Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Atlantida @ 2011 08 11, 18:08)
Ir dar - kur randasi Observatorija (gal zinot tikslu adresa) ir Pilis?

Visai šalia uosto promenado.

Livonijos ordino pilis

Adresas: Jāņa iela 17, Ventspilis

Telefonas / faksas: +371 63622031

El. paštas muzejs@ventspils.gov.lv

www.ventspilsmuzejs.lv

Ventspilio Kūrybos centras ir planetariumas

Adresas: Maiznieku iela 11, Ventspilis

Telefonas +371 63622805

El. paštas: jaunrades.nams@ventspils.gov.lv

www.jaunradesnams.lv

Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 11, 18:33)
Visai šalia uosto promenado.

Livonijos ordino pilis

Adresas: Jāņa iela 17, Ventspilis

Telefonas / faksas: +371 63622031

El. paštas muzejs@ventspils.gov.lv

www.ventspilsmuzejs.lv

Ventspilio Kūrybos centras ir planetariumas

Adresas: Maiznieku iela 11, Ventspilis

Telefonas +371 63622805

El. paštas: jaunrades.nams@ventspils.gov.lv

www.jaunradesnams.lv

Labai labai aciu.
Atsakyti
Gal kas žinot kur Venspily internetinės kavinės kokios yra?
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 11, 18:40)
Ventspilis ir Palanga - visai kitos svorio kategorijos. Net ir su Nida nėr ką lyginti. Fantastika!

Ventspiliu as irgi suzaveta buvau tiek pirma karta, tiek antra kart. Bet Nidos naturali gamta savo groziu man vistiek arciau sirdies wub.gif Neveltui pas mus uzsienieciu daugiau
Atsakyti
[quote=Atlantida,2011 08 11, 19:08]
Bet rugpjucio gale rodos tas uzdaras akvaparkas jau turetu veikti?

Akvaparkas nuo šiandien (08.15) pradeda veikti smile.gif
Atsakyti
siandien grizom is Venspilio ! Labai patiko ! Grazus, spalvingas, svarus miestelis su daug visokiu pramogu vaikams, kuriu daug nekainuoja, kas mus stebino. Lt uz kiekviena sudelioka lupa pinigus. Vaikams ten istiesu daug pramogu ! Kitais metais vaziuosim vel cia thumbup.gif
Atsakyti
Grįžau ir aš po kelionės į Ventspilį. Tai buvo mano penktasis apsilankymas, po kurio nusprendžiau, kad kitais metais važiuosime ten visai savaitei. Iki šiolei važiuodavome 3 - 4 dienom.

Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko šiais metais pravažiuoti traukinuku, nes praėjusiais metais važiavome per miesto šventę ir nepavyko gauti bilietų. Beje kas dar tik ruošiasi juo važiuoti, tai sėskite į geltoną vagoną, nes jame minkšti suolai, tai vaikams patogiau ant keliukų stovint pro langą žiūrėti.

Šiais metais tik skirtingai nei anksčiau labai daug lietuvių buvo. Atrodė, kad mes Lietuvoje, o ne užsienyje. Anksčiau taip nebūdavo.

Dėl maitinimo, tai nors ir pastoviai seku temą, bet kažkaip buvau neužfiksavusi dėl kavinės "Ukraina" vietos. Kai atvažiavome ir pamačiau kažką panašaus į autoservisą, vos iš klumpių neišgriuvau biggrin.gif Anyta, net iš mašinos nenorėjo lipti. Sako tegu kas nors nueina pažiūrėti ar verta čia lipti biggrin.gif Viduje aišku viskas tvarkoje. Dėl maisto, tai sakyčiau labiausiai ten apsimoka važiuoti dėl blynelių, nes jie tikrai labai skanūs. Visas kitas maistas mums pasirodė skanesnis "Portoss", nors šiaip nieko blogo apie "Ukraina" pasakyti tikrai negaliu.

Bandėme vis papulti į "Juras brize", bet kažkaip vis nerasdavome laisvų stalų.

Į Ventspilį važiavome pro Rygą. Dėl kelio darbų sugaišome kažkur pusvalandį, bet kadangi buvome nusiteikę, kad teks šiek tiek ilgiau važiuoti, tai tas nuotaikos nesugadino. Be to važiavome paprastą dieną, tai mašinų buvo nedaug. Atgal važiavome pro Palangą, tai dėl kamščių taip pat sugaišome tą patį pusvalandį, ne buvo ilgasis savaitgalis ir važiavo beprotiškai daug mašinų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 16 rugpjūčio 2011 - 16:21
QUOTE(xjurga @ 2011 08 16, 16:19)
Grįžau ir aš po kelionės į Ventspilį. Tai buvo mano penktasis apsilankymas, po kurio nusprendžiau, kad kitais metais važiuosime ten visai savaitei. Iki šiolei važiuodavome 3 - 4 dienom.

Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko šiais metais pravažiuoti traukinuku, nes praėjusiais metais važiavome per miesto šventę ir nepavyko gauti bilietų. Beje kas dar tik ruošiasi juo važiuoti, tai sėskite į geltoną vagoną, nes jame minkšti suolai, tai vaikams patogiau ant keliukų stovint pro langą žiūrėti.
Šiais metais tik skirtingai nei anksčiau labai daug lietuvių buvo. Atrodė, kad mes Lietuvoje,  o ne užsienyje. Anksčiau taip nebūdavo.

Dėl maitinimo, tai nors ir pastoviai seku temą, bet kažkaip buvau neužfiksavusi dėl kavinės "Ukraina" vietos. Kai atvažiavome ir pamačiau kažką panašaus į autoservisą, vos iš klumpių neišgriuvau  biggrin.gif  Anyta, net iš mašinos nenorėjo lipti. Sako tegu kas nors nueina pažiūrėti ar verta čia lipti  biggrin.gif  Viduje aišku viskas tvarkoje. Dėl maisto, tai sakyčiau labiausiai ten apsimoka važiuoti dėl blynelių, nes jie tikrai labai skanūs. Visas kitas maistas mums pasirodė skanesnis "Portoss", nors šiaip nieko blogo apie "Ukraina" pasakyti tikrai negaliu.

Bandėme vis papulti į "Juras brize", bet kažkaip vis nerasdavome laisvų stalų.

Į Ventspilį važiavome pro Rygą. Dėl kelio darbų sugaišome kažkur pusvalandį, bet kadangi buvome nusiteikę, kad teks šiek tiek ilgiau važiuoti, tai tas nuotaikos nesugadino. Be to važiavome paprastą dieną, tai mašinų buvo nedaug. Atgal važiavome pro Palangą, tai dėl kamščių taip pat sugaišome tą patį pusvalandį, ne buvo ilgasis savaitgalis ir važiavo beprotiškai daug mašinų.

sveika, o kur buvote apsistoje? mes ir planuojam i Latvijos pajury vaziuoti, bet neapsisprendziame kur.....aplink jurmala, netraukia...nors pirma karta vyksime, kazkaip noriu pamatyti ventspili?
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2011 08 16, 17:00)
sveika, o kur buvote apsistoje? mes ir planuojam i Latvijos pajury vaziuoti, bet neapsisprendziame kur.....aplink jurmala, netraukia...nors pirma karta vyksime, kazkaip noriu pamatyti ventspili?

Mes buvome apsistoję "Jeni" kempinge. Šiame kempinge gyvenome jau trečią kartą. Jis yra 18 km nuo Ventspilio, bet man ten labai patinka. Praėjusiais metais buvau įdėjusi keletą nuotraukų http://www.supermama...?...24994&st=24

Jei važiuosite tik porai dienų tai gal patogiau būtų pačiame Ventspilyje gyventi, kad spėtumėte viską apeiti.
Atsakyti
sveikos,
o kaip Ventspilio papludimys, maciau nuotraukose daug akmenu?
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2011 08 17, 09:36)
sveikos,
o kaip Ventspilio papludimys, maciau nuotraukose daug akmenu?

Nieko panašaus wink.gif Baltas minkštutėlis smėliukas. Prie pat jūros yra akmenėlių, bet tiek ir Palangoje kai kuriose vietose yra, o Nidoje netgi daugiau - tik vaikams pažaist, o ne viso paplūdimio teritorijoje.
Atsakyti
pacio Ventspilio pliaze akmenu kaip ir minejo labai mazai, tik va siauriau ir pieciau tai jau akmenuku daugiau, ten ir pliazo ruozas siauresnis, labiau laukinis.. Tarkim prie Jeni ar Liepenes kempingo gan akmenuota, bet tas mums netrukde smile.gif
Atsakyti