Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Sveikutės,kaip papuoštumėte tortą kūno kultūros mokytojai,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Uzrasykit google gym cake ir ismeta nemaza pasirinkima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smailyttte @ 2011 09 16, 15:04)
Merginos labai reikia pagalbos  gal turit minciu reikia torto suisijusio su pramoginiais sokiais, radau ten balerinas visokias bet su pramoginiais kazkaip nesiseka... labai patiko mintis kur visas tortas sokeja, bet kad ten balerina sad.gif tai jauciu man nelabai tiks..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 17 rugsėjo 2011 - 23:22
QUOTE(Perrin @ 2011 09 18, 00:27)
Uzrasykit google gym cake ir ismeta nemaza pasirinkima  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Labas, na googlinau ir neradau blink.gif Reikia torto su žiogeliu, na žiogu, gal kas turite idėjų? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 09 19, 10:51)
Labas, na googlinau ir neradau  blink.gif  Reikia torto su žiogeliu, na žiogu, gal kas turite idėjų?  bigsmile.gif  4u.gif

Ziogai.

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.flickr.co...the/3219141617/

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikia jusu patarimu. reikia torto vyrui, kuriam bus 50 metu. nesugalvoju ka padaryti g.gif
Atsakyti
gal kuri matete ar kepete zodiako zenkla svarstykles 3D? g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
tetutes, ka darytumet istorijos mokytojai??? blink.gif viena ideja turiu, bet ji man nelimpa sad.gif
Atsakyti
Sveikos ieškau kas mokėtų tokius tortukus kepti reikia patarimo,kaip ir koks receptas čia tiktu?
doh.gif
user posted image

user posted image

Gal galima i AŽ
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 03, 16:08)
tetutes, ka darytumet istorijos mokytojai???  blink.gif  viena ideja turiu, bet ji man nelimpa sad.gif

Gal knyga ar kazka su peleda ax.gif O kokia ideja turit?
Atsakyti
Sveikutės, as su tokia dilema, spalis, svenciu kruva, mamos, dukterecios ir mano, o sesers jubiliejinis gimtadieniai, svesim vienu metu, spalio pabaigoje, noriu iskepti viena torta ir ant jo sutalpint visas musu sventes, gal kokiu ideju? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kokiu patarimu kaip puosti torta policijos dienai?
Atsakyti