Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Gal kaska panasaus tiktu, tik su klasioku nuotraukomis ax.gif
user posted image

QUOTE(zmogelis @ 2012 05 27, 22:03)
sveikos  4u.gif
Gal las turit kokiu nores ideju tortui klases susitikimui po 20 metu ? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos. Ketvirtoku isleistuvems ketinu daryti torta- uzversta knyga. Tik gal galit patart ka uzrasyt? Buvo pasiulymas rasyt "pirmai mokytojai" bet man tai kazkaip nelabai, gal jus ka patarsit?
Atsakyti
Koks man tas tortas nerealus wub.gif user posted image ...jį prie Krikštynų tortų radau,negaliu atsižiūrėti ax.gif
Atsakyti
Labas, gal kokią traktoriaus lipdymo techniką turite kur nors? Ta prasme traktoriuko ant torto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2012 05 31, 08:14)
Labas, gal kokią traktoriaus lipdymo techniką turite kur nors? Ta prasme traktoriuko ant torto  4u.gif

šis? http://cakejournal.c...in-cake-topper/

oi, čia traukinukas gi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 31 gegužės 2012 - 07:26
Labas, gal kokią traktoriaus lipdymo techniką turite kur nors? Ta prasme traktoriuko ant torto  4u.gif

oi, čia tas pats. bet labai panašu į traktoriuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 31 gegužės 2012 - 10:10

Va cia biski yra http://www.flickr.co...in/photostream/ ten sone nuotraukytes pasispaudus tolimesnis procesas matosi. Dar turejau kitoki varianta, jei rasiu imesiu
Atsakyti
Sveikutes merginos
Kaip galetu atrodyt knyga enciklopedija, gal koki pavyzdelit zinot g.gif 4u.gif , aciu
Atsakyti
Sveikos. reikia iskepti torta vaikinukui 14 metu proga, jau vaikiski ne labai tinka. jo pomegiai sportas anksciau aikido , dabar diska meto. atrodo vyresnis uz savo bendraamzius. n adar kompas patinka, zaidimai aisku. gal kas kokia ideja mesteltu? buciau dekinga.
Atsakyti
kepsiu pati ,su keksiukais cackintis nebus kada, vaikas ant ranku, reik torto 4u.gif
Atsakyti
Reikės torto statybininkui, norėčiau kokio nesudėtingo. Galvojau apie plytą ar šalmą
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 14, 14:53)
Reikės torto statybininkui, norėčiau kokio nesudėtingo. Galvojau apie plytą  ar šalmą

As neseniai toki dariau pas mane kai statybininkai aplinkui tai jau du tokius dariau dar ir su baltu salmu smile.gif
user posted image

----------------------------------------------------------------

Merginos reikia man minciu tortukui joniniu proga nu niekaip man nedasunta kaip tas joninias perteikt doh.gif doh.gif g.gif Gal kokiu ideju turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 14 birželio 2012 - 12:25