Grįžau ir aš po kelionės į Ventspilį. Tai buvo mano penktasis apsilankymas, po kurio nusprendžiau, kad kitais metais važiuosime ten visai savaitei. Iki šiolei važiuodavome 3 - 4 dienom.
Labai džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko šiais metais pravažiuoti traukinuku, nes praėjusiais metais važiavome per miesto šventę ir nepavyko gauti bilietų. Beje kas dar tik ruošiasi juo važiuoti, tai sėskite į geltoną vagoną, nes jame minkšti suolai, tai vaikams patogiau ant keliukų stovint pro langą žiūrėti.
Šiais metais tik skirtingai nei anksčiau labai daug lietuvių buvo. Atrodė, kad mes Lietuvoje, o ne užsienyje. Anksčiau taip nebūdavo.
Dėl maitinimo, tai nors ir pastoviai seku temą, bet kažkaip buvau neužfiksavusi dėl kavinės "Ukraina" vietos. Kai atvažiavome ir pamačiau kažką panašaus į autoservisą, vos iš klumpių neišgriuvau
Anyta, net iš mašinos nenorėjo lipti. Sako tegu kas nors nueina pažiūrėti ar verta čia lipti
Viduje aišku viskas tvarkoje. Dėl maisto, tai sakyčiau labiausiai ten apsimoka važiuoti dėl blynelių, nes jie tikrai labai skanūs. Visas kitas maistas mums pasirodė skanesnis "Portoss", nors šiaip nieko blogo apie "Ukraina" pasakyti tikrai negaliu.
Bandėme vis papulti į "Juras brize", bet kažkaip vis nerasdavome laisvų stalų.
Į Ventspilį važiavome pro Rygą. Dėl kelio darbų sugaišome kažkur pusvalandį, bet kadangi buvome nusiteikę, kad teks šiek tiek ilgiau važiuoti, tai tas nuotaikos nesugadino. Be to važiavome paprastą dieną, tai mašinų buvo nedaug. Atgal važiavome pro Palangą, tai dėl kamščių taip pat sugaišome tą patį pusvalandį, ne buvo ilgasis savaitgalis ir važiavo beprotiškai daug mašinų.