Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Jolita10 @ 2011 07 20, 10:27)

O del oru.. Juk nebus visos dienos lietingos. prie juros oras greit juk keicias,- cia lyja, cia jau vel saule  mirksiukas.gif

Mums is 7 dienu: 3 sauletos, 4 vesesnes- is ju 1 lietinga nuo pietu
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 07 20, 09:01)
Tai kad Pankoki čia buvo išpeiktas  g.gif

Kažkas buvo išgyręs, nes aš dėl maitinimo buvau asispausdinus kavinių pavadinimus, o po to matyt nebeužfiksavau g.gif , kad kažkas jau išpeikė tą kavinę.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 18, 19:02)
Ar bus galima ten nusipirkti rūkytos žuvies skanios? Gal žinote vieteles? blush2.gif  biggrin.gif

mes suradome tiktai turguje vienoje parduotuveje

pankoki sako neskanu labai ir girdejau blogu atsiliepimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingredb: 21 liepos 2011 - 18:10
Išvažiuoju sekmadienį į Ventspilį. Ten rezervavau 2 kamb. butą Juras iela gatvėj. Viso buto kaina 100 lt parai. Draugės vaikas susirgo, tai važiuoju viena su dviem savo vaikais. Gal kas nori apsigyvent antrajame kambaryje laikotarpyje 07.24-07.28?
O jei atsirastų kokia mamytė su vaiku, norinti kartu važiuot viena mašina, tai būtų iš vis super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guga @ 2011 07 21, 21:51)
Išvažiuoju sekmadienį į Ventspilį. Ten rezervavau 2 kamb. butą Juras iela gatvėj. Viso buto kaina 100 lt parai. Draugės vaikas susirgo, tai važiuoju viena su dviem savo vaikais. Gal kas nori apsigyvent antrajame kambaryje laikotarpyje 07.24-07.28?
O jei atsirastų kokia mamytė su vaiku, norinti kartu važiuot viena mašina, tai būtų iš vis super  smile.gif

neliudekit, kad likot be drauges , per 4 dienas nepajusit kaip prabegs laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ne dėl liūdėjimo, o dėl išlaidų pasidalinimo pergyvenu ax.gif
Nežinau, ar įkąsiu visą kelionės kainą viena..
Atsakyti
QUOTE(Guga @ 2011 07 22, 08:30)
Aš ne dėl liūdėjimo, o dėl išlaidų pasidalinimo pergyvenu  ax.gif
Nežinau, ar įkąsiu visą kelionės kainą viena..

as greiciau ieskociau tarp savu (draugu/giminiu)
Atsakyti
Sveikos,ir mes pagaliau susiruoseme i Ventspili,isvaziuojame 27d i Ceriņi nama.Gal kas turi kokiu atsiliepimu?Tik dabar iskilo dar viena problemele ar vaikam butinas pasas?Ar sustabdo policija ir tikrina?
Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2011 07 22, 10:36)
Ar sustabdo policija ir tikrina?

pagal teises aktus, pasai butini, bet musu per du metus niekas nera sustabde ar tikrine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 22, 10:08)
pagal teises aktus, pasai butini, bet musu per du metus niekas nera sustabde ar tikrine mirksiukas.gif

Gal ir musu netikrins ax.gif ,mes turim pasa ,bet birzeli pasibaige galiojimas,tai gal galiojimo netikrins g.gif
Atsakyti
Na mamytes, patarkit kaip geriau vaziuot is Vilniaus i Ventspili? Kokiu marsrutu ir koks atstumas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2011 07 21, 19:09)
pankoki sako neskanu labai ir girdejau blogu atsiliepimu

Tikrai neskanu, maistą pernai šildė mikrobangėje, bulvytės tipo fri buvo sudžiūvusios ir šiaip prastai viskas atrodė. Niekam nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti