Sveiki pasikeitė mums planai, vyksime į Norvegija, tad atsilaisvino butas nuo 31 liepos iki rugpjūčio 4 J.Poruka 13, tel.+37122040806, gal kam tiks
Ar bus galima ten nusipirkti rūkytos žuvies skanios? Gal žinote vieteles?
QUOTE(Saulytė @ 2011 07 17, 18:41)
mes ryt jau važiuojam į Ventspilį. Tik iškilo toks klausimas, ar mūsų seno pavyzdžio teisės tinka? neprikibs niekas?
aš kažkaip nesusimąsčiau ,bet varysim su senom
QUOTE(nerile @ 2011 07 18, 10:12)
Mes jau irgi ryt, i oru prognoze nedristu net ziuret, nes lyg lietu su perkunija pranasavo pries kelias dienas, kai ziurejau...
ir mes ryt
QUOTE(deltadu @ 2011 07 18, 19:02)
sako tokių kioskelių nelabai yra, kaip pas mus, bet galima bandyti išsiklausti vietinių
Papildyta:
http://www.urm.lt/index.php?1010832348
QUOTE(deltadu @ 2011 07 18, 19:02)
Nebent turguje, maciau yra zuvies skyrius
Labas, siandien grizom is Ventspilio
antri metai vaziavom, visvien labai labai labai suzaveti
Is 7 dienu sauletos, tinkamos deginimuisi, buvo tik 3, bet mum uzteko, likusias 4 dienas lankem lankytinus obektus (parkai, pilis, observatorija, siaurasis gelezinkelis, plaukimas laivu, kaviniu , kurios cia buvo isgirtos, apsilankymas), pavargom, nusikalem nuo koju, nebe pliazai rupejo Kadangi mes su mazu 2,5 m vaiku tai toks poilsis mus tenkino simtu procentu.
QUOTE(gliuka @ 2011 07 12, 15:51)
norejau paklausti - planuojam dviracius veztis, bet vaziuojam tik 6-iom d, ar verta?
BUTINAI
dviraciu mums labai truko, issinuomoti galima tik Priejuras kempinge, Nuotykiu parke ir Raibe Logi viesbutyje (suzinojom Turizmo Inform. centre). Sakyciau,skurdus pasirinkimas...Galetu buti kiekvienam parke nuoma.
QUOTE(Apus @ 2011 07 12, 23:07)
Pasakykit, tos kas buvote, kur padoriausias maistas kavinese, i kurias uzeiti i kurias geriau kojos nekelti
Na , buvo idomu ismeginti
Labai skanu Juras brize, laukti teko -vidutiniskai.
Daznai ejom virs TOP parduotuves Centrs cafe, ten panasiai kaip pas mus Katpedeles virs IKI, tik mazesnis pasirinkimas, bet laukti nereikia, iskart gali nusipirkt , ko akys nori (ypac kai su mazu vaiku)
Nusigavom i cia isliauspsinta Don Basil. Turejau ilgai klasuytis saviskiu, kur cia juos atitempiau nezinau , ar mums taip nepasiseke, bettoks ispudis- mus ten pamirso su viskuom ten uztrukom 2 valandas - 30 min , kol priejo uzsakymo, 1,5 val, kol atnese . Tai, ka gavom- ir cia negaliu pasidziaugti, mesa buvo gumine, nezinau, gal as nieko neismanau apie ypatingus patiekalus, bet po jos, kai noredavom vieni kitus paerzint, sakydavom: "gal i Don Basil?"
QUOTE(deltadu @ 2011 07 17, 00:51)
Kreipsiuosi su kvailu klausimu, kuris man iškilo..
Ar ten prie jūros irgi galima įdegti kaip ir prie mūsiškės?
Ar ten prie jūros irgi galima įdegti kaip ir prie mūsiškės?
Taip, bukit atsargus, jei po pirmos dienos nusvilsit, kitu dienu ir nebereiks
Papildyta:
Ai, turguj nusipirkom pomidoru kg/1,8 LV, vakare uzsukom i Super Neto, ten kg? 0,45 LV
Nu tikiuosi man su skeciu po parkus nereikes vaikstinet... Iki.
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 18, 20:46)
Nusigavom i cia isliauspsinta Don Basil. Turejau ilgai klasuytis saviskiu, kur cia juos atitempiau nezinau , ar mums taip nepasiseke, bettoks ispudis- mus ten pamirso su viskuom ten uztrukom 2 valandas - 30 min , kol priejo uzsakymo, 1,5 val, kol atnese . Tai, ka gavom- ir cia negaliu pasidziaugti, mesa buvo gumine, nezinau, gal as nieko neismanau apie ypatingus patiekalus, bet po jos, kai noredavom vieni kitus paerzint, sakydavom: "gal i Don Basil?"
Tai matyt gal ne ta pamaina , kaip kad mums buvo papuolę nuvažiavome į čia išgirtą Pankoki
Nes mums Don Basil tai labai patiko, aptarnavimas labai geras, mes buvom penkiese padavėjos puolė stumti stalus na tikrai labai patiko aš tai dar kaip ir aš, o vat mano brolis mano gyvena Anglijoje ir dirba Jamie Oliver restorane tai va jeigu patiko Matyt Jums tikrai ne ta pamaina
Mano vyras jau baigia iš proto išeiti.. Sako, alaus paplūdimyje nebus, žuvies rūkytos nebus, tai bent pažvejoti bus kur galima?
Tai tikrai, ar vežtis jam kokią meškerytę?
QUOTE(deltadu @ 2011 07 19, 21:41)
Mano vyras jau baigia iš proto išeiti.. Sako, alaus paplūdimyje nebus, žuvies rūkytos nebus, tai bent pažvejoti bus kur galima?
QUOTE(Ernesta @ 2011 07 19, 07:30)
Tai matyt gal ne ta pamaina , kaip kad mums buvo papuolę nuvažiavome į čia išgirtą Pankoki
Tai kad Pankoki čia buvo išpeiktas
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2011 07 19, 20:41)
Oi maniškis irgi rezga planus, kaip jis lydeką gaudys arba Būšnieku ežere (kuris yra tarp "Jeni" kempingo ir Venspilio, arba Ventoj
Bet ar tokia galimybė tikrai bus, gal kas žinote? Nes mes tai pirmą kartą važiuojame.
QUOTE(Saulytė @ 2011 07 17, 18:41)
mes ryt jau važiuojam į Ventspilį. Tik iškilo toks klausimas, ar mūsų seno pavyzdžio teisės tinka? neprikibs niekas?
Maniskis tai pasikeite siemet del sventos ramybes Gal niekas jusu netikrins
O del oru.. Juk nebus visos dienos lietingos. prie juros oras greit juk keicias,- cia lyja, cia jau vel saule