Sveikos merginos, ateinu su tokiu klausimu smile.gif . Lauksiu jusu pasiulymu bei pasvarstymu smile.gif .
Turiu iskepti jaunuju torta. Torta issivaizduoju bent 3 aukstu (nors tokio nesu dar darius smile.gif ). Kokius tortus siulytumete kepti pagal aukstu isdestyma kad gerai islaikytu vienas kita? O gal turit kokiu taip ideju jaunuju tortams uzmate, vieno auksto bet idomu ir t.t. Ir kaip toki torta nuvezti 200 km?
Tiesa snykeris netinka ax.gif
sveiki,gal turit pavyzdziu su "Paslapciu sodo" veikejais?
QUOTE(gabijux @ 2012 05 01, 17:19)
HELP!!!!!
Kur rasti tortu balandzio formos pavyzdziu? as kiek ieskau man ismeta tik su ju figurelem ar aplikacijom, o man reikia 3D kad butu...
Aciu is anksto padejusioms!!!!
Kur rasti tortu balandzio formos pavyzdziu? as kiek ieskau man ismeta tik su ju figurelem ar aplikacijom, o man reikia 3D kad butu...
Aciu is anksto padejusioms!!!!
Balandis
QUOTE(ausreka @ 2012 05 05, 08:26)
sveiki,gal turit pavyzdziu su "Paslapciu sodo" veikejais?
Galybe pavyzdziu
Prasysiu ir as pagalbos... laikas spaudzia, o fantazijos truksta...koki tortuka sugalvot anciuku tema ir kaip tiksliau ar paprasciau tuos anciukus padaryti..ACIU!!
QUOTE(Rupike @ 2012 05 07, 12:31)
Prasysiu ir as pagalbos... laikas spaudzia, o fantazijos truksta...koki tortuka sugalvot anciuku tema ir kaip tiksliau ar paprasciau tuos anciukus padaryti..ACIU!!
Kadangi lipdyt nemoku, tai daryciau kazka panasaus is dengimo mases
Papildyta:
Labai super ideja
man tai kartais tokius grandiozinius tortu projektus daryt, o kai pradedu, tai is karto pamatau , kad gausis didelis snypstas ar man irankiu truksta, ar pasitikejimo,igudimo - neisivaizduoju ketinu siandien arba ryt kept anytos gimtadieniui Sonatinos torta Braskiu bucinys , tik iskyla klausimas kuom ji puosti pas ja tai jis apipiltas sokoladine glazura, sakiau sito nekeisiu, nes kaip tik namie tokios turiu, bet kuom appdirbt sonus ir dar virsu bent minimaliai
+2012 05 09, 06:26-->
Man rodos, kad ir šonai užlieti šokoladu, dar galima padaryti šokoladinę tvorelę. O viršų tai paprasčiausiai su braškėm papuošti, galima jų galiukus šokolade pamirkyti.
QUOTE(Bridz @ 2012 05 09, 06:26)
man tai kartais tokius grandiozinius tortu projektus daryt, o kai pradedu, tai is karto pamatau , kad gausis didelis snypstas ar man irankiu truksta, ar pasitikejimo,igudimo - neisivaizduoju ketinu siandien arba ryt kept anytos gimtadieniui Sonatinos torta Braskiu bucinys , tik iskyla klausimas kuom ji puosti pas ja tai jis apipiltas sokoladine glazura, sakiau sito nekeisiu, nes kaip tik namie tokios turiu, bet kuom appdirbt sonus ir dar virsu bent minimaliai
Man rodos, kad ir šonai užlieti šokoladu, dar galima padaryti šokoladinę tvorelę. O viršų tai paprasčiausiai su braškėm papuošti, galima jų galiukus šokolade pamirkyti.
QUOTE(AIRA @ 2012 05 09, 08:51)
mano mintis irgi sukasi apie braskiu sulaistyma arba pamirkyma sokolade, bet va ta sokoladine tvora man niekaip nesigauna
+2012 05 09, 07:53-->
O kas tau nesigauna? Ji labai paprasta, sunkiau padaryt karstuoju metu laiku, bet kol kas tai be problemu. Sokolada gera naudok ir nelauk kol labai sustings.
QUOTE(Bridz @ 2012 05 09, 07:53)
mano mintis irgi sukasi apie braskiu sulaistyma arba pamirkyma sokolade, bet va ta sokoladine tvora man niekaip nesigauna
O kas tau nesigauna? Ji labai paprasta, sunkiau padaryt karstuoju metu laiku, bet kol kas tai be problemu. Sokolada gera naudok ir nelauk kol labai sustings.
Sveikos merginos, ateinu ir as su klausimeliu.Kitai savaitei reikia padaryti torta perliniu vestuviu proga. Gal kokiu ideju turit tokia tema?
QUOTE(rivera @ 2012 05 09, 09:42)
nesustingsta nors tu ka , dabar nusipirkau is iki parduotuves kepiniu sokolada, sakau meginsiu su juo , bet jei nepasiseks, tada nezinosiu ko griebtis, , vis mastau ar ne per nykus mano torcikas atrodys, kai bus juodo sokolado tvora (aisku jei ji bus), juodo sokolado glazura, braskes , gal grietineles ipaisyti kur nors?
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 05 10, 17:38)
Sveikos merginos, ateinu ir as su klausimeliu.Kitai savaitei reikia padaryti torta perliniu vestuviu proga. Gal kokiu ideju turit tokia tema?
gal kas patiks