Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Man tas tortas su laikrodžiu tai superinis wub.gif Labai nuotaikingas. Paprastai žmonėms būna gan didelis stresas, jeigu reikia išeiti į pensiją iš kolektyvo, kuriame dirbo 30 - 40 metų... ir dar atrodo, kad galėtų ir toliau dirbti.
Atsakyti
gal kas pades, reikia minciu
moters jubiliejus 50 m proga, tortas vieno auksto
gal bus ideju?????????????????????
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 12 14, 10:11)

as kaip tik darau moters 50-meciui siam savaitgaliui.tik darysiu 2aukstu.sake nori balto,tai darysiu balta biggrin.gif ir ant sono uzdesiu labai didele tamsiai raudona roze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 12, 12:59)
o ka jie soka? as siam savaitgaliui irgi darau sokiu bureliui.vaikuciai soks lietuviu liaudies sokius ir pan.darysiu (jei pavyks blush2.gif ) liaudine suknele ax.gif nemiegu del jos jau pora savaiciu doh.gif tik vaikuciu bus apie 40,nzn gal kokiu keksiuku dar prikepsiu g.gif
siaip jei vaukuciai soka su ceskem (nzn kaip pas jus kraste vadinasi,pas mus vaikystej lyg taip vadindavo tuos batelius,panasius kaip baletui biggrin.gif ) tai padaryciau tortuka ir uzdeciau tokius batukus ant virsaus.aisku jei netingit ir turit laiko tai galit nulipdyt sokanti vaikuti mirksiukas.gif as lipdyciau biggrin.gif arba aplikacija dar galima daryti smile.gif

jie ivairius sokius mokinasi, nu kazka sugalvosiu, dekuj uz idejas!
Atsakyti
kaip pasipuosti torta sau blush2.gif bus 24-metis blush2.gif
Noreciau kazkaip nesudetingai, bet kad butu grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu kalėdinio torto - karuselės.. su arkliukais..

dabar pasidariau natūralių spalvų karuselei gyvūnus - pilkus raganosį ir arkliuką, rudą ir baltą arkliukus.. na man nesižiūri baisiai.. galvoju, jeigu dar bus karuselės tortai abu balti, puošiu baltom ir žydrom snaigėm, tai jie visai nesižiūrės.. tvartukas toks bus..

gal kas matot geriau kokias spalvas šokiam torte? Man reikia karuselės.. o spalvų nematau visai.. gal arkliukus daryt PINK - ružavus? visgi tortas vaikams.. o gal visus žydrus? ar dėti raganosius? o tada kokios jų spalvos turi būti... ?

ačiū už bet kokius komentarus.. turiu dar porą dienų..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 00:24)
Noriu kalėdinio torto - karuselės.. su arkliukais..

dabar pasidariau natūralių spalvų karuselei gyvūnus - pilkus raganosį ir arkliuką, rudą ir baltą arkliukus.. na man nesižiūri baisiai.. galvoju, jeigu dar bus karuselės tortai abu balti, puošiu baltom ir žydrom snaigėm, tai jie visai nesižiūrės.. tvartukas toks bus..

gal kas matot geriau kokias spalvas šokiam torte? Man reikia karuselės.. o spalvų nematau visai.. gal arkliukus daryt PINK - ružavus? visgi tortas vaikams.. o gal visus žydrus? ar dėti raganosius? o tada kokios jų spalvos turi būti... ?

ačiū už bet kokius komentarus.. turiu dar porą dienų..

Zinok maciau David cakes Facebooke ju puslapyje nerealius tortus va butent su arkliukais karuseleje... Paziurek gal rasi Ir pritaikysi idejas sau;) .. Na tortai ten tikrai tikrai nerealus wink.gif ta ju grupe Taip ir vadinas David cakes...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 19, 20:24)

as deciau ruzavus ir zydrus arkliukus tik mirksiukas.gif o jus koki molduka jiems turit ar lipdet? pas mane planuose irgi yra karusele, tik reikia progos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 12 19, 18:03)

tai priklauso nuo to ko norite biggrin.gif kad butu puostas sviestiniu, beze, mase, ganasu, grietinele...? megstat geles? o gal vakarelis teminis?
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 20, 02:00)
Zinok maciau David cakes Facebooke ju puslapyje nerealius tortus va butent su arkliukais karuseleje... Paziurek gal rasi Ir pritaikysi idejas sau;) .. Na tortai ten tikrai tikrai nerealus wink.gif ta ju grupe Taip ir vadinas David cakes...

aha... jau palaikinau.. gražūs labai tortai, vaikiški tokie, mieli.. bet ne mano nosiai, bent kol kas laugh.gif

va mano arkliukai taip atrodytų.. o guzikėliai kitam projektui ..
user posted image
Atsakyti
Naitas as tai daryciau zydrus arba kokius sidabrinius arkliukus man tokie ziemos temai ir prie snaigiu grfaziausiai atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 12:28)
aha... jau palaikinau.. gražūs labai tortai, vaikiški tokie, mieli.. bet ne mano nosiai, bent kol kas laugh.gif

va mano arkliukai taip atrodytų..

oho gyvuneliai,labai grazus wub.gif , ir pati juos sulipdei, kaip taip realistiskai gavosi? tu gal su kokiu ispaudu darei? nu labai labai, atvirai pasakius, kaip is zaislu pardes issinesusi lotuliukas.gif ...
Atsakyti