Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

[quote=Bridz smile.gif,2012 05 10, 23:07]
nesustingsta nors tu ka doh.gif , dabar nusipirkau is iki parduotuves kepiniu sokolada, sakau meginsiu su juo g.gif , bet jei nepasiseks, tada nezinosiu ko griebtis, unsure.gif , vis mastau ar ne per nykus mano torcikas atrodys, kai bus juodo sokolado tvora (aisku jei ji bus), juodo sokolado glazura, braskes g.gif , gal grietineles ipaisyti kur nors?

Man irgi nesigaudavo kol pildavau perkarsta sokolada o dabar palaukiu kol atausta bet dar skystas tada tvorele tvirtesne gaunasi smile.gif
O jeigu sitaip atrodytu manau tikrai ne nykus mirksiukas.gif
user posted image
--------------------------------------------
gal kas patiks rolleyes.gif

Aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
[quote=niukse,2012 05 10, 22:01]
[quote=Bridz smile.gif,2012 05 10, 23:07]
nesustingsta nors tu ka doh.gif , dabar nusipirkau is iki parduotuves kepiniu sokolada, sakau meginsiu su juo g.gif , bet jei nepasiseks, tada nezinosiu ko griebtis, unsure.gif , vis mastau ar ne per nykus mano torcikas atrodys, kai bus juodo sokolado tvora (aisku jei ji bus), juodo sokolado glazura, braskes g.gif , gal grietineles ipaisyti kur nors?
Man irgi nesigaudavo kol pildavau perkarsta sokolada o dabar palaukiu kol atausta bet dar skystas tada tvorele tvirtesne gaunasi smile.gif
O jeigu sitaip atrodytu manau tikrai ne nykus mirksiukas.gif
user posted image
--------------------------------------------
gal kas patiks rolleyes.gif

Aciu uz idejas 4u.gif
[/quote]
as kaip tik sita ir nusiziurejus 4u.gif biggrin.gif , bet niekaip neikertu ta tvora , kas ten joje baltuoja, kad baltas sokoladas, tai netikiu, gal tas vadinamas aisingas? g.gif
Atsakyti
Manau kad baltas šokoladas
Atsakyti
smile.gif+2012 05 11, 06:58-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 11, 06:58)
as kaip tik sita ir nusiziurejus  4u.gif  biggrin.gif , bet niekaip neikertu ta tvora , kas ten joje baltuoja, kad baltas sokoladas, tai netikiu, gal tas vadinamas aisingas? g.gif

Tikrai baltas sokoladas.
Puikiai stingsta karuna ir kepiniu esu bandzius tik seniau, bet problemu nebuvo. Vat su situ sokoladu tragedija viskam.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 11 gegužės 2012 - 08:34
QUOTE(niukse @ 2012 05 10, 17:38)
Sveikos merginos, ateinu ir as su klausimeliu.Kitai savaitei reikia padaryti torta perliniu vestuviu proga. Gal kokiu ideju turit tokia tema?  4u.gif

as darius tokį (tie taskiukai perliniai buvo, tik nesimato nuotraukoj):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 05 11, 09:33)
Tikrai baltas sokoladas.
Puikiai stingsta karuna ir kepiniu esu bandzius tik seniau, bet problemu nebuvo. Vat su situ sokoladu tragedija viskam.
user posted image

naudojau kazkada ji triufeliu gamybai, turiu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 11, 11:49)
as darius tokį (tie taskiukai perliniai buvo, tik nesimato nuotraukoj):

Aciu.Labai grazus torciukas. O sakykit kaip ta kriaukle padaret? Neturiu specealios formeles tai sakau gal yra budu kitaip kaipnors isformuoti ja ?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 05 11, 12:03)
Aciu.Labai grazus torciukas. O sakykit kaip ta kriaukle padaret? Neturiu specealios formeles tai sakau gal yra budu kitaip kaipnors isformuoti ja ?

turėjau tokių didelių kriauklių, tai ant jų dėjau mase ir išformavau smile.gif palikau sustingt ir tada nuėmiau smile.gif
Atsakyti
tuscia galva, o reikia torto sunaus ir tevo gimtadieniam. Sunui 18-19, zodz didelis jau smile.gif abu pamise del masinu... gal turit kokiu minciu ar kaip ieskot pvz?
Buciau bais dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 16, 16:27)
tuscia galva, o reikia torto sunaus ir tevo gimtadieniam. Sunui 18-19, zodz didelis jau smile.gif abu pamise del masinu... gal turit kokiu minciu ar kaip ieskot pvz?
Buciau bais dekinga...

Daryk lenktynines masinas su nr ant masinos. Nr toks kiek metu ir tevo lai pirmauja juk vyresnis ir patirtis didesne smile.gif
Atsakyti
buciau dekinga, jei imestumet keleta nuorodeliu i tortus, kurie imituoja suri rolleyes.gif , nes niekaip nerandu doh.gif , o kazkada tokiu graziu esu maciusi
Atsakyti
smile.gif+2012 05 17, 11:46-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 17, 11:46)
buciau dekinga, jei imestumet keleta nuorodeliu i tortus, kurie imituoja suri  rolleyes.gif , nes niekaip nerandu  doh.gif , o kazkada tokiu graziu esu maciusi

http://www.google.ru...mN4Kk4gTIlaylDg
Atsakyti