Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Mergaites, patarkite, ar galiu skystus dažus naudoti pastilažui, anksčiau esu lyg skaičiusi, kad gali nuo to pastilažas trukineti, bet nesu 100 proc tikra savo atmintim blush2.gif . Labai lauskiu jūsų patarimo. 4u.gif
Atsakyti
wow na ir temele bigsmile.gif
saunuoles tos, kas moka ir drista tokius grozius kurti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2012 01 12, 01:35)
Mergaites, patarkite, ar galiu skystus dažus naudoti pastilažui, anksčiau esu lyg skaičiusi, kad gali nuo to pastilažas trukineti, bet nesu 100 proc tikra savo atmintim blush2.gif . Labai lauskiu jūsų patarimo. 4u.gif

galit naudoti skystus dažus. Gausit pastelines spalvas. Ryškių spalvų neišgausit. Tam reikia gel paste tipo dažų. Tik skystų dažų nepadauginkit. Į guzą kaip kumštis dėkit net nežinau kiek... gal ne daugiau kokių 15 lašų. Minkykit ant pudros. Bet ir tos nepadauginkit. Pastilažas turi išlikti elastingas, netrupėti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 12, 01:49)
galit naudoti skystus dažus. Gausit pastelines spalvas. Ryškių spalvų neišgausit. Tam reikia gel paste tipo dažų. Tik skystų dažų nepadauginkit. Į guzą kaip kumštis dėkit net nežinau kiek... gal ne daugiau kokių 15 lašų. Minkykit ant pudros. Bet ir tos nepadauginkit. Pastilažas turi išlikti elastingas, netrupėti.

Ačiū, gal tuomet geriau skystais dažais kartu su vandeniu išbrinkyti želatiną, kaip galvojat ar pasiteisintų toks variantas?
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2012 01 12, 12:56)
Ačiū, gal tuomet geriau skystais dažais kartu su vandeniu išbrinkyti želatiną, kaip galvojat ar pasiteisintų toks variantas?

Jūs ir netirpinant nudažysite.
Klausiate, ar pasiteisins, jeigu dažytam vandeny brinkinsit želatiną? NEs norit ryškios spalvos? Aš spėju, kad nepasiteisins. Gal kiek ryškesnė bus. Tačiau.. dabar galvoju, kad neapsimoka skystų dažų naudoti tokiam dažymui. Nes tada labai daug jų susinaudos. Galit želatiną brinkit tiesiog tuose skystuose dažuose.. bet nežinau kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 12, 13:01)
Jūs ir netirpinant nudažysite.
Klausiate, ar pasiteisins, jeigu dažytam vandeny brinkinsit želatiną? NEs norit ryškios spalvos? Aš spėju, kad nepasiteisins. Gal kiek ryškesnė bus. Tačiau..  dabar galvoju, kad neapsimoka skystų dažų naudoti tokiam dažymui. Nes tada labai daug jų susinaudos. Galit želatiną brinkit tiesiog tuose skystuose dažuose.. bet nežinau kas gausis.

Nebūtinai labai ryškios, planuoju daryti tortą kempiniuką, tai ta geltona gali būti ir nelabai ryški, o kelnes kokios gausis tokios, juk čia ir pastiliažo gerokai mažiau reikia,pamaišysiu tarpusavyje kelias spalvas, esu taip bandzius, spalva suintensyveja sumaišius bordo su žalia, gaunasi ryški į rudumą. Bet va su geltona tai norėtusi, kad tie skysti dažai vel reikalo nesugadintų. Gaila, kad Vilniuje nėra parduotuvės, kur galima būtų sausus dažus nusipirkti.
Atsakyti
Aš dažiau gatavą pastilažą su geltonais americolor,labai gera spalva gavosi
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 12, 14:50)
Aš dažiau gatavą pastilažą su geltonais americolor,labai gera spalva gavosi

O kiek maždaug dažų lašų dėjot į gatavą pastilažą? Aš turiu skystų iš delonos, tai jie spalvos intensyvumu nepasižymi.
Atsakyti
Lašinau dažus ir minkiau iki norimos spalvos
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2012 01 12, 13:39)
Nebūtinai labai ryškios, planuoju daryti tortą kempiniuką, tai ta geltona gali būti ir nelabai ryški, o kelnes kokios gausis tokios, juk čia ir pastiliažo gerokai mažiau reikia,pamaišysiu tarpusavyje kelias spalvas, esu taip bandzius, spalva suintensyveja sumaišius bordo su žalia, gaunasi ryški į rudumą. Bet va su geltona tai norėtusi, kad tie skysti dažai vel reikalo nesugadintų. Gaila, kad Vilniuje nėra parduotuvės, kur galima būtų sausus dažus nusipirkti.

Assorti.lt yra sausu dazu (tik del kokybes nezinau, bet is principo tai galima rast biggrin.gif )
Tokie (raso, kad isparduota, bet nelabai tikiu, nes vakar parduotuvej buvau, gal dezutes tikrai maciau)
Atsakyti
Labas rytas,kepejeles.As pas jus su prasymu,reikia padaryti 18metu panelei torta ir ,kad jis butu juokingas.Tortas bus maskarpone su braskemis svoris 2-2.5.Gal kokia ideja kurti turetumet be as neismastau,puse nakties galva sukau ir nieko g.gif Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 01 12, 16:47)
Assorti.lt yra sausu dazu (tik del kokybes nezinau, bet is principo tai galima rast  biggrin.gif )
Tokie (raso, kad isparduota, bet nelabai tikiu, nes vakar parduotuvej buvau, gal  dezutes tikrai maciau)

ddoviliux, begalo Jums dėkinga už nuorodą, vakar vyrą išsiunčiau po darbu į šią parduotuvę, ir tikrai parduotuvėje jų yra. 4u.gif
Atsakyti