Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

QUOTE(smailyttte @ 2011 12 20, 15:28)
Naitas as tai daryciau zydrus arba kokius sidabrinius arkliukus man tokie ziemos temai ir prie snaigiu  grfaziausiai atrodytu  4u.gif

ačiū už mintis wub.gif

na tai aš toliau sau mintiju.. sidabriniai atrodys kaip metaliniai.. tai gal aš tada darau juos baltus, o pakinktus visus, balnus darau ružavus, melsvus ir žalsvus g.gif .. o tos snaigės.. snaigės gali irgi būti ir ružavos, ir melsvos ir žalsvos wub.gif
na bus matyt.. bet einu pasidaryt dabar baltų arklių biggrin.gif

QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 20, 16:10)
oho gyvuneliai,labai grazus  wub.gif , ir pati juos sulipdei, kaip taip realistiskai gavosi? tu gal su kokiu ispaudu darei? nu labai labai, atvirai pasakius, kaip is zaislu pardes issinesusi lotuliukas.gif ...

turiu formeles. Jie plokšti, ir kaip matosi, žirgai tai beveik kaip su dviem kojom tiktai.. atrodo kaip šuolyje..
Atsakyti
Sveikos,

na aaš ateinu su jau suvalgytu tortu biggrin.gif . Ačiū Jums už patarimus, gavosi arkliukai tokie kokie gavos. Pasirodau. Labai noriu padėkoti tai forumietei, kuri pasake apie DAVID CAKES. Kažkaip ten šiokių tokių minčių pasigavau. Nes taip tai norėjau būtent karuselės, o nemačiau mintyse jos vaizdo.. na ir darant tortą, jau uždėjus tuos kankorėžius iš javinukų, buvo aišku, kad jie čia netinka. Bet šaltų ugnelių irgi nenorėjau dėti, nes jos degdamos labai daug dulkių prileidžia ant torto. Tai nusiraminau, kad proga - vaikų šv.Kalėdos.. žodžiu, karusėlė su lietuviškos žiemos akcentais.
dar kartą ačiū už patarimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 11:28)

kokie groziai wub.gif wub.gif
ir as baisiai karuseles noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 gruodžio 2011 - 19:47
Labas vakaras, su sventemis visas newyear.gif

man reikia minciu torciukui g.gif
Vaikinui kuris veda diskotekas, renginius, didzejauja ir pats dainuo ir t.t.
kazko kaip to pulto kur daug mygtuku ar ta aparaciuka kur ploksteles sukalioja.Net nezinau kaip pavadinti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 12 26, 20:58)
Labas vakaras, su sventemis visas newyear.gif

man reikia minciu torciukui g.gif
Vaikinui kuris veda diskotekas, renginius, didzejauja ir pats dainuo ir t.t.
kazko kaip to pulto kur daug mygtuku ar ta aparaciuka kur ploksteles sukalioja.Net nezinau kaip pavadinti. verysad.gif

Gal cia ka rasi http://www.google.lt...jCYnSsgblscDmDw 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Gal galite pagelbeti man 4u.gif Reikia torto: vieno auksto vestuvinio ir tuo paciu naujametinio. gal esat kur koki uzmaciusios ar ideju kokiu mestelkit. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 12 29, 12:17)
sveikos merginos. Gal galite pagelbeti man 4u.gif  Reikia torto: vieno auksto vestuvinio ir tuo paciu naujametinio. gal esat kur koki uzmaciusios ar ideju kokiu mestelkit. Aciu 4u.gif

Keliu aukstu, bet ideja galima ir vienam pritaikyt ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 29 gruodžio 2011 - 15:37
aciu labai 4u.gif ... konkoreziai vietoj geliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Mano 2 metu dukryte gimtadieniui uzsiprase torto su lelia (lelyte- kudikelis). Gal matet kur pavyzdeliu kaip paprasciau pasigaminti toki papuosima ant torto ar visa torta formuoti kaip lelyte. Tik nenoriu taip kaip daro su lele Barbe...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2011 12 30, 19:32)
Sveikos merginos smile.gif  Mano 2 metu dukryte gimtadieniui uzsiprase torto su lelia (lelyte- kudikelis). Gal matet kur pavyzdeliu kaip paprasciau pasigaminti toki papuosima ant torto ar visa torta formuoti kaip lelyte. Tik nenoriu taip kaip daro su lele Barbe...
Aciu 4u.gif

Nesudetingas variantas:

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 01 sausio 2012 - 16:10
mergaitės pagelbėsit gal? už poros savaičių vaikučių balius nusimato. Man patiko saldumynai ant pagaliukų. Mačiau zefyriukus tuos aplietus šokoladu ir papuoštus pabarstukais įvairiais. o kokias mases galima būtų pačiai pasigamint? gal turit kur pas save kažką tokio? tipo ale čiupsai 4u.gif kažkokius tiesiog ant pagliukų sausainiukus kepti......
Atsakyti
Labukas, į paprastą (bet kokį kietesnį) sausainį įkišk pagaliuką, štai taip

http://www.forellesr...usainiu-puokste

Dar Nerytės bloge daug yra fainulkų smile.gif

http://www_neringa-b...-pagaliuko.html
Atsakyti