Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

blyn as ta kempinga praktiskai isimylejau ;], tai lb noriu i ji ;], nu bus matyti kaip gausis, kaip atsargini varianta turiu kempinga jeni g.gif , kuris ekonomiskesnis.
Atsakyti
Gal atsakys is buvusiu pries/per svente ax.gif Ar zmoniu daug buna jau butent ta savaitgali ar kazkiek laiko pries ? Planuojam (jei tinkami orai) buti ten nuo pirmadienio iki ketvirtadienio ax.gif Gal nebus dar daug zmoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2011 07 29, 11:35)
blyn as ta kempinga praktiskai isimylejau ;], tai lb noriu i ji ;], nu bus matyti kaip gausis, kaip atsargini varianta turiu kempinga jeni  g.gif , kuris ekonomiskesnis.

Kuria prasme ekonomiškesnis? Kaip suprantu gyvensite palapinėse, tai kaina abiejuose kempinguose 3 Lv už vietą.

Mes pernai buvome kempinge "Jeni" per jūros šventę. Gyvenome namukuose, bet rytais eidavome į virtuvę virdulio pasiimti, tai nemačiau eilių nei virtuvėje nei prie bendrų tualetų.
Vyras vieną dieną pabendravo su vienu iš poilsiautojų, tai jis sakė, kad per miesto šventę daugiau niekada nevažiuoja i Piejuras kempinga, nes ten būna sausakimša žmonių ir jokio poilsio.
Taip, kad jei negausite vietų tai gal ir Jeni visai gerai praleisite laiką. Aišku būnant miesto centre patogiau, kad nereikia specialiai iki miesto važiuoti, bet gal ten ramiau bus.
Papildyta:
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2011 07 29, 13:52)
Gal atsakys is buvusiu pries/per svente  ax.gif Ar zmoniu daug buna jau butent ta savaitgali ar kazkiek laiko pries ? Planuojam (jei tinkami orai) buti ten nuo pirmadienio iki ketvirtadienio  ax.gif Gal nebus dar daug zmoniu  g.gif

Manau, kad dalis žmonių atvažiuoja ir prieš šventę. Kas pavyzdžiui ruošiasi atostogauti savaitę, o ne tik savaitgaliui dėl miesto šventės atvažiuoja. Bet bent jau iš pernykščių mano pastebėjimų labiausiai žmonių kiekis pasijaučia būtent penktadienį - sekmadienį.
Mes šiemet nusprendėme, kad važiuosime praėjusius 2 dienoms po miesto šventės, tai įtariu, kad irgi bus šiek tiek daugiau žmonių nei paprastai. Galvoju, kad gal net pavyks gėlių kilimus pamatyti - gal dar nebus nuimti.
Atsakyti
O mes Ventspilyje pataikėm "ant baikerių suvažiavimo". Tikrai jautėsi, kad mieste didesnis triukšmas, kavinėse ilgesnis aptarnavimas, vakare sklido garsi muzika (kas šiaip jau nebūdinga). Pernai panašiu laiku gyvenom Priejuras kempinge ir išvažiavom kaip tik prieš tą baikerių mytą, jie rinkosi apsigyvenimui kempinge biggrin.gif Tad panašu, jog šiemet muzika iš kempingo sklido (ta prasme normalus koncertas). Gatvėse vis pragriaudėdavo motociklų virtinės. Ypač vakarais. Tokia štai informacija, jei kam kitąmet tektų . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2011 07 29, 14:52)
Gal atsakys is buvusiu pries/per svente  ax.gif Ar zmoniu daug buna jau butent ta savaitgali ar kazkiek laiko pries ? Planuojam (jei tinkami orai) buti ten nuo pirmadienio iki ketvirtadienio  ax.gif Gal nebus dar daug zmoniu  g.gif

O kur tie zmones trukdo? Gatve praeit ar pliaze? g.gif Nes jei vieta rezervavot, tai kokia tada baime?
Papildyta:
QUOTE(xjurga @ 2011 07 29, 15:25)
Mes šiemet nusprendėme, kad važiuosime praėjusius 2 dienoms po miesto šventės, tai įtariu, kad irgi bus šiek tiek daugiau žmonių nei paprastai. Galvoju, kad gal net pavyks gėlių kilimus pamatyti - gal dar nebus nuimti.

Priminkit kur ten kilimai buna sudeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 29, 15:36)
O kur tie zmones trukdo? Gatve praeit ar pliaze? g.gif Nes jei vieta rezervavot, tai kokia tada baime?

Nerezervave, mes su palapine tongue.gif Nesinori poilsiauti sausakimsame kempinge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 29, 14:36)
Papildyta:
Priminkit kur ten kilimai buna sudeti? 4u.gif

Prie upės promenadoje.
Atsakyti
ar daug problemu butu su suniuku? nes norime veztis ax.gif mes turime narva kuriame ipratusi musiske miegot, neloja jei niekas negazdina. seima ismokyta kakucius surinkti lotuliukas.gif na siaip miela augintine thumbup.gif reiks skambintis i dzirkali kur uzsiregistravom smile.gif idomu butu isgirsti pliusu ir minusu atostogavusiu su augintiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2011 07 29, 16:41)
ar daug problemu butu su suniuku? nes norime veztis ax.gif mes turime narva kuriame ipratusi musiske miegot, neloja jei niekas negazdina. seima ismokyta kakucius surinkti lotuliukas.gif na siaip miela augintine thumbup.gif reiks skambintis i dzirkali kur uzsiregistravom smile.gif idomu butu isgirsti pliusu ir minusu atostogavusiu su augintiniais 4u.gif

mes nuomavomės butą, leido atsivežti labradorą. prie jūros su šuniu negalima į pagrindinius paplūdimius, važiuodavom vakarais už Piejuras kempingo, ten toks laukinis akmenuotas paplūdimys, su mašina galima vos ne prie jūros privažiuot
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2011 07 29, 16:41)

Na svarbu, kad leistų Dzirkali jums šunį atsivežti.
Aš esu atostogavusi su šuniu, tiesa ne savo, o giminaičių kurie jį ir vežėsi. Na kadangi tai buvo ne mano šuo, tai jis man kėlė šiokių tokių nepatogumų ax.gif Prie jūros kur visos supynės su šunimis eiti draudžiama. Į inkarų parką taip pat. Prie supynių taip pat negalima. Traukinuku irgi nepavažinėsi. Dabar tik neprisimenu ar per promenadą galima su šunim vaikščioti g.gif
Jei važiuosit be vaikų, tai gal ir nesudarys didelių nepatogumų, jei su vaikais, tai kažkas vienas turės visą laiką už tvoros su šunimi stovėti. Na nebent jį mašinoje galima palikti.
Aišku gal daug kas ir nuo šuns priklauso. Man tuomet tai buvo gaila, nes vežėmės giminaičius su vaikais, kad parodyti jiems Ventspilį, o pusę objektų vienas iš jų nematė, nes daug kur ženklai stovi, kad su šunimis draudžiama.
Na bet kai savas šuniukas tai aišku į viską šiek tiek kitaip žiūri.
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2011 07 29, 14:52)

ekonomiskiau, nes kaip suprantu jeni kempinge uz palapines stovejima atskiro mokescio nereikia, uz masinos laikyma irgi ne, o priejuras kempinge uz palapine +3 latai, uz masinos statyma salia palapines + 3 latai, tai iseina prabangiau blush2.gif , pagal mano teorija lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų šunų ten beveik nematėm, tik kad už tvoros praeinant kur sulodavo, o miesta tai ne, nesutikom.
O vaikų parke yra apsauginis, jis tikrai prieitų pamatęs kokį vietos taisyklių pažeidimą. Ten buvo tokios supynės - padanga ant grandinių, sumaniau pamėgint blush2.gif , tik atsisėdau atsisuku, jau eina prie manęs doh.gif Aš galvos linktelėjimu- "negalima?" , jis man tokiu pat linktelėjimu- " negalima" biggrin.gif
Atsakyti