Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(vzilma @ 2012 01 13, 11:59)
4u.gif  sveikutes,
ka tik gavau e-meila is Klosterio-tai man parase 25 Latai /para
2 suauge ir 3 vaikai..
Manau, kad daugoka.... g.gif
kazi rasim kur pigiau  g.gif

sveikos, o cia taip anksti reikia rezervuoti kambarius? blink.gif O tas klosteras paciame ventspilyje ar toliau nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2012 01 09, 14:06)
Jei ne paslaptis, kiek mokejote uz nameli? gal turite nuotraukyciu?  mirksiukas.gif KAzkaip internete nelabai radau. O jura ir tie vaiku parkai arti nuo Dzirkali? 4u.gif

Nameliai 25 latai. Netoli vaiku parkas, bet na reikia siek tiek paeiti(sakyciau apie 500 m), o jura visai netoli, bet jei nnori ne pro uosto pastatus eiti, tai irgi apie 400-500m.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 01 06, 21:17)
"Dzirkali" gyvai maciau  is lauko , nelabai suzavejo g.gif  . Taciau, jei reikia tik vietos, kur apsistot, manau, geriau moket , kur maziau.

Sakykite, o kas Jums konkrečiai ten nepatiko g.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,
o dzirkali nameliai po 25 Latus ir tie vadinami butukai irgi po 25 latus?/ o kas geriau?? tie nameliai ar butukai?? butu seima su 3 vaikais??
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 01 16, 15:46)
Sakykite, o kas Jums konkrečiai ten nepatiko  g.gif

Pirma, kokia grazi si svetaine wub.gif Ventspilio

antra, nepatiko vieta mirksiukas.gif Kai pasiziuri nuotraukas, susidarai kazkoki vaizda. Sutinku, vaizdas lyg ir tas pats, bet ziurint kiton kgatves pusen- uosto teritorija, tvoros, metalai ir visa kita mirksiukas.gif Sakau, kai is pradziu pabuni gamtoj,tai urbanistinis peizazas nelabai prie sirdies. Bet cia TIK MANO SUBJEKTYVI NUOMONE. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2012 01 16, 15:49)
4u.gif  sveikutes,
o dzirkali nameliai po 25 Latus ir tie vadinami butukai irgi po 25 latus?/ o kas geriau?? tie nameliai ar butukai?? butu seima su 3 vaikais??

Mes gyvenome ir ten ir ten privalumu ir čia ir čia yra, namelyje man patiko, kad staliukas yra prie pat su suoliukais, iš namo galima irgi į lauką įšeiti ten taip pat staliukų pavakarojimui. O šiaip bute gal erdvės daugiau juolab, kad 3 vaikai bus. g.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2012 01 16, 20:53)
Pirma, kokia grazi si svetaine  wub.gif Ventspilio

antra, nepatiko vieta mirksiukas.gif Kai pasiziuri nuotraukas, susidarai kazkoki vaizda. Sutinku, vaizdas lyg ir tas pats, bet ziurint kiton kgatves pusen- uosto teritorija, tvoros,  metalai ir visa kita mirksiukas.gif Sakau, kai is pradziu pabuni gamtoj,tai urbanistinis peizazas nelabai prie sirdies. Bet cia TIK MANO SUBJEKTYVI NUOMONE. ax.gif

tai ten kitoje gatvės pusėje sandėliai ir tiek g.gif
O va man asmeniškai tas kepingas nepatiko (todėl aš Jūsų ir užklausiau blush2.gif ) nes man ten per daug žmonių g.gif su vaikais Dzirkali mano manymu thumbup.gif variantas
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 01 17, 16:37)

O va man asmeniškai tas kepingas nepatiko (todėl aš Jūsų ir užklausiau  blush2.gif ) nes man ten per daug žmonių g.gif su vaikais Dzirkali mano manymu  thumbup.gif variantas

butent mirksiukas.gif - kai pats ismegini, randi sau ir savo seiinai tinkamiausius variantus. Na, Priejuras kempinge buvom liukso nameliuos, tad vienintelis nusikundimas- kaina biggrin.gif O kadangi ten amzinai nera vietu, kaina artimiausiu metu tikrai nenukris...

Ne i tema- man, matyt, reiktu prasitrint profili, jau i mane kreipiasi "Jūs" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 01 17, 16:25)

Ne i tema- man, matyt, reiktu prasitrint profili, jau i mane kreipiasi "Jūs" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš į visus taip kreipiuosi, kurių nepažįstu, nesvarbu kiek Jums metų blush2.gif

Tiesa, o Dzirkali tai reikia dėrėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 01 16, 20:53)
antra, nepatiko vieta mirksiukas.gif Kai pasiziuri nuotraukas, susidarai kazkoki vaizda. Sutinku, vaizdas lyg ir tas pats, bet ziurint kiton kgatves pusen- uosto teritorija, tvoros,  metalai ir visa kita mirksiukas.gif Sakau, kai is pradziu pabuni gamtoj,tai urbanistinis peizazas nelabai prie sirdies. Bet cia TIK MANO SUBJEKTYVI NUOMONE. ax.gif

Gyvenome SALIA Dzirkali. biggrin.gif Pats namas is lauko neblogai atrode, tik nezinau-kaip viduje. o ta vieta priesais tai ir man nelabai, tik viena laime, kad pusryciaujant pro langus laivas praplaukia, bet girdisi, kaip krauna angli naktimis, ziauriai klykauja zuvedros (nors paskui ju man truko LT) lotuliukas.gif , gal net kvapas truputi nuo uosto mazuto juntamas. tik labai patogu privaziuot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerile: 18 sausio 2012 - 11:27
Klausykit, o tai miestelis salia uosto, tai kaip pati jura - nera uztersta? nes dar gi ir Venta isteka, kuri savo tersalus isnesa i jura....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dresin: 18 sausio 2012 - 14:47
Skaitau skaitau ir jauciu kad siais metais vel vaziuosim i Nida........ nes toks vaizdas kad visa Palanga sulindo i Ventspili. Nu toks vaizdas, kad nera ten nei kur padoriai apsistot, nei pavalgyt..... O gal as nerandu? Gal yra kas surade vieta kur apsistoti mazdaug kad butu arti juros, du kambariai, virtuve su normalia iranga, skalbimo masina, dusas ir wc, kur laikyti dviracius, langai su tinkleliais nuo uodu.
Nes ziuriu daug kam tinka bendros virtuves, miegojimas tryse vienoj lovoj ar 6 vienam kambaryje..... neiskau uz 20 latu parai, bet kaip suprantu, nelabai ka kito ir siulo? tai ir klausiu, ar ten yra ne naftalinu trenkenciu, be tarybiniu laiku lovu-sofu gyvenamuju vietu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 18, 15:17)
Skaitau skaitau ir jauciu kad siais metais vel vaziuosim i Nida........ nes toks vaizdas kad visa Palanga sulindo i Ventspili. Nu toks vaizdas, kad nera ten nei kur padoriai apsistot, nei pavalgyt..... O gal as nerandu? Gal yra kas surade vieta kur apsistoti mazdaug kad butu arti juros, du kambariai, virtuve su normalia iranga, skalbimo masina, dusas ir wc, kur laikyti dviracius, langai su tinkleliais nuo uodu.
Nes ziuriu daug kam tinka bendros virtuves, miegojimas tryse vienoj lovoj ar 6 vienam kambaryje..... neiskau uz 20 latu parai, bet kaip suprantu, nelabai ka kito ir siulo? tai ir klausiu, ar ten yra ne naftalinu trenkenciu, be tarybiniu laiku lovu-sofu gyvenamuju vietu?  doh.gif

Praeitais metais nuomavomes Maza Magnolija, buvo virtuve, miegamasis, svetaine, dushas, wc, kiemas, aptverta tvora. Nuo juros toloka, bet yra vaiku parkas salia. Labai patiko, seimininke puiki. Pats miestelis labai tvarkingas, papludimys svarutelis, daug pramogu vaikams, zmoniu mazai.
Atsakyti