Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ?...

Sveikos 4u.gif

Gal ir man ka pasiulysit ax.gif Reikia 20 metu vaikino gimtadieniui torto, prase kad papuosimas butu minimalus ir viskas, daugiau jokiu pageidavimu g.gif

Tai kas cia vaikinui butu tokio minimalaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 11 30, 12:24)
Sveikos 4u.gif

Gal ir man ka pasiulysit ax.gif Reikia 20 metu vaikino gimtadieniui torto, prase kad papuosimas butu minimalus ir viskas, daugiau jokiu pageidavimu g.gif

Tai kas cia vaikinui butu tokio minimalaus g.gif

Gal kazkas tokio tiktu
http://www.flickr.co...ves-smailyttte/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 30 lapkričio 2011 - 14:42
QUOTE(smailyttte @ 2011 11 30, 14:41)

O jeckau koks grazus bigsmile.gif Aciu 4u.gif Bet mano supratimu tai cia jau visai nekuklus papuosimas blush2.gif O prase "kuo minimalesnio papuosimo". Tai mastau gal isvis be mases apsieit...
Atsakyti
MERGYTES,REIKIA PAGALBOS!!!

Reikia padaryti tortuka merginai (33metai),vakarelio tema ''Sparkling'' (blizgantis).Ji bus apsirengus juoda suknele su sidabriniais zvynukais ir juodais blizganciais leningsais (nzn kaip lietuviskai is tikruju vadinas blush2.gif ).Suprantu kad graziausiai atrodytu juodas tortas su sidabriniais zvynukais,bet juodas tortas biski berysio man g.gif dar vyras sako daryti disco kamuoli (veidrodini),bet neiseis nes darau labai minksta torta.Ji pati sake kad bus gerai kazkas paprasto,apvalus,svarbu kad blizgetu...

torto reikia kitam savaitgaliui o as jau nuo praeitos savaites nemiegu doh.gif

Buciau labai dekinga jei patartumet ka daryt,gal kas turi kokiu minciu?
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kasko panasaus tiktu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 04, 19:47)

as irgi i tokius ziurejau.gal padaryt kamuoli is sausu pusryciu su marshmallow (kad nebutu sunkus) ir aplipdyt taip g.gif jetau,net nzn mastau.gif vyras net temp liepe pasimatuot,nepatikejo kad nesugalvoju lotuliukas.gif
gal dar kas nors ka nors pasiulys ax.gif
Atsakyti
Man tai erikiuxxx mintis labai faina 4u.gif
Cia kuklesnis ir lyg kazko jam truksta, bet gal pravers, gal kazka nuemus ir kazko pridejus galima ir torta padaryt smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 05, 07:39)

nu va,sianakt susapnavau ka darysiu o cia vel kitokia ideja doh.gif aciu 4u.gif bandysiu kazka sukonstruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 05, 11:53)
nu va,sianakt susapnavau ka darysiu o cia vel kitokia ideja doh.gif aciu  4u.gif bandysiu kazka sukonstruoti biggrin.gif

Tai ir darykit tuomet ką susapnavot 4u.gif Tik paskui nepamirškit ir mums parodyt 4u.gif
Atsakyti
HELP!!!!
Reikia tortuku miesto mamyciu klubo susitikimui...pamines gruodzio gimusiu vaikuciu gimtadienius ir tuo paciu bus karnavalas...pageidavimai: kvadratinis ir kuo maziau mases... Gal kas turit minciu??? Nes man tai visos mintys tokios nelimpancios doh.gif Gal jums kokiu ideju kils... Is anksto aciu toms, kurios pabandys man padeti 4u.gif
Atsakyti
Gabijux,puoskit sonus slapia beze,ant virsaus mase ir arba figureliu kokiu arba aplikacija padaryk....
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 12 08, 11:39)

as irgi uz beze sonams ir figureles biggrin.gif nespejau pirma parasyt lotuliukas.gif
as susizinociau kiek vaikuciu bus is viso,kiek is ju gruodinukai.padaryciau visiems po koki babauziuka. and tu kur atiteks vaikuciams svenciantiems gimtadienius,uzdeciau po gimtadienio kepuryte mirksiukas.gif nebent ten labai daug vaikuciu mastau.gif jei daug tai vistiek padaryciau bent jau kokiu mazu gelyciu ar pan,kiek vaiku yra.nes mano seimos vaikuciai taip ir taiko tos masytes paragaut biggrin.gif o jei bus visiems tik po maza gabaliuka,nemanau kad beda ax.gif
Atsakyti