Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Ziuriu vasara baigiasi, Venspilio temutej tylu, ramu. Siaip buvom ir mes, orai pasitaike puikus. Taigi miestui, orui 4u.gif , tik apgyvendinimo srityje reiketu pasitempti (palyginus kaip gyvenome Druskininkuose uz ta pacia kaina, tai blush2.gif )
Atsakyti
Tai gal jums Druskininkuose labai pigiai pasiseke gaut?:-)
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 17, 10:12)
Nieko panašaus wink.gif Baltas minkštutėlis smėliukas. Prie pat jūros yra akmenėlių, bet tiek ir Palangoje kai kuriose vietose yra, o Nidoje netgi daugiau - tik vaikams pažaist, o ne viso paplūdimio teritorijoje.

papludimy kur arčiausiai molo tai išvis jokių akmenukų, smėliukas grynas
Papildyta:
QUOTE(madlena @ 2011 08 17, 12:18)
mes kazkaip linkstam paciam ventspili pabut.....ir dar merginos paskutinis klausimas..kaip paciame mieste su banko kortelemis.....galima atsiskaityti darg kur pvz kavineje...ar geriau daugiau grynu pasiimti? aciu

Man su banko kortele buvo toks dalykas- apsipirkau parduotuvėj, galvoju grynus pataupysiu, apsimokėsiu kortele, įvedu pin žiūriu kažko pardavėja blaškosi, atsivedė kitą, ta vėl liepė pin įvesti, sakau kas yra,m sako kažkas stringa, nu įvedžiau ir vėl nieko, galutiniam rezultate turėjau grynais susimokėt, aišku išsigandau kad nebūtų kelis kartus nuskaityta, paskambinau LT į banką (čia SEB bankas, sako žinom, mūsų sistemos trukdžiai, galvoju nu lengva jums šnekėt, ai čia sistemos trukdžiai man vos infarkto neįvarė lotuliukas.gif ) Reziume- SEB bankomatų visam mieste tik 4, o swedbanko praktiškai kiekvienoj parduotvėlėj. Išsiimti iš bankomato vietoj grynus labiau apsimoka nei LT keistis grynus.
Papildyta:
Na va, mes irgi po atostogų Ventspilyje, viskas thumbup.gif juokiausi vyrui: visi emigruoja į vakarus, aš jei kada emigruosiu iš Lietuvos tai tik į Ventspilį.
Buvom ten nuo rugpj 19 iki 28, gyvenom 2 kambarių bute J. Poruka g. Mokėjom 20 latų/para.
Vykom taip: Kaunas-Rietavas-Plungė-Mažeikiai-Saldus-Kuldyga-Ventspilis, jokių trukdžių, apart to kad važiuojant į priekį už Plungės buvo atkarpa kur greitis 40 ir žvyro pripilta, tai ta proga gavom akmenį į langą, gerai kad Kasko turim, daugiau jokių kelio remontų kurie kažkaip trukdytų kelionei ir gaišintų.
Oras mano akim nuostabus, buvo ir lietaus ir vėsesnių dienų, bet kai yra veiklos tai tos vėsesnės dienos netrukdė lankyti įvairius objektus ir negadino nuotaikos.
Žodžiu jei tik galimybės leis, atostogų su vaikais prie jūros niekur kitur neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 08 30, 17:54)
tai ta proga gavom akmenį į langą, gerai kad Kasko turim, ...ir negadino nuotaikos.

ot zmones pozityvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 08 30, 18:54)

Žodžiu jei tik galimybės leis, atostogų su vaikais prie jūros niekur kitur neįsivaizduoju.

visiskai sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2011 08 30, 11:18)
Ziuriu vasara baigiasi, Venspilio temutej tylu, ramu. Siaip buvom ir mes, orai pasitaike puikus. Taigi miestui, orui  4u.gif , tik apgyvendinimo srityje reiketu pasitempti (palyginus kaip gyvenome Druskininkuose uz ta pacia kaina, tai blush2.gif )

O kur gyvenot?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 08 30, 23:49)
O kur gyvenot?

Jei kalbant apie Druskininkus, tai gyvenom 1,5 kamb. bute, vadinamuosiuose Ratnyceles apartamentuose, ten ponia Irena nuomoja, mokejom po 100 litu, bet viskas nuo iki thumbup.gif . Dar ir dabar prisimenam su malonumu. wub.gif

Na, o Venspilyje (na tikrai nesu kokia ispaikinta poniute), bet man labai daug kas uzkliuvo, pvz., nuvaziavom (viska buvau sutarus ir rezervavus tel. ir pasitikslinau, ar viskas gerai internetu, gavau kambario nuotraukas) , sako gaspadine, o Jusu kambarys uzimtas, neisvaziavo sveciai schmoll.gif , gal norit pas kaimynus, va sako vienus jau isvedu svecius, bet mums pasiule palepinius kambarius. Ten aisku vaizdas nekoks, viskas sena, bet tarp senienu buvo ir daug zaislu, kas vaikams labai patiko thumbup.gif . Seimininkai ta nama remontuoja, vyras uzmate atvirus elektros laidus - tai isvis virsune doh.gif . Duse siltas vandenukas vos vos, patalyne svari, bet nudrengta na, man nejauku buvo ir tiek. Gerai, kad miestas super thumbup.gif
Bet kas gerai, tai vieta , viskas salia thumbup.gif , eisiu paieskoti nuorodos i ta nama. Jo adresas Vasarnyciu - Inzinieriu g. kampas
Va cia:
http://www.skelbiu.l...a-11095639.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilsima: 31 rugpjūčio 2011 - 14:53
QUOTE(emilsima @ 2011 08 31, 14:47)
Jo adresas Vasarnyciu - Inzinieriu g. kampas
Va cia:
http://www.skelbiu.l...a-11095639.html

Kiek atsimenu iš anksčiau komentavusių tai čia berods su bendrais patogumais kambariai?
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 08 31, 21:40)
Kiek atsimenu iš anksčiau komentavusių tai čia berods su bendrais patogumais kambariai?

Taip su bendrais patogumais, bet uz buto kaina bigsmile.gif . Bet kai nelabai buvo is ko rinktis tai bendri patogumai - negasdino schmoll.gif
Atsakyti
Na mes tai tik del vaiku ten antra karta vaziuotume; nepasirenge jie dar priimti svecius i miesta-su apgyvendinimu iki 30latu/parai (uz tiek pageidavome)labai prastai; as buvau susirasius el. pastu su keliais seimininkais, susizinojau kur laisva, kokios salygos, bet nerezervavau-vietoje nuvykome i tas vietas, man pasirode labai nekaip, triju pasiulymu atsisakem ( vienur kazkokia palepe dvokianti lyg sugedusiu maistu, pelesiais ir baisiom sienom; kitur privaciam name kaip pereinamas kambarys ir bendri patogumai;dar kitur net i vidu neuzejom, nes kieme siukslynas ir aplinkui kaimyniniai namai kaip landynes);
apsistojom sveciu namuose, tokiam kaip privaciam viesbutuke-bet susispaude vienam kambary uz 26latus, didziulis triuksmas is gatves kur zujo sunkvezimiai nuo ausros iki kokios 24val..teko del to trumpinti atostogas iki 4 dienu;
daug miestelyje apleistu negyvenamu pastatu, daugiabuciu bendrabucio tipo-labai "musa kaina", as verciau skirciau pinigu namu fasadams sutvarkyti, bent perdazyti ir tik tada grisciau gatves (vaziuojamasias dalis) trinkelemis; siaip man kazkoks negyvas tas miestelis, truksta kazkokiu visuomeniniu renginiu, kurorto dvasios:(
Kas patiko ir tiko: privaziuoji bet kur su auto ir jokiu problemu su parkavimu, nera siuksliu, nera "energingojo" jaunimelio besisklaidancio su cigaretem ir buteliais, papludimy nereikia ganyti atsistojus vaiku-nera kur jiems pasiklysti, yra nemokamu laipyniu vaikams; o visa kita-tiesiog eilines mokamos pramogos (vandens parkas, nuotykiu parkas, visokie siaurukai ir t.t.). Taip, kad nera ten nuvykus kuo kompensuoti tokios ilgos keliones (400km nuo Kauno).
Atsakyti
Taip, kad nera ten nuvykus kuo kompensuoti tokios ilgos keliones (400km nuo Kauno).
[/quote]

Tai i Palanga vaziuokit,- bus arciau, pramogu daug ir "pigiau" lotuliukas.gif Tik jau nevarykit dievo i medi del apgyvendinimo salygu Ventspilyje doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kai mes ruosiames vaziuoti i Ventspili, tai pradedam uzsisakineti balandzio - geguzes menesi, todel gauname tai ko norime ir uz gera kaina. O kad jus nuvaziave ieskote vietu, tai lieka tik prasciausios mirksiukas.gif
Atsakyti