Labutis
Kreipiuosi pagalbos, vis nesiseka sugalvoti uošviui jubiliejaus 70 proga torto papuošimą kokį padaryti , su moteriškom lengviau gėlės, rožės, gražu, o su vyrišku net nežinau Gyvenimo hobis fotografavimas , bet fotiko tikrai nepadarysiu ne mano jėgoms, esu tik mėgėja galvoju knyga, bet ar ne banalu puosta gvazdikais, kažkaip atrodo gvazdikai vos ne vienintelė vyriška gėlė kaip jums tokia mintis?
Gal dar kas kokių minčių patars, būsiu dėkinga
Prasom ideju 5m mediniu vestuviu progai reik mazo tortuko, dviems pamineti metines
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 19, 12:04)
Prasom ideju 5m mediniu vestuviu progai reik mazo tortuko, dviems pamineti metines
Daryčiau mažą kelma o ant jo - lizdeli su 2 paukšteliais (jei yra vaikučių, tai atitinkamai ir mažų paukstelių).
QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 19, 15:43)
Daryčiau mažą kelma o ant jo - lizdeli su 2 paukšteliais (jei yra vaikučių, tai atitinkamai ir mažų paukstelių).
aciu kaip tik buvo tokia mintis bet be lizduko o jis man visai patiktu
Gal dar kas ideju?
Kocela medini
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 01 20, 12:59)
Kocela medini
jooo idomi mintis tik noriu ko nors ... net nezinau. Va mes ju liudininkais buvom tai sakau 5m proga paminet kaip nors reiktu o cia ir naudingai butu-galetu romantiskai sulapnoti nes saldumynus myli noriu ko nors grazaus, "meilisko" bet ir susijusio su tuo pavadinimu "medines"
medine trobele, arba malku rietuvė (su lizdeliu ir paukstukais )
arba pora klumpaičių ant kelmo
Kepejeles,gal turite kuri issisaugojusi kazkada rodyta cipciuko pili su princesemis,labai noreciau i ja zvilgterti.Jos visu tortu kazkodel neberodo,o man taip reik ten zvilgterti.aciu is anksto
Šiandien gavau užduotį padaryti tortą-Kotedžą gal turite minčių, labai labai reikia
Sveikos merginos, bukit gerutes patarkit kaip dekoruoti tortuka "Tarybines armijos dienai" Patiko ideja http://tortnazakaz_k...ne-23-fevralya/
bet neisivaizduoju kaip padaryti, kad nenulinktu ta virsutine dalis. Gal ka patartumet?
bet neisivaizduoju kaip padaryti, kad nenulinktu ta virsutine dalis. Gal ka patartumet?