reik vyrui torto su avinu
Koki lengvesni papuosima pasiulytumet
Labas, mirusioji tema, AUUUUU
Gal ir būsiu išgirsta , o gal ir ne, tačiau laukiu minčių kaip papuošti padūkusiai keturiasdešimtmetei skirtą tortą (pageidautina be įmantrių figūrų). Ačiūūū
Gal ir būsiu išgirsta , o gal ir ne, tačiau laukiu minčių kaip papuošti padūkusiai keturiasdešimtmetei skirtą tortą (pageidautina be įmantrių figūrų). Ačiūūū
man reik papuost tortuka komunijai. dvi mergaites. Be jokiu baznytiniu zenklu Ka pasiulytumet gelytes, drugeliai, pauksciukai... tik kaip sudeliot
Man ši idėja labai patiko;)
QUOTE(mamusiuka @ 2013 04 25, 09:20)
Aciu, bet turbut bandysiu piesti aisingu geles
Kaip darytumet toki gitara? As galvoju kazkaip ant iesmelio kazkokio ja padaryt reiktu, kad zmones galetu patys isismeigt, nes dezes tokios neturesiu. Kpt kaip sausaini koki? Mirkyt i sokolada? Dazyt marcipana? Ar tiesiog lipdyt is marcipano ir padziovint be jokio sausainio viduj ?
Nesusidelioju minciu kaip butu geriau
Nesusidelioju minciu kaip butu geriau
Sveikos! Gal kas turit grazaus , nepekrauto, keliu aukstu torto su tulpem nuotrauka? Nu nesumastau kaip graziai tas tulpes isdestyt?...
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2013 05 06, 18:05)
Sveikos! Gal kas turit grazaus , nepekrauto, keliu aukstu torto su tulpem nuotrauka? Nu nesumastau kaip graziai tas tulpes isdestyt?...
paziurekite cia,daug pavyzdeliu http://pinterest.com.../?q=tulip cakes
Man irgi gal kas pagelbes,reikia tortuko vyrui 51metu proga ir zmonai 50 metu proga,vieno tortuko..
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 05 06, 17:49)
Man irgi gal kas pagelbes,reikia tortuko vyrui 51metu proga ir zmonai 50 metu proga,vieno tortuko..
Kažkur buvau išsisaugojus, dabar nerandu- tortas padalintas ing- jang principu- viena pusė raudona, puošta karoliais, kita mėlyna- puošta kaklaraiščiu.