Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

QUOTE(drezy @ 2013 02 18, 21:37)
Sveikos merginos, bukit gerutes patarkit kaip dekoruoti tortuka "Tarybines armijos dienai" Patiko ideja http://tortnazakaz_k...ne-23-fevralya/
bet neisivaizduoju kaip padaryti, kad nenulinktu ta virsutine dalis. Gal ka patartumet?  g.gif

as kelis kartus darius toki.... tai reikia pasirinkti tvirtesni torta... pvz kavos. ir surinkinet apversta.... suformuot aptept sviestiiniu kremu ir tik tada apverst i reikalinga padeti.... nukeliavo toks 300km sekmingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 19, 11:03)
as kelis kartus darius toki.... tai reikia pasirinkti tvirtesni torta... pvz kavos. ir surinkinet apversta.... suformuot aptept sviestiiniu kremu ir tik tada apverst i reikalinga padeti.... nukeliavo toks 300km sekmingai mirksiukas.gif

Labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
As vel su savo kvailais klausimais blush2.gif Jei nudazysiu beze juodai, ar daug reikes dazu, kad butu tikrai juoda ir ar valgant nedazys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 17, 22:56)
taip, as tavo auksas lotuliukas.gif
na as siek tiek pasimazinu du paskutinius bikvitus. o mases faktura4 tai taip, su tarka praejau lotuliukas.gif
jei kils dar kokiu klausimu klausk bigsmile.gif

as va su klausimu .. blush2.gif
kaip su ta tarka pereit? cia su ta isorine dalim praspaudyta? kada spaudyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal galetumete mesteleti kokiu nors minciu apie jegos aitvarus? reikia torto zmogui , kurio hobi jegos aitvarai, tortas turi buti apie 2,5kg. masta gal padaryti pati torta kaip ta jegos aitvara, ir salia zmogeliuka maza vos nulaikanti su virvemis ta aitvara. kaip manot? gal kas turi paiulymu ir del mano minciu? labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drezy @ 2013 02 21, 09:40)
As vel su savo kvailais klausimais  blush2.gif Jei nudazysiu beze juodai, ar daug reikes dazu, kad butu tikrai juoda ir ar valgant nedazys? blush2.gif

lb abejoju, kad beza nudazysit juodai

QUOTE(Rakelė @ 2013 02 21, 17:32)
as va su klausimu ..  blush2.gif
kaip su ta tarka pereit? cia su ta isorine dalim praspaudyta? kada spaudyt  blush2.gif  biggrin.gif

iskociojat mase ir prasieinat per ja su tarka, arba galima su sieteliu prasieiti. Tioseg per visa mase paspausti, kad rastas isliktu.
Papildyta:
QUOTE(auksinee @ 2013 02 21, 22:02)
gal galetumete mesteleti kokiu nors minciu apie jegos aitvarus? reikia torto zmogui , kurio hobi jegos aitvarai, tortas turi buti apie 2,5kg. masta gal padaryti pati torta kaip ta jegos aitvara, ir salia zmogeliuka maza vos nulaikanti su virvemis ta aitvara. kaip manot? gal kas turi paiulymu ir del mano minciu? labai lauksiu smile.gif

gal cia ideju rasit
http://www.google.lt...h...366&bih=667
Atsakyti
[quote=*Keila*,2013 02 21, 22:14]

Jus visiskai teisi, kad ir kiek dazu pyliau, vistiek buvo pilka, bet manau neblogai ziurisi ir taip smile.gif https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti
[quote=drezy,2013 02 23, 15:02]
[quote=*Keila*,2013 02 21, 22:14]

Jus visiskai teisi, kad ir kiek dazu pyliau, vistiek buvo pilka, bet manau neblogai ziurisi ir taip smile.gif https://www.facebook...2...e=1
[/quote]
nugi grazu 4u.gif o bezas pilkas cia sonuose?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 02 23, 15:18)
nugi grazu 4u.gif  o bezas pilkas cia sonuose?

Taip visur pilkas, bet labai grazios konsistencijos gavosi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit man naujokei puosybos srityje, is ko daroma zolyte tortu papuosimui. Turiu antgaliuka plastikini, ta su daug skyluciu, na bet is beze man niekas nesigauna. Ar antgaliuko reikia metalinio, o gal ne is beze ji daroma?
Atsakyti
QUOTE(drezy @ 2013 03 04, 21:45)
Merginos, pasakykit man naujokei puosybos srityje, is ko daroma zolyte tortu papuosimui. Turiu antgaliuka plastikini, ta su daug skyluciu, na bet is beze man niekas nesigauna. Ar antgaliuko reikia metalinio, o gal ne is beze ji daroma?

is beze, sviestinio.
del plastikinio nzn, nes pati naudoju metalini
tai gal blogai pasiruosiat beze, kad neislenda normaliai? g.gif
Atsakyti
mergickos,gal kuri turite issisaugojusios nuoroda,kur moters profilis,dar gele i plaukus-nu nerandu nors stauk doh.gif jau valanda ieskau ir snipstas cool.gif atrodo Kirbe buvo graziai nupiesusi ax.gif aciu,jei kas pades 4u.gif
Atsakyti