Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 16:24)
Na ne, čia tikrai ne iš pakelio, bet aš iš paprastos irgi nedaryčiau, man tokia paprasta žele kaulais smirda  schmoll.gif Gal čia kokia speciali, nes jei toki sluoksni užpilsi be skonės, bekvapės želes, tai nemanau kad gerai bus  g.gif

tai va. karta padariau torta kur ale su vandeniu tik zele, tai spjaudziaus . bijau vel nesamone padaryt
Atsakyti
Tai jei bijai imk iš pokelio braškine, jei nori kad persimatytu gerai braškės, tada kokia Dr.Otcer persikinė ar abrikosine tokia vos gelsva, skiesk pokeli ne 0,5 o kokiu 0,3 santykiu ir vsio. Skanu ir gražu biggrin.gif Na aš taip daryčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 26, 16:44)
Tai jei bijai imk iš pokelio braškine, jei nori kad persimatytu gerai braškės, tada kokia Dr.Otcer persikinė ar abrikosine tokia vos gelsva, skiesk pokeli ne 0,5 o kokiu 0,3 santykiu ir vsio. Skanu ir gražu  biggrin.gif Na aš taip daryčiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip ir darysiu
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 26, 16:50)
drinks_cheers.gif taip ir darysiu

Tik galvoju kaip sonus papuosti g.gif virsus grazus braskes bus,o sonas hm
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 26, 17:09)
Tik  galvoju kaip sonus papuosti  g.gif  virsus grazus braskes bus,o sonas hm

Kazkada maximkej esu uzmaciusi specialios zele pilti ant tortu, kurie puosiami vaisias, bet del skonio tai nezinau, nei karto nebandziau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kokiu ideju kaip puosti 31m vyrui? ir nelabai sudetingai bet graziai nes nebus daug laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 27 spalio 2011 - 14:13
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 26, 15:24)
Gal 250 g kainuoja 6 lt, nes jei 500 g tiek kainuoja, tai ten nezinau kas per suris..

4u.gif senai buvau pirkusi tai siandien ejau i parduotuve pasitikslinti svorio, doh.gif (apgavau trupuciuka)
Kaip tik akcija IKI 9 su ct kainuoja 500g.
Atsakyti
QUOTE(GabiSima @ 2011 10 21, 20:31)
ir dar keli bandymai gražiai padaryti, po kurių nusprendžiau, kad tortų puošimas ne man ir įtariu daugiau tokia kūryba nebe užsiimsiu

user posted image

man visai grazu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tik va as vis pagalvoju, na grozis kaip grozis, bet kai reik valgyt -jus tuos visus torto uzdengimus valgot?? unsure.gif atrodo tai graziai, bet valgyt tokiu kazkaip nekyla joks noras.......
as aisku suprantu kad jie valgomi, ir sukramtomi biggrin.gif bet tik skonis...... ten kas , cukraus pudra gi pagrinde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 27, 14:12)
gal kokiu ideju kaip puosti 31m vyrui? ir nelabai sudetingai bet graziai nes nebus daug laiko biggrin.gif

Manau, kad nesudetinga ir grazu - alaus statinaite - paziurek virsutineje papuosimu temoje pati paskutini puslapi - @adrij@ yra idejus kaip puosti torta statinaite.
Atsakyti
Laba, gal pagelbėtumėt? teta užsiprašė tortuko, puošėja iš manę smenka, bet nesinori visai pliko nuogo išleist... blush2.gif jai sueina 40, ji turi kavinę, yra šiaip tokia smarki motarytė... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielo, moterys ir merginos, prasau pasakykit, koks kremas tinkamiausias tortu puosimui? kad tikrai dzibukai nesubliukstu 4u.gif
Atsakyti
BEZE kremas, aisingas 4u.gif
Atsakyti