Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Dzhine @ 2012 02 23, 12:50)
Ta ir nevažiuojame jau daaaug metų smile.gif
Sakykite, o Venstpilyje yra tik bendras pliažas? Gal yra specifiniai, moterų, nudistų ir pan? smile.gif

[QUOTE]

Kad nudistų pliažas yra - girdėjau, bet nesidomėjau, kažkur atokiau jis.

O šiaip pagrindinis pliažas - bendras. Dalis jo - mėlynosios vėliavos paplūdimys: švaresnis, geriau sutvarkytas, su griežtais tvarkos priežiūros reikalavimais. Privažiavimas prie pliažo - puikus: kad ir kopų papėdėje galima auto palikti, stovėjimas nemokamas, vietų laisvų visada rasite, ir ne vieną thumbup.gif
Atsakyti
Niekas man nieko nepasakoja, bandau informacija gaudyti pati, taip pat dalintis su kitais 4u.gif
Venspilio vandens parkas
http://www.udenspark...lsio-kompleksas
Kaip supratau, dirba tik iki liepos pirmos? g.gif
Einu ieskoti tada atviro baseino, kuris veikia vasaros metu. Jei kas nuoroda turit-pasidalinkit, nereikes kitiems beieskoti, aciu 4u.gif
Na va, radau ir atviro baseino internetine nuoroda thumbup.gif
http://www.pludmales...lv/index_en.php
Nu saunuoliai broliai latviai, ka as daugiau pasakysiu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 23 vasario 2012 - 15:22
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 23, 08:38)
Sveiki 4u.gif Ateina atostogu sezonas, metausi nuo poilsio Kroatijoje, Kryme iki Lenkijos pajurio ar Latvijoje. Tai labai jau jus man atleiskite visos, jei as uzduosiu kelis klausimus ir jums, o jau paskui spresiu, kur cia ilsetis 4u.gif

1. Kempingas už kelių šimtų metrų nuo jūros. Pačiame kempinge žaidimų aikštelė tokia simbolinė, bet link jūros esančiame parke yra daugiau. Iki vieno iš žaidimų miestelių irgi pėstute su dvimetukais nueidavome. Namelių taip pat yra, tik kad rezervuojami jie jau žiemą, kaip čia kažkas rašė. Ventspilio kempingo puslapis. Daugiau kempingų pačiame Ventspilyje nėra, o pajūryje galima pasieiškoti kad ir čia. Bet jei norisi gyventi ne palapinėje, tai geriau rinktis jų kaimo turizmo sodybas, kurių ir daugiau, ir patogesnėse vietose.

3. Atviro vandens parko puslapis: http://www.pludmales...lv/index_en.php. Jis beveik pajūryje, o nuo kempingo gal koks geras puskilometris per gražų, atrakcijų pilną Piejuras parką. Dėl kainų, tai jos nesikandžioja - mūsų eiliniai baseinai tiek pat, jei ne daugiau kainuoja. Darbo dienomis visai dienai pernai buvo suaugusiam 7 latai, 7-12 metų vaikui 5 latai (jaunesniems nemokamai).

Dėl baseinų vilose negaliu padėti - mes gryno oro šalininkai biggrin.gif . Tik galiu patarti, kad jei rinktis tarp Lenkijos ir Latvijos pajūrio, tai šeimyniniam poilsiui neabejotinai rinkčiausi tik Latvijos. Lenkiškieji kurortai man pasirodė baisesni net už Palangą.

QUOTE(Dzhine @ 2012 02 23, 12:50)
Sakykite, o Venstpilyje yra tik bendras pliažas? Gal yra specifiniai, moterų, nudistų ir pan? smile.gif

Nudistų tikrai yra - praktiškai iškart išėjus pajūrin ties kempingu ir suktelėjus kiek į pietus.

Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2012 02 23, 13:30)

Tiesa, Ventspilio niekada nerekomenduočiau tiems, kas nori pasilinksminimų, naktino gyvenimo. Ten to tiesiog nėra. Užtai su mažais vaikais - tikras rojus smile.gif

O mes 'apturejome' savotiska naktini gyvenima-nuo pajurio iki pat Studentu viesbucio vieni patys su vaikais vidurnakti grizome pestute pasivaiksciodamii silta vasaros vakara ir ne gyvos dvasios nesutikom-ar LT taip buna kur? blink.gif Nrt kaime bijai kur iseit sutemus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2012 02 23, 16:43)

3. Atviro vandens parko puslapis: http://www.pludmales...lv/index_en.php. Jis beveik pajūryje, o nuo kempingo gal koks geras puskilometris per gražų, atrakcijų pilną Piejuras parką. Dėl kainų, tai jos nesikandžioja - mūsų eiliniai baseinai tiek pat, jei ne daugiau kainuoja. Darbo dienomis visai dienai pernai buvo suaugusiam 7 latai, 7-12 metų vaikui 5 latai (jaunesniems nemokamai).

Teisybes delei reikia pasakyti, kad jei nesi staciu ciuozyklu megejas, neplauki vesokame baseine, tai lieka ten tik dziakuzi ir sauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2012 02 23, 15:43)
1. Kempingas už kelių šimtų metrų nuo jūros. Pačiame kempinge žaidimų aikštelė tokia simbolinė, bet link jūros esančiame parke yra daugiau. Iki vieno iš žaidimų miestelių irgi pėstute su dvimetukais nueidavome. Namelių taip pat yra, tik kad rezervuojami jie jau žiemą, kaip čia kažkas rašė. Ventspilio kempingo puslapis. Daugiau kempingų pačiame Ventspilyje nėra, o pajūryje galima pasieiškoti kad ir čia. Bet jei norisi gyventi ne palapinėje, tai geriau rinktis jų kaimo turizmo sodybas, kurių ir daugiau, ir patogesnėse vietose.

Dėl baseinų vilose negaliu padėti - mes gryno oro šalininkai biggrin.gif . Tik galiu patarti, kad jei rinktis tarp Lenkijos ir Latvijos pajūrio, tai šeimyniniam poilsiui neabejotinai rinkčiausi tik Latvijos. Lenkiškieji kurortai man pasirodė baisesni net už Palangą.
Nudistų tikrai yra - praktiškai iškart išėjus pajūrin ties kempingu ir suktelėjus kiek į pietus.

Baltike, mane domina ar netrukdo priejuras kempinge greta vienas kito stovintys nameliai? Susidare įspūdis, kad jie laabai arti. Koks realiai tas atstumas?
Mintyse stojo vaizdas, kai mano mažieji sukelia eilinę isteriją.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2012 02 23, 16:43)
pietus.

Aciu uz informacija aciuks.gif
Ar galite apsviesti dar del nameliu kempinguose: kaip suprantu, juose wc nera, bendri visai kempingo teritorijai? Elektros kistukai yra? Raso, keturvieciai, o ten keturios lovos ar dvi sofos-lovos? Ir kaip su patalyne reikalai? Yra ar reikia veztis savo?

QUOTE(nerile @ 2012 02 23, 19:57)

Teisybes delei reikia pasakyti, kad jei nesi staciu ciuozyklu megejas, neplauki vesokame baseine, tai lieka ten tik dziakuzi ir sauna blush2.gif

Oi, kaip negerai unsure.gif O tai vanduo saltas? Kiek esu uzsienyje buvus, o ir Palangos Lina prisiminus, tai vanduo buna iki +28 pasildytas.
Visaip skaiciuoju, nezinau, kur cia pasirinkti dabar mastau.gif Jei Venspilis, tai apgyvendinimas+baseinai+maistas mums parai kainuotu apie 500lt unsure.gif Jei Lenkijos pietus, tai gyvenimas terminiu baseinu viesbutyje su maitinimu mums kainuotu 400lt. Jei Kroatija, tai gyvenimas ant juros kranto viloje su nuosavu baseinu+maitinimas mums kainuotu 300lt parai, bet iki Kroatijos yra 2000km, o tai prisideda ir kuro islaidos.
Zodziu, mastau mastau... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 24, 07:45)
Aciu uz informacija aciuks.gif 
Ar galite apsviesti dar del nameliu kempinguose: kaip suprantu, juose wc nera, bendri visai kempingo teritorijai? Elektros kistukai yra? Raso, keturvieciai, o ten keturios lovos ar dvi sofos-lovos? Ir kaip su patalyne reikalai? Yra ar reikia veztis savo?
Oi, kaip negerai unsure.gif O tai vanduo saltas? Kiek esu uzsienyje buvus, o ir Palangos Lina prisiminus, tai vanduo buna iki +28 pasildytas.
Visaip skaiciuoju, nezinau, kur cia pasirinkti dabar mastau.gif  Jei Venspilis, tai apgyvendinimas+baseinai+maistas mums parai kainuotu apie 500lt unsure.gif Jei Lenkijos pietus, tai gyvenimas terminiu baseinu viesbutyje su maitinimu mums kainuotu 400lt. Jei Kroatija, tai gyvenimas ant juros kranto viloje su nuosavu baseinu+maitinimas mums kainuotu 300lt parai, bet iki Kroatijos yra 2000km, o tai prisideda ir kuro islaidos.
Zodziu, mastau mastau... mastau.gif

Tada vaziuokit i Kryma ten ir oras geras ir vanduo siltas ir pigu thumbup.gif Mes su vyru per 2 savaites su viskuo sugebejome 3000Lt isleisti, o tikrai lepinomes bigsmile.gif Tik ten ne vakarai schmoll.gif TEn tarybine dvasia viskas dvelkia, nors man ju gamta, lankytinos vietos patiko bigsmile.gif
Sorry uz off topic blush2.gif
Atsakyti
biški paoftopikuosiu

sena pažįstama
Rinkis pagal norus, o ne pagal pinigus. Mažiau galvą skaudės... smile.gif Visvien gruodžio mėnesį pasaulio pabaiga biggrin.gif
O tiesą sakant, tai labai norėčiau, jog pasirinktumėte Krymą. Išsižiojęs ir apsiseilėjęs laukčiau įspūdžių. smile.gif Patį labai domina Krymas...

dar kart atsiprašau už ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2012 02 24, 12:35)
biški paoftopikuosiu

sena pažįstama
Rinkis pagal norus, o ne pagal pinigus. Mažiau galvą skaudės...  smile.gif  Visvien gruodžio mėnesį pasaulio pabaiga  biggrin.gif
O tiesą sakant, tai labai norėčiau, jog pasirinktumėte Krymą. Išsižiojęs ir apsiseilėjęs laukčiau įspūdžių. smile.gif Patį labai domina Krymas...

dar kart atsiprašau už ne į temą.

Buvau jau apsisprendusi i Kryma mauti, ale kai paskaiciau, kad reikia prie sienos eilese sedeti po...5 valandas, tai cia man, tokiai tratataikai-maskataikai, peilis po kaklu blush2.gif Jau kai Lenkijoj pernai "sedom" i kamsti 100km nuo Varsuvos zemyn, atsikankinom dvi valandas, vaziuodami 20km/h greiciu, o cia jei 5 sedesiu, tai numirsiu ir Krymo saules nepamacius biggrin.gif Plius, mano jaunimo vienintelis reikalavimas-siltas baseinas salia turi buti(pernai Italijoj juroj per klaida ilipe buvo gal tik viena diena, ir tai per audra, kai bangos buvo didziules, o istisas 10 dienu baseine turskesi, ale tiek turskesi, kad atmirko ir idegis nusiplove biggrin.gif ) Bet Italijoj juroj buvo +26, o baseine +30. Stai ir ieskau, kur arciau ir kur vanduo siltas jiems butu lotuliukas.gif

Atsiprasau ir as uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 23, 22:25)
Baltike, mane domina ar netrukdo priejuras  kempinge greta vienas kito stovintys nameliai? Susidare įspūdis, kad jie laabai arti. Koks realiai tas atstumas?
  Mintyse stojo vaizdas, kai mano mažieji sukelia eilinę isteriją.... biggrin.gif

Negyvenome niekada nameliuose: maniškiai vyrai - palapinės gerbėjai, tad ir 8 mėnesius nėščiai, ir su pusmetinuku kūdikiu palapinėje tekdavo nakvoti smile.gif .

Vanduo atviram baseine apie 23-25 laipsnius paprastai, na kartą buvo ir +27, bet tada ir oro temperatūra virš 30 buvo.

Krymas ir man gerus sentimentus kelia wub.gif . Tik mano šeimynai atstumas dar didokas - mums ir kelionė iki Tatrų diiiiidelis iššūkis buvo, į dvikilometrinę viršūnę užkopti daaaug lengviau. Na, bet palaipsniui, palaipsniui... Bus kada nors ir Krymas biggrin.gif .

Nežinau, kokio amžiaus Senos pažįstamos vaikai, bet pasakysiu, kodėl manieji jau 8 metus kasmet bent kelioms dienoms Ventspilin veržiasi: jiems dar neteko aplankyti nei vieno miesto, kur vienoje vietoje būtų tiek įvairių pramogų vaikams (o keliaujam tikrai nemažai, tegul ir po netolimus kraštus). Per tradiciškai vienai viešnagei skiriamas 1,5-2 dienas mes aplankome tik maždaug pusę iš jų ir tai minimaliai skirdami laiko kiekvienai... O didžiausias Ventspilio minusas - jei oras prastas (o jis nemažiau dažnai prastas nei Lietuvoje), tai veiklos nelabai belieka. (Dėl to ilgam ir nevažiuojame biggrin.gif .)

Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2012 02 19, 16:12)

Gal kas buvot apsistoję Karlines nams?
www.karlinesnams.viss.lv
kaip ten?

Mes pernai buvom apsistoję karlines nams. Nežinau kas Jums aktualu. Jei trumpai, tai yra uždaras kiemas su čiuožyklėle ir laipyne vaikams, mačiau yra staliukas su šašlikine. Vonia su vw tvarkingi, virtuvėlės jokios nėra. Bjauriausia, kad bent mūsų kambaryje, nebuvo nei jokios spintos/lentynos drabužiams susidėt ir dar apie kilimo juodumą nemokų papasakot doh.gif tikrai ten nei patys be batų kojas dėjom, nei vaikams leidom. Bet šiaip likom patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2012 02 25, 15:59)
Mes pernai buvom apsistoję karlines nams. Nežinau kas Jums aktualu. Jei trumpai, tai yra uždaras kiemas su čiuožyklėle ir laipyne vaikams, mačiau yra staliukas su šašlikine. Vonia su vw tvarkingi, virtuvėlės jokios nėra. Bjauriausia, kad bent mūsų kambaryje, nebuvo nei jokios spintos/lentynos drabužiams susidėt ir dar apie kilimo juodumą nemokų papasakot  doh.gif  tikrai ten nei patys be batų kojas dėjom, nei vaikams leidom. Bet šiaip likom patenkinti  4u.gif

ačiū už info. 4u.gif
o kelių vietų kambarį ėmėte?
Atsakyti