Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 05 17, 11:53)

aciu, bet man cia truputi per auksto pilotazo biggrin.gif , as supermamaose esu maciusi , kai didele rieke yra kaip antras aukstas, o salia statosi vyno ar sampes bonka g.gif , su vynuogemis ir riesutais
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 05 16, 20:27)
Daryk lenktynines masinas su nr ant masinos. Nr toks kiek metu ir tevo lai pirmauja juk vyresnis ir patirtis didesne smile.gif

aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 17, 10:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 17, 10:57)
aciu, bet man cia truputi per auksto pilotazo  biggrin.gif  , as supermamaose esu maciusi , kai didele rieke yra kaip antras aukstas, o salia statosi vyno ar sampes bonka  g.gif , su vynuogemis ir riesutais

taigi duotoj nuorodoj yra ir tokiu - tik vietoj pelyciu dekite ka jus norite.

prie to paties paklausiu, gal kas matet krikstynu torta, kad butu neiprastas, ryskus, spalvotas, berniukui? g.gif butu labai aciu 4u.gif

Atsakyti
cia truputi ryskiau
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
nieko ypatingo neradau blush2.gif , visur karaliauja zydra spalva
Atsakyti
smile.gif+2012 05 18, 14:38-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 18, 14:38)
cia truputi ryskiau

nieko ypatingo neradau  blush2.gif , visur karaliauja zydra spalva

tai va, o pageidavo kad nebutu tradiciskai zydra doh.gif man pirmas patiko ir juros tema ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 05 18, 16:02)
tai va, o pageidavo kad nebutu tradiciskai zydra doh.gif  man pirmas patiko ir juros tema ax.gif  aciu 4u.gif

dar buvau radusi su dziunglem dvieju aukstu ... g.gif hmm,.. reikejo jums gal labiau pasidometi kokios spalvos tada klientas pageidauja g.gif jei netinka tradicine zydra,tai kazkaip nebelabai yra is jo ir rinktis g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 18, 17:33-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 18, 17:33)
dar buvau radusi su dziunglem dvieju aukstu ...  g.gif hmm,.. reikejo jums gal labiau pasidometi kokios spalvos tada klientas pageidauja  g.gif  jei netinka tradicine zydra,tai kazkaip nebelabai yra is jo ir rinktis  g.gif

Kaip tai nebera? bigsmile.gif gi daugybe spalvu ir be zydros mirksiukas.gif kliente sake pasitiki manim, tik issake nora kad butu spalvinga ir netradiciska smile.gif tai nesinori nuvilt ax.gif
Atsakyti
Pikciurniene, tikiuosi sublizgesit 4u.gif

o del torto ''suris'', tai gal kuri mate ar yra pavaizduota zingnis po zingsnio? g.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kuri pametėtų įdėjų tortui ,skirtam vaikų dienai Birželio 1?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 24, 10:57)
Mergaitės gal kuri pametėtų įdėjų tortui ,skirtam vaikų dienai Birželio 1?

buvo pries kelias dienas i papuosimu tema kazkuri idejus keksiukus su vaiku veidukais- gal galima kazka pritaikyt?
Atsakyti
Kaip prie torto suris pritvirtinate vynuoges?;]
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Gal las turit kokiu nores ideju tortui klases susitikimui po 20 metu ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti