Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

astatortas dėkui už nuotraukytę , norėjosi daugiau , bet ką padarysi , jei nelendi į papuošimų temą , tai špygutę ir gausi lotuliukas.gif , jau ir nebesuprantu kam ši tema skirta g.gif

auksiuke išsaugojus neturiu , bet gal padės

user posted image

paprasčiausiai išpjauni norimą apskritimą , išspaudi su gėlyčių formelėm ar dar kaip apdailini ir dedi į dubenėlį nu toki gilesnį , kad sukietėtų , prilipdai kotelį i psio

user posted image

įkerpi truputį kietesnio popieriaus lapą , nu žodž susuki tokį pusiau stodelį suklijuoji , nemoku aiškiai išdėstyt minčių doh.gif , išpjauni apskritimą tik jį dedi ant viršaus to popierinio , na toks ir sukietėja , paskui jau dabaiginėji kaip nori
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 02 29, 21:10)
sveikos,
gal kuri turit issisaugojusi, kaip sketi ant torto padaryt? ta prasme ne aplikacija, o kaip tikra maza sketi uzdet. Arba puse jo?

Va graziai su sketuku tiksliau puse jo http://cakeinfo.blog...nas-bridal.html as nezinau kaip cia padaryta, bet manau galima is pastilazo padaryti ant kokio samcio pasidaryti kad forma isgauti ir isdziovinti ar ant kokio kito apvalaus daikto, pvz kamuoliuka apvyniok maistine plevele ar folija ir ten is pastilazo padaryk sketuko forma ir isdziovink smile.gif na bent as taip meginciau daryti blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(smailyttte @ 2012 03 01, 18:26)
Va graziai su sketuku tiksliau puse jo http://cakeinfo.blog...nas-bridal.html  as nezinau kaip cia padaryta, bet manau galima is pastilazo padaryti ant kokio samcio pasidaryti kad forma isgauti ir isdziovinti ar ant kokio kito apvalaus daikto, pvz kamuoliuka apvyniok maistine plevele ar folija ir ten is pastilazo padaryk sketuko forma ir isdziovink  smile.gif  na bent as taip meginciau daryti  blush2.gif

va sita ir esu issisaugojusi- man labai labai, bet ten tos geles ant vieluciu "pakabintos", tai man siaip sau, bet pats tortukas toks subtilus wub.gif
apie samti nepagalvojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 02 29, 22:04)
auksiuke išsaugojus neturiu , bet gal padės

user posted image

sitas paprastas variantas-manau susidorociau ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 01 kovo 2012 - 22:15
mergaites , man reikia ispaudo plytu muro koki patartumet nusipirkti ?

kaina man nesvarbi, svarbu su ko patogu dirbti ? nes reiks pily padaryti, be ispaudo turbut neiseis nieko gero ? unsure.gif
jeigu galit, gal tortukus savo parodykit su muro ispaudais? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal kas mate jos gyvai ? kuris daugiau tiktu kaip Gedimino pily, ar Traku, kasko panasaus padaryti ?

Aciu jej kas atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 kovo 2012 - 22:48
Sveikos, cia uzsukancios 4u.gif Gal turit minciu kaip padaryti dvieju sesuciu 1m ir 10m gimtadieniams skirta torta? Yra mintis padaryti a la dvieju aukstu, ir tas antras aukstas toks maziukas... Bet gal daugiau ideju mestelsit? ax.gif Kaip papuost be cukrines mases (jos nenori)?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 07, 22:20)
mergaites , man reikia ispaudo plytu muro koki patartumet nusipirkti ?

gal kas mate jos gyvai ? kuris daugiau tiktu kaip Gedimino pily, ar Traku, kasko panasaus padaryti ?

Aciu jej kas atsakys mirksiukas.gif

Nesulaukiau atsakymo verysad.gif tai nieko ir nepirkau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(astull @ 2012 03 08, 00:51)
Sveikos, cia uzsukancios  4u.gif  Gal turit minciu kaip padaryti dvieju sesuciu 1m ir 10m gimtadieniams skirta torta? Yra mintis padaryti a la dvieju aukstu, ir tas antras aukstas toks maziukas... Bet gal daugiau ideju mestelsit?  ax.gif Kaip papuost be cukrines mases (jos nenori)?

tada gali trupinukais, kokoso drozlemis ir ttt...
Atsakyti
erikiux, as turiu ta antra nuo virsaus. Kur medzio, ir muro imitacija. Man zinok superinis thumbup.gif ir nesunku dirbti. Ir dar pynima kasikelio turiu, kaip kad to ispaudo plytinio (na to, kur po mano turimu, 3 nuo virsaus) biggrin.gif irgi gerai dirbasi.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 12, 08:55)
erikiux, as turiu ta antra nuo virsaus. Kur medzio, ir muro imitacija. Man zinok superinis  thumbup.gif ir nesunku dirbti. Ir dar pynima kasikelio turiu, kaip kad to ispaudo plytinio (na to, kur po mano turimu, 3 nuo virsaus) biggrin.gif irgi gerai dirbasi.

Aciukas , kita syki zinosiu, o dabar pasidariau torta be ispaudu doh.gif
cia maniskis
http://public.fotki....2001.html#media

http://public.fotki....2115.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 kovo 2012 - 18:29
Kaip grazu Erikiuxx,o koks tortas viduje.O kaip padarei plytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 12 kovo 2012 - 20:32
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 12, 20:30)
Kaip grazu Erikiuxx,o koks tortas viduje.O  kaip padarei plytas

Aciukas,
Medaus arachiso tortas apie 4,5 kg.
ai visaip dariau, ir su liniuote, dantu krapstuku, su galu skalbiniu segtugu lotuliukas.gif
aplink langu, beveik visas po viena plyta klijavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 kovo 2012 - 20:51
neticia foto pasalinau , tai vel parodau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 12 kovo 2012 - 22:59
Mergaites,gal turite kuri issisaugojusi varskinio gaivumelio receptuka.Kazkada kazkur maciau,o kai prisireike tai niekur nerandu.Ir kaip jis jums,nes nesu tokio darysiu.Aciu is anksto
Atsakyti