Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Turiu tik nuotrauką
[attachmentid=227273]
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 03 07, 13:33)
Turiu tik nuotrauką

aciu,bet man nepadeda biggrin.gif as norejau atsisviesti paveiksleli blush2.gif lb grazutis tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi kokiu ideju... reikia vyrukui 60 metu proga, prase be pastiliazo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 03 07, 14:18)
Sveikos, gal kas turi kokiu ideju... reikia vyrukui 60 metu proga, prase be pastiliazo sad.gif

as moteriai darysiu krepseli. Irgi prase be cukrines mases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 07, 15:52)
as moteriai darysiu krepseli. Irgi prase be cukrines mases smile.gif

moteriai tai ir man paprasciau butu, o cia vyrui reikia
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 03 07, 16:11)
moteriai tai ir man paprasciau butu, o cia vyrui reikia

o jei sokoladu lietum g.gif
Atsakyti
Mergytes sveikos 4u.gif Reikia tortuko merginai 33 metu jubiliejui, be geliu. Esme tame, kad reikia rytojui, o man dar siandien i darba lekt, todel nieko pasigaminti ir susidziovinti nespesiu. Reikia kazkokio papuosimo kad galetu daryti ir tuoj klijuoti doh.gif Dar sake kad ne ruzavas butu,geriau baltas su papuosimais ir kad grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS !!! Gal atsirastu, kas padarytu torta karieta sekmadieniui 4 metu mergaitei, buvom uzsisake pries pusantro men, bet atsitiko nelaime musu torto gamintojai ir likom be issvajoto torto, labai, labai prasau, gal atsirastu norinciu.

Mes Vilnieciai, mokeciau 50 lt/kg tel 868947 666
Atsakyti
sveiki,gal galetumete kokiu minciu mesteleti tortui panelei 18 metu proga? g.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles.Gal kuri esate kepusi torta kinder siurprise.Reikia man jo sestadieniui ,ben neisivaizduoju kaip jis stoves is jogurtinio torto,o gal geriau gulinti daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluze77: 19 kovo 2013 - 09:00
QUOTE(daluze77 @ 2013 03 19, 09:59)
Sveikos, kepejeles.Gal kuri esate kepusi torta kinder siurprise.Reikia man jo sestadieniui ,ben neisivaizduoju kaip jis stoves is jogurtinio torto,o gal geriau gulinti daryti

gal geriau gulinti daryt unsure.gif apliet sokoladu bus galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2013 03 19, 08:59)

FB kaip tik mačiau tokį
Atsakyti