL 2,00"  g.gif

man atrodo jau gavot atsakyma is ju ir daugiau nesigilinkit.
Atsakyti
O "постельное бельё" čia jau su patalynės užvalkalais ar tik antklodė ir pagalvė? blush2.gif
Atsakyti