Sauni pilis
Gal kas galit padet su mintim, kad reikia kazko "prikolno" seselei, dirbanciai sanatorijoj... nesumastau...
QUOTE(linette @ 2012 03 13, 17:06)
[url=http://www.radikal.ru][img],
nu nelabai prikolni , bet tik tiek teturiu , mano galva tai nebloga idėja būt tipo knygą iškept ir aprašinėt juokingai , nu gal ligos istorija ar dar kokių vėjų
gal sveikatos pataisymas ir butelką į tortą įkišt
nu nelabai prikolni , bet tik tiek teturiu , mano galva tai nebloga idėja būt tipo knygą iškept ir aprašinėt juokingai , nu gal ligos istorija ar dar kokių vėjų
gal sveikatos pataisymas ir butelką į tortą įkišt
Aciu ziuresim, ka cia sumastysim
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 13, 12:24)
Sauni pilis
Gal kas galit padet su mintim, kad reikia kazko "prikolno" seselei, dirbanciai sanatorijoj... nesumastau...
o toks netinka?My Webpage
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 13, 18:17)
sitas ziauriai ciotkas
mergaitės prašau padėkit , vyriškiui 50 metų o jis dirba žvejybinio laivo koku t.y. virėju , lipdyt figūrėliu nemoku , gal kokią mintį turit , būč labai dėkinga nu belekokią , nes nu mano minčių absoliutus 0 , tiktų viskas ką bepasiūlytumėt
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 00:08)
mergaitės prašau padėkit , vyriškiui 50 metų o jis dirba žvejybinio laivo koku t.y. virėju , lipdyt figūrėliu nemoku , gal kokią mintį turit , būč labai dėkinga nu belekokią , nes nu mano minčių absoliutus 0 , tiktų viskas ką bepasiūlytumėt
nžn nieko nežiūrėjau tik perskaičius jūsų žinutę šitą kilo tokia mintis - pirmas aukštas dryžuotas na kaip jūreivių maikės, o antras aukštas pvz suformuotas kaip virėjo kepurė, nu nežinau gal ir nusišnekėjau bet lipdyt kaip ir nieko nereikia
o dbr mergaitės padėkit man, manęs paprašė, kad padaryčiau tortuką mirimo metinėms, na aš nžn kiek esu mačius tai per daug niekas jokių juk papuošimų nedaro, o čia nori ko nors ar juodo kaspinėlio, dar sakė, kad tas žmogus statybininkas buvo...bet aš kažkaip visai nenoriu tokių jumoristinių daryt..nžn gal ką su baltom lelijom...gal kas ką patartų?
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 16, 23:46)
nžn nieko nežiūrėjau tik perskaičius jūsų žinutę šitą kilo tokia mintis - pirmas aukštas dryžuotas na kaip jūreivių maikės, o antras aukštas pvz suformuotas kaip virėjo kepurė, nu nežinau gal ir nusišnekėjau bet lipdyt kaip ir nieko nereikia
o dbr mergaitės padėkit man, manęs paprašė, kad padaryčiau tortuką mirimo metinėms, na aš nžn kiek esu mačius tai per daug niekas jokių juk papuošimų nedaro, o čia nori ko nors ar juodo kaspinėlio, dar sakė, kad tas žmogus statybininkas buvo...bet aš kažkaip visai nenoriu tokių jumoristinių daryt..nžn gal ką su baltom lelijom...gal kas ką patartų?
kitą kart tu . mintis tai tikrai gera , bet tortas apie 3 kg ir vieno aukšto , ačiū tau
o dėl tavo , tai tikrai šiam forume esu mačius pats tortas toks gana tamsus , o gėlės tokios pasidabruotos , atrodo tikrai gana efektingai , mano nuomone tikrai nedėk jokių kalijų , neparašei kokio amžiaus žmonės bus tam paminėjime , nes vyresniems pastilažai visokie atrodys kaip kosmosas koks , siūlyčiau tortą visą padendt kokiais tamsiais trupinukais ir gėlėm kokiom sidabriniu purškalu nupurkštom papuošt , nu gal dar galima užrašą kokį , nu , bet nežinau labai priklauso nuo žmonių , kas ir kokio amžiaus valgys
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 23:08)
nenori figureliu,daryk sriubos bliuda
nu kokia ziurkike gal sulipdytum? va ja galima jureiviskai aprengti.nu arba be jos
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 17, 00:43)
nenori figureliu,daryk sriubos bliuda
[url=http://www.radikal.ru][img]nu kokia ziurkike gal sulipdytum? va ja galima jureiviskai aprengti.nu arba be jos
[url=http://www.radikal.ru][img]nu kokia ziurkike gal sulipdytum? va ja galima jureiviskai aprengti.nu arba be jos
mintis tai lius , tik kad mano lipdymai rožėmis prasidėjo ramunėmis baigėsi , bet gal žiurkę ir pabandyčiau
Merginos, ar kuri daret, ar susidurus, kaip daryt torta vyriska organa, man kazkaip idomu kaip isformuot pacia apacia??