Man tas tortas su laikrodžiu tai superinis Labai nuotaikingas. Paprastai žmonėms būna gan didelis stresas, jeigu reikia išeiti į pensiją iš kolektyvo, kuriame dirbo 30 - 40 metų... ir dar atrodo, kad galėtų ir toliau dirbti.
gal kas pades, reikia minciu
moters jubiliejus 50 m proga, tortas vieno auksto
gal bus ideju?????????????????????
moters jubiliejus 50 m proga, tortas vieno auksto
gal bus ideju?????????????????????
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 12, 12:59)
o ka jie soka? as siam savaitgaliui irgi darau sokiu bureliui.vaikuciai soks lietuviu liaudies sokius ir pan.darysiu (jei pavyks ) liaudine suknele nemiegu del jos jau pora savaiciu tik vaikuciu bus apie 40,nzn gal kokiu keksiuku dar prikepsiu
siaip jei vaukuciai soka su ceskem (nzn kaip pas jus kraste vadinasi,pas mus vaikystej lyg taip vadindavo tuos batelius,panasius kaip baletui ) tai padaryciau tortuka ir uzdeciau tokius batukus ant virsaus.aisku jei netingit ir turit laiko tai galit nulipdyt sokanti vaikuti as lipdyciau arba aplikacija dar galima daryti
siaip jei vaukuciai soka su ceskem (nzn kaip pas jus kraste vadinasi,pas mus vaikystej lyg taip vadindavo tuos batelius,panasius kaip baletui ) tai padaryciau tortuka ir uzdeciau tokius batukus ant virsaus.aisku jei netingit ir turit laiko tai galit nulipdyt sokanti vaikuti as lipdyciau arba aplikacija dar galima daryti
jie ivairius sokius mokinasi, nu kazka sugalvosiu, dekuj uz idejas!
kaip pasipuosti torta sau bus 24-metis
Noreciau kazkaip nesudetingai, bet kad butu grazu
Noreciau kazkaip nesudetingai, bet kad butu grazu
Noriu kalėdinio torto - karuselės.. su arkliukais..
dabar pasidariau natūralių spalvų karuselei gyvūnus - pilkus raganosį ir arkliuką, rudą ir baltą arkliukus.. na man nesižiūri baisiai.. galvoju, jeigu dar bus karuselės tortai abu balti, puošiu baltom ir žydrom snaigėm, tai jie visai nesižiūrės.. tvartukas toks bus..
gal kas matot geriau kokias spalvas šokiam torte? Man reikia karuselės.. o spalvų nematau visai.. gal arkliukus daryt PINK - ružavus? visgi tortas vaikams.. o gal visus žydrus? ar dėti raganosius? o tada kokios jų spalvos turi būti... ?
ačiū už bet kokius komentarus.. turiu dar porą dienų..
dabar pasidariau natūralių spalvų karuselei gyvūnus - pilkus raganosį ir arkliuką, rudą ir baltą arkliukus.. na man nesižiūri baisiai.. galvoju, jeigu dar bus karuselės tortai abu balti, puošiu baltom ir žydrom snaigėm, tai jie visai nesižiūrės.. tvartukas toks bus..
gal kas matot geriau kokias spalvas šokiam torte? Man reikia karuselės.. o spalvų nematau visai.. gal arkliukus daryt PINK - ružavus? visgi tortas vaikams.. o gal visus žydrus? ar dėti raganosius? o tada kokios jų spalvos turi būti... ?
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 00:24)
Noriu kalėdinio torto - karuselės.. su arkliukais..
Zinok maciau David cakes Facebooke ju puslapyje nerealius tortus va butent su arkliukais karuseleje... Paziurek gal rasi Ir pritaikysi idejas sau;) .. Na tortai ten tikrai tikrai nerealus ta ju grupe Taip ir vadinas David cakes...
QUOTE(Cool Mama @ 2011 12 20, 02:00)
Zinok maciau David cakes Facebooke ju puslapyje nerealius tortus va butent su arkliukais karuseleje... Paziurek gal rasi Ir pritaikysi idejas sau;) .. Na tortai ten tikrai tikrai nerealus ta ju grupe Taip ir vadinas David cakes...
aha... jau palaikinau.. gražūs labai tortai, vaikiški tokie, mieli.. bet ne mano nosiai, bent kol kas
va mano arkliukai taip atrodytų.. o guzikėliai kitam projektui ..
Naitas as tai daryciau zydrus arba kokius sidabrinius arkliukus man tokie ziemos temai ir prie snaigiu grfaziausiai atrodytu
QUOTE(naitas @ 2011 12 20, 12:28)
aha... jau palaikinau.. gražūs labai tortai, vaikiški tokie, mieli.. bet ne mano nosiai, bent kol kas
va mano arkliukai taip atrodytų..
va mano arkliukai taip atrodytų..
oho gyvuneliai,labai grazus , ir pati juos sulipdei, kaip taip realistiskai gavosi? tu gal su kokiu ispaudu darei? nu labai labai, atvirai pasakius, kaip is zaislu pardes issinesusi ...