Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Labutis

Kreipiuosi pagalbos, vis nesiseka sugalvoti uošviui jubiliejaus 70 proga torto papuošimą kokį padaryti , su moteriškom lengviau gėlės, rožės, gražu, o su vyrišku net nežinau g.gif Gyvenimo hobis fotografavimas , bet fotiko tikrai nepadarysiu ne mano jėgoms, esu tik mėgėja ax.gif galvoju knyga, bet ar ne banalu g.gif puosta gvazdikais, kažkaip atrodo gvazdikai vos ne vienintelė vyriška gėlė tongue.gif kaip jums tokia mintis?
Gal dar kas kokių minčių patars, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Prasom ideju 5m mediniu vestuviu progai smile.gif reik mazo tortuko, dviems pamineti metines smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
sugalvojai ir as savo dukrytei gimtadieniui iskepti medaus torta. Prasau jusu pagalbos, patarkit, kuo dekoruoti? Neesu niekada dekoravusi, isskyrus trupiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 01 19, 12:04)
Prasom ideju 5m mediniu vestuviu progai smile.gif reik mazo tortuko, dviems pamineti metines smile.gif

Daryčiau mažą kelma o ant jo - lizdeli su 2 paukšteliais (jei yra vaikučių, tai atitinkamai ir mažų paukstelių). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 01 19, 15:43)
Daryčiau mažą kelma o ant jo - lizdeli su 2 paukšteliais (jei yra vaikučių, tai atitinkamai ir mažų paukstelių).  4u.gif

aciu kaip tik buvo tokia mintis smile.gif bet be lizduko o jis man visai patiktu smile.gif
Gal dar kas ideju?
Atsakyti
Kocela medini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 01 20, 12:59)
Kocela medini  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jooo idomi mintis smile.gif tik noriu ko nors ... net nezinau. Va mes ju liudininkais buvom tai sakau 5m proga paminet kaip nors reiktu smile.gif o cia ir naudingai butu-galetu romantiskai sulapnoti biggrin.gif nes saldumynus myli smile.gif noriu ko nors grazaus, "meilisko" bet ir susijusio su tuo pavadinimu "medines" smile.gif doh.gif
Atsakyti
medine trobele, arba malku rietuvė (su lizdeliu ir paukstukais biggrin.gif )
Atsakyti
arba pora klumpaičių ant kelmo smile.gif
Atsakyti
Kepejeles,gal turite kuri issisaugojusi kazkada rodyta cipciuko pili su princesemis,labai noreciau i ja zvilgterti.Jos visu tortu kazkodel neberodo,o man taip reik ten zvilgterti.aciu is anksto
Atsakyti
Šiandien gavau užduotį padaryti tortą-Kotedžą blink.gif gal turite minčių, labai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, bukit gerutes patarkit kaip dekoruoti tortuka "Tarybines armijos dienai" Patiko ideja http://tortnazakaz_k...ne-23-fevralya/
bet neisivaizduoju kaip padaryti, kad nenulinktu ta virsutine dalis. Gal ka patartumet? g.gif
Atsakyti