Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 08 09, 06:47)
Labai labai dekoju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Lauksime rezultatu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
GAl kas minciu turesit doh.gif
reik vyrui 31 m MELYNO torto biggrin.gif 24cm bus, daug nieko neisgalvosi, norisi ko nors idomaus-sakau gal koks melynas su supermeno zenkliuku TOKS
arba krutine su melynu liemenuku biggrin.gif g.gif nu ner minciu juodai-gal kas kam sauna i galva?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 11, 11:58)
GAl kas minciu turesit  doh.gif
reik vyrui 31 m MELYNO torto biggrin.gif 24cm bus, daug nieko neisgalvosi, norisi ko nors idomaus-sakau gal koks melynas su supermeno zenkliuku TOKS
arba krutine su melynu liemenuku  biggrin.gif  g.gif nu ner minciu juodai-gal kas kam sauna i galva?

QUOTE(ramune.v @ 2012 08 11, 11:58)
GAl kas minciu turesit  doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

galima improvizuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 08 11, 13:36)
galima improvizuoti  biggrin.gif

aciu bet as su figurelem nelabai draugauju blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 08 11, 12:59)
aciu bet as su figurelem nelabai draugauju  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif

be figureliu smile.gif

user posted image

user posted image
http://api.ning.com/...StripedCake.jpg

ir daugiau melinu tortu smile.gif https://www.google.l...-FKb-4QSbrICYCg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 rugpjūčio 2012 - 03:11
o MAN REIKIA SESTADIENIUI POPIERINIU METINIU PROGA TORTA PADARYT. NORI KAZKO ORGINALAUS. NIEKAIP NEISGIMDAU KAZKO TOOOKIO. GAL KAS MESTELSIT KOKIU MINCIU? INTERNETE VISKAS APSIRIBOJA TORTU TUOLETINIO POPIERIAUS RULONU...
Atsakyti
o man reikia medvilninem vestuvem torto idejos 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos,gal turit kas nors vaizdine medziaga kaip padaryt (suformuot ir apdengt pastilazu) 3D torciuka,pvz zuikuti?
buciau labai labai dekinga! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 08 13, 21:15)
o MAN REIKIA SESTADIENIUI POPIERINIU METINIU PROGA TORTA PADARYT. NORI KAZKO ORGINALAUS. NIEKAIP NEISGIMDAU KAZKO TOOOKIO. GAL KAS MESTELSIT KOKIU MINCIU? INTERNETE VISKAS APSIRIBOJA TORTU TUOLETINIO POPIERIAUS RULONU...

O man pats fainiausias butu toksai tortukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inchik @ 2012 08 16, 11:25)
Merginos,gal turit kas nors vaizdine medziaga kaip padaryt (suformuot ir apdengt pastilazu) 3D torciuka,pvz zuikuti?
buciau labai labai dekinga! ax.gif  4u.gif

Ligtai cia maciau http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 16, 14:18)

aciu 4u.gif
bet kiek radau tai tik kreminiai tortukai..o kaip toki 3D zuikuti pastilazu apdengt is karto visa ar atskirai galvyte ir kuna?

Gal dar kas nors gali patart ka galima saldaus iskept ir nusinest i darzeli vaikucio gimtadienio proga,kad butu idomu,bet nelabai riebu?vaikams +-2 metukai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inchik: 17 rugpjūčio 2012 - 20:34
QUOTE(leguska69 @ 2012 08 13, 22:15)

Aš kepiau rulonėlį, tas kas gavo buvo labai nustebinti smile.gif
Atsakyti