Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

O akvaparkas veikia bigsmile.gif , nes ju tinklapi lygtais rodo, kad uzdarytas iki rugpjucio 15d. ?
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2011 08 02, 16:07)
O akvaparkas veikia bigsmile.gif , nes ju tinklapi lygtais rodo, kad uzdarytas iki rugpjucio 15d. ?

ne apie ta akvaparka, kur uzdarytas , kalba eina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 08 02, 15:26)
ne apie ta akvaparka, kur uzdarytas , kalba eina mirksiukas.gif

Na tai paprotinkit apie koki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2011 08 02, 14:37)
Na tai paprotinkit apie koki ax.gif

Veikia tas kuris yra po atviru dangumi ir yra prie jūros http://www.pludmales...lv/index_en.php, neveikia šis http://www.udensparks.lv/index.php.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 08 02, 15:54)
Veikia tas kuris yra po atviru dangumi ir yra prie jūros http://www.pludmales...lv/index_en.php, neveikia šis http://www.udensparks.lv/index.php.

Aciu labai 4u.gif , reiks apsilankyti.
Atsakyti
Labu, mes sianakt is Venspilio, na, buvom pirma karta, ispudis - truksta zodziu, smagu, dziugu, nustebino kaimynai, ir tuo paciu taip pikta ant musu politiku del ju poziurio pasidare...Zodziu, su mb vienbalsiai jau antra vakara nusprendem, kad artimiausius 5m , kol musu pypliai dar pypliai (1,5, 4, 6, 7m.), tai mes daugiau nosies i Lt pajuri nekisim, dabar jau nagus grauziuosi, kad dar pries kelis men uzsisakiau butuka Juodkarnteje 10-ciai d doh.gif , kai pagalvoju koki nusivylima ten vaikai patirs po Venspilio, nors turejom dviracius, buvom savaite, bet visur pabuvot, apvaziuot nespejom...Ir supomes , ir laipiojom, maudemes, deginomes, dviracius kasdien mynem, karviu, fontanu ieskojom, antis maitinom, ant molo vaiksciojom, laivus apziurinejom ir tt, zodziu, geris nerealus wub.gif O dar ta ramybe, tyla, jokiu ikyriu prekiautoju, nuomotoju...
P.s, gyvenom kempinge, mums buvo viskas liuks, nors namuko ir negavom, tik kita karta gyvensim arciau virtuves ir dusu-wc, nes tie galiniai, lauko wc, nelabai.... blush2.gif , ypac maziems vaikams, bet visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 08 02, 17:10)
Labu, mes sianakt is Venspilio, na, buvom pirma karta, ispudis - truksta zodziu, smagu, dziugu, nustebino kaimynai, ir tuo paciu taip pikta ant musu politiku del ju poziurio pasidare..

biggrin.gif daugumai taip buna po pirmo karto Ventspily
paskui susitaikai, kad pas mus dar toli iki tokiu salygu ir planuoji kitas atostogas vel Ventspilyje, ypac jei dar mazi vaikai. Tik beda ta, jog grizus i cia, apima liudesys , kone depresija, kad cia taip nyku doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kas gali isnuomot 1-2 kambario buta Ventspilyje? Nuo rugpjucio 15 iki 26.

Kiek skambinu - sakes pakes... Na aisku, nelengva bus rasti, juk ilgas laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 08 02, 16:33)
biggrin.gif  daugumai taip buna po pirmo karto Ventspily
paskui susitaikai, kad pas mus dar toli iki tokiu salygu ir planuoji kitas atostogas vel Ventspilyje, ypac jei dar mazi vaikai. Tik beda ta, jog grizus i cia, apima liudesys , kone depresija, kad cia taip nyku doh.gif

Tikrai taip ir yra, ypac liudna, kad nusimato kelione 10-ciai d i Juodkarnte, jei nebuciau rezervavus is anksto, tikrai nevaziuotume, neisivaizduoju ka be dviraciu (nors iki juros per kalna ir nuo jo mano maziams gan pavojinga minti) ten dar veikti unsure.gif ...O tuo pacxiu taip apmaudu, kad per savo korupcijas, pykcius ir ambicijas, musu politikai nekreipia demesio i tokius svarbius, o tuo paciu lengvai pasiekiamus dalykus...Juk tie sutvarkyti gelynai, fontanai, dviraciu takeliai - tiek nedaug, o ir tiek daug isties...
Atsakyti
Sveikos,
Taip norejau su seima vel nuvykti i Venspili, bet kad ten tokia pat problema kaip ir pas mus, nesitikejau.
Neisivaizduoju nuo ko pradet nakvynes paieska? Norisi ir salygu, ir kainos padorios. Patarkit kazka smile.gif Mes 5iese, tai tokiam kiekiui zmoniu nedaznas nuomoja g.gif
Kazin kaip su vietom Venspilio aukstosios viesbutyje?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 08 02, 15:40)
Sveikos, gal zinot kas gali isnuomot 1-2 kambario buta Ventspilyje? Nuo rugpjucio 15 iki 26.

Kiek skambinu - sakes pakes... Na aisku, nelengva bus rasti, juk ilgas laikotarpis.

Aš net nežinau, bet man kažkodėl pasirodė, kad nėra sunku ten butą rasti. Aš susiradau pirmą kartą tik paskambinus. Bet kai nuvažiavau, tai šiek tiek nuvylė atmosfera to butelio. Sumokėjom tik pusę pinigų. Ir pradėjau ieškoti kito buto. Turbūt trečias skambutis buvo sėkmingas. Bet taip ir neišsikėlėm, nes pripratom prie senojo. O paskui dar gavau vieną pasiūlymą el. paštu, nes buvau klaususi..Taip kad man pasirodė viskas paprasta su tuo plotu.. ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 02 rugpjūčio 2011 - 18:55