Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Gal kas galit i AZ atsiusti kontaktu Ventspilyje issinuomuoti buta ar patogu kambari?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2011 07 29, 20:51)
ekonomiskiau, nes kaip suprantu jeni kempinge uz palapines stovejima atskiro mokescio nereikia, uz masinos laikyma irgi ne, o priejuras kempinge uz palapine +3 latai, uz masinos statyma salia palapines + 3 latai, tai iseina prabangiau  blush2.gif , pagal mano teorija  lotuliukas.gif

Pati su palapinėmis ten negyvenau, bet pažiūrėjau "Jeni" puslapį, tai rašo, kad "vieta palapinei - 3 Latai/para už asmenį (į kainą įskaičiuotas mokestis už automobilio stovėjimą, tualetą, dušą, virtuvės naudojimąsi". Piejuras kempinge už palapinę taip pat 3 latai, o už mašiną stovinčią jų stovėjimo aikštelėje kiek atsimenu mokėti nereikia, nebent nori pasistatyti mašiną šalia palapinės.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 27, 23:16)
Čia kažkaip mažai kalbama apie planetariumą. Ar nė viena nebuvot? Norėčiau nueiti, bet nežinau, ar verta?

Mes eidami pasivaikscioti vakare ieskojome , bet... baigesi rodykles, o planetariumo nepriejome blush2.gif
Pastebejimai atostogaujant trecius metus is eiles:Jau nieko naujo idomesnio neberandame blush2.gif
Staldzenes pliazas-kaip musu Karkle, o vandens svarumelis..., tik kazkaip su rysiu ten blogai-praleidau ziauriai svarbius skambucius blink.gif
Jau dalis atributikos mieste pasene: boruzeles atsilaupe, karves nubluke, plunksnos nuo rasytoju namu musu kaimynystes kieme nuimtos gulejo... g.gif
Siemet daugiau pastebejau rusu nei pernai biggrin.gif
Dar ketiname vaziuoti ir kita vasara, nors didelio noro nebera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 07 30, 00:25)
Pati su palapinėmis ten negyvenau, bet pažiūrėjau "Jeni" puslapį, tai rašo, kad "vieta palapinei -  3 Latai/para už asmenį (į kainą įskaičiuotas mokestis už automobilio stovėjimą, tualetą, dušą, virtuvės naudojimąsi". Piejuras kempinge už palapinę taip pat 3 latai, o už mašiną stovinčią jų stovėjimo aikštelėje kiek atsimenu mokėti nereikia, nebent nori pasistatyti mašiną šalia palapinės.

Jeni kempinge nėra mokesčio nei už palapinę,nei mašiną.Mes per miesto šventę jau kelis metus važiuojam ten.Mokestis tik už žmones(suaugę 3lat,mokiniai pusė kainos 1,5lat).
Viskas į tą kainą įeina.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 07 30, 01:25)
Pati su palapinėmis ten negyvenau, bet pažiūrėjau "Jeni" puslapį, tai rašo, kad "vieta palapinei -  3 Latai/para už asmenį (į kainą įskaičiuotas mokestis už automobilio stovėjimą, tualetą, dušą, virtuvės naudojimąsi". Piejuras kempinge už palapinę taip pat 3 latai, o už mašiną stovinčią jų stovėjimo aikštelėje kiek atsimenu mokėti nereikia, nebent nori pasistatyti mašiną šalia palapinės.

tai matyt apsiziurejau ;] blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(nerile @ 2011 07 30, 06:58)
Mes eidami pasivaikscioti vakare ieskojome , bet... baigesi rodykles, o planetariumo nepriejome blush2.gif
Pastebejimai atostogaujant trecius metus is eiles:Jau nieko naujo idomesnio neberandame blush2.gif
Staldzenes pliazas-kaip musu Karkle, o vandens svarumelis..., tik kazkaip su rysiu ten blogai-praleidau ziauriai svarbius skambucius blink.gif
Jau dalis atributikos mieste pasene: boruzeles atsilaupe, karves nubluke, plunksnos nuo rasytoju namu musu kaimynystes kieme nuimtos gulejo... g.gif
Siemet daugiau pastebejau rusu nei pernai biggrin.gif

kol mes radom tai irgi suvargom ;], jis tokiam bendram pastate su visokiais bureliais ir pan. http://www.tourism.v...o...11&lang=lit
Atsakyti
oi, tokio pastato nemaciau, gal..
Atsakyti
As viska ieskau ir randu gatviu plana pries akis pasiklojus mirksiukas.gif . Lengvai ir tiksliai mirksiukas.gif Ir kaip idomu taip ieskot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2011 07 30, 08:59)
Jeni kempinge nėra mokesčio nei už palapinę,nei mašiną.Mes per miesto šventę jau kelis metus važiuojam ten.Mokestis tik už žmones(suaugę 3lat,mokiniai pusė kainos 1,5lat).
Viskas į tą kainą įeina.

Tai Piejuras kempinge irgi taip pat - 3 latai už suaugusį, už vaiką iki 14 metų - 1 latas. Jei esu neteisi - pataisykit, tiesiog skaitau kas pas juos parašyta internetiniame puslapyje.
Dėl mašinos, tai mokėstis Piejuras kempinge yra tada kai stataisi šalia palapinės, jei jų aikštelėje tai nemokama (bent jau prieš 4 metus taip buvo).
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 29, 22:02)

O vaikų parke yra apsauginis, jis tikrai prieitų pamatęs kokį vietos taisyklių pažeidimą. Ten buvo tokios supynės - padanga ant grandinių, sumaniau pamėgint  blush2.gif , tik atsisėdau atsisuku, jau eina prie manęs doh.gif Aš galvos linktelėjimu- "negalima?" , jis man tokiu pat linktelėjimu- " negalima" biggrin.gif

Matai kaip.. g.gif O mano vyrai tai beveik kasdien ten suposi, ir nieko. Ir kitus suaugusius taip pat mačiau.

QUOTE(nerile @ 2011 07 30, 05:58)
Jau nieko naujo idomesnio neberandame blush2.gif

Man tai užteko ir vieno apsilankymo. Viską pamatėme, ką tik galima pamatyti, nes ilgai buvome. Kitą kartą geriau važiuoti ten , kur dar nesi buvęs. Tada nauji potyriai, naujos emocijos. O į tą patį žiūrėti tai kiek gi galima.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2011 07 27, 18:32)
O picerijos virš Rimi nebėra  4u.gif

jau pernai nebebuvo jos schmoll.gif , nors pries tris metus kai valgeme pica, tai buvo labai skani ir didele

QUOTE(pirmune @ 2011 07 28, 14:13)
Prisijungiam ir mes prie jau grįžusiųjųsmile.gif
Na, mes trumpam buvom, bet buvom:)
Gyveno vienos mamos iš čia rekomenduotam Rafaels un draugi ar pan. Be žodžiu-labai patiko. Ten kiemelis pasiept mėsytei ir pasedėt tikrai yra. Tik, kas gyveno didesniam bute-jo nematė, tikriuasiai:)

Mes pas juos buvome du metus is eiles, ir gyvenome tame didesniame bute.

o ar daug kas buvote tame naujame parke (kur didelis kalnas ispiltas) kur visos pramogos mokamos? mes siemet tik pirma karta aplankeme, bet vaikams labai patiko o ir kainos nesikandziojo.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 30, 16:53)

Man tai užteko ir vieno apsilankymo. Viską pamatėme, ką tik galima pamatyti, nes ilgai buvome. Kitą kartą geriau važiuoti ten , kur dar nesi buvęs.  Tada nauji potyriai, naujos emocijos. O į tą patį žiūrėti tai kiek gi galima.. doh.gif

Tai aišku naujas vietas yra idomiau aplankyti, bet jei renkiesi ar 101 kartą nuvažiuoti į Lietuvos pajūrį ar nuvažiuoti čia, tai man čia šimtą kartų idomiau. Su mažais vaikais mano galva čia ideali vieta pailsėti.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2011 07 30, 17:17)
o ar daug kas buvote tame naujame parke (kur didelis kalnas ispiltas) kur visos pramogos mokamos? mes siemet tik pirma karta aplankeme, bet vaikams labai patiko o ir kainos nesikandziojo.

buvom, mano trimetei užteko drąsos leistis su tėčiu padanga, keliaut vaikiška trasa prisirišus blink.gif
Atsakyti