Kokia torto ideja galetumet pasiulyti 14-meciam krepsinio megejui ?
QUOTE(umedyte @ 2013 05 10, 12:37)
Kokia torto ideja galetumet pasiulyti 14-meciam krepsinio megejui ?
turbut tik kamuoli
Man reik rytojui vyrui torta padaryt, kad butu vardas uzrasytas.. nesumisliju kaip cia kukliai padaryt ir greit
QUOTE(Rakelė @ 2013 05 10, 19:01)
turbut tik kamuoli
Man reik rytojui vyrui torta padaryt, kad butu vardas uzrasytas.. nesumisliju kaip cia kukliai padaryt ir greit
Sokoladu parasykit. Arba sokoladines raides padarykit ir jas paskui perkelkit.
QUOTE(Masiania* @ 2013 05 11, 11:52)
Sokoladu parasykit. Arba sokoladines raides padarykit ir jas paskui perkelkit.
Bandysiu spalvint beza ir rasyt
Cia taip extra prireike, ner kada zaist. Dabar galvoju, kad reiks is mases prisidaryt raidziu, turet tokiems atvejams
As iskart bezu papuosiu, ir issispaudziu raides ir sudedu iskart.
Kazkuri esat dariusi darzelio baigimo proga tortuka su traukinuku, labai noreciau paziuret, tik nebeatsimenu kas ji dare gal kas turit dar minciu siai progai?
QUOTE(Nevute @ 2013 05 11, 22:35)
Kazkuri esat dariusi darzelio baigimo proga tortuka su traukinuku, labai noreciau paziuret, tik nebeatsimenu kas ji dare gal kas turit dar minciu siai progai?
Labai graziai yra dariusi migle79, agu0na, ligtai asseni
Gal turite minciu kaip papuosti torta raidelemis? Galvoju galima daryti paprastai isdescius jas ant tortuko, bet gal esate mate kokiu idomesniu variantu?
meginos labai reikia jūsų pagalbos , gal kuri esat lipdžius Lietuvaitę , arba gal turit torto pavyzduką su nulipdyta Lietuvaite , didelis dėkui , jeigu padėsit
merginos gal galit pagelbėti reikia vieno tortuko mergytės krikštynoms ir berniuko 1-erių metukų gimtadieniui... gal turite kokių idėjų?
Sveikutes. Reiktu ideju Joniniu tortukui, vyrui i darba
QUOTE(JETU @ 2013 05 29, 10:23)
Sveikutes. Reiktu ideju Joniniu tortukui, vyrui i darba
kazka su azuolo lapais turbut