Turiu tik nuotrauką
[attachmentid=227273]
QUOTE(likta @ 2013 03 07, 13:33)
Turiu tik nuotrauką
aciu,bet man nepadeda as norejau atsisviesti paveiksleli lb grazutis tortas
Sveikos, gal kas turi kokiu ideju... reikia vyrukui 60 metu proga, prase be pastiliazo
QUOTE(akilezna @ 2013 03 07, 14:18)
Sveikos, gal kas turi kokiu ideju... reikia vyrukui 60 metu proga, prase be pastiliazo
as moteriai darysiu krepseli. Irgi prase be cukrines mases
QUOTE(Rakelė @ 2013 03 07, 15:52)
as moteriai darysiu krepseli. Irgi prase be cukrines mases
moteriai tai ir man paprasciau butu, o cia vyrui reikia
QUOTE(akilezna @ 2013 03 07, 16:11)
moteriai tai ir man paprasciau butu, o cia vyrui reikia
o jei sokoladu lietum
Mergytes sveikos Reikia tortuko merginai 33 metu jubiliejui, be geliu. Esme tame, kad reikia rytojui, o man dar siandien i darba lekt, todel nieko pasigaminti ir susidziovinti nespesiu. Reikia kazkokio papuosimo kad galetu daryti ir tuoj klijuoti Dar sake kad ne ruzavas butu,geriau baltas su papuosimais ir kad grazus
SOS !!! Gal atsirastu, kas padarytu torta karieta sekmadieniui 4 metu mergaitei, buvom uzsisake pries pusantro men, bet atsitiko nelaime musu torto gamintojai ir likom be issvajoto torto, labai, labai prasau, gal atsirastu norinciu.
Mes Vilnieciai, mokeciau 50 lt/kg tel 868947 666
Mes Vilnieciai, mokeciau 50 lt/kg tel 868947 666
sveiki,gal galetumete kokiu minciu mesteleti tortui panelei 18 metu proga?
Sveikos, kepejeles.Gal kuri esate kepusi torta kinder siurprise.Reikia man jo sestadieniui ,ben neisivaizduoju kaip jis stoves is jogurtinio torto,o gal geriau gulinti daryti
QUOTE(daluze77 @ 2013 03 19, 09:59)
Sveikos, kepejeles.Gal kuri esate kepusi torta kinder siurprise.Reikia man jo sestadieniui ,ben neisivaizduoju kaip jis stoves is jogurtinio torto,o gal geriau gulinti daryti
gal geriau gulinti daryt apliet sokoladu bus galima
QUOTE(daluze77 @ 2013 03 19, 08:59)
FB kaip tik mačiau tokį