Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Ir aš su prašymu 4u.gif
gal turite minčių kokį užrašiuką būtų galima užrašyti ant tortuko, kurį nešis įkurtuvių proga 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 09 07, 09:49)
Laba 4u.gif
Man irgi prireike jusu pagalbos. Gal kokiu minciu turit, bus krikstynos dvieju berniuku (2 ir 4 m), reikia vieno torto. Nesugalvoju kaip papuosti ax.gif

Daryti staciakampio arba ovalo formos, uzdeti skirtingu dydziu kedukus smile.gif Ir galima pvz. supinti tapusavyje keduku raistelius, kaip bendru krikstynu zenkla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 08 rugsėjo 2011 - 15:40
Labas, gal kuri esat dariusi tortą katinėlį Garfildą? kažkaip per googlą nelabai ką randu...
Atsakyti
yra kazkas dare, nebepamenu kas, bet va cia gal kokios idejos kils
http://www.google.ie...mp;ved=0CBkQsAQ
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 09 08, 20:37)
Labas, gal kuri esat dariusi tortą katinėlį Garfildą? kažkaip per googlą nelabai ką randu...

aš dariau,mano paprastas-grietinėlė puoštas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 09 08, 20:57)
yra kazkas dare, nebepamenu kas, bet va cia gal kokios idejos kils

QUOTE(adriu @ 2011 09 09, 07:51)
aš dariau,mano paprastas-grietinėlė puoštas

ačiū mergaitės wink.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas turit tortuku su auksaranke?
Atsakyti
Labutis,gal turit įdėjų auksinių vestuvių progai?
Atsakyti
labas, merginos...
ką patartumėte. Berniukui 8 metai, konkrečiai kažkuom tikrai nesidomi, patinka žmonės vorai ir transformeriai smile.gif kaip papuošti tortuką, bet kad nebūtų sumasėmis, būtų pvz, su šokoladine tvorele, arba bent jau lietas šokoladu...
blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos labai reikia pagalbos gal turit minciu reikia torto suisijusio su pramoginiais sokiais, radau ten balerinas visokias bet su pramoginiais kazkaip nesiseka... labai patiko mintis kur visas tortas sokeja, bet kad ten balerina sad.gif tai jauciu man nelabai tiks..
Atsakyti
Mergytes, gal kuri turit ka nors issisaugojus, kaip papuosti tortus-skaitmenis. Noriu 55 metu proga daryt tortuka skaitmenim 55 formos, bet nerandu ideju, kaip graziai papuosti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 16 rugsėjo 2011 - 15:11
http://www.flickr.co.../page2/?view=lg
Cia gal kam bus kokiu ideju, nuostabaus grozio tortai 4u.gif
Atsakyti