Sveikos
Gal ir man ka pasiulysit Reikia 20 metu vaikino gimtadieniui torto, prase kad papuosimas butu minimalus ir viskas, daugiau jokiu pageidavimu
Tai kas cia vaikinui butu tokio minimalaus
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 11 30, 12:24)
Sveikos
Gal ir man ka pasiulysit Reikia 20 metu vaikino gimtadieniui torto, prase kad papuosimas butu minimalus ir viskas, daugiau jokiu pageidavimu
Gal kazkas tokio tiktu
http://www.flickr.co...ves-smailyttte/
QUOTE(smailyttte @ 2011 11 30, 14:41)
O jeckau koks grazus Aciu Bet mano supratimu tai cia jau visai nekuklus papuosimas O prase "kuo minimalesnio papuosimo". Tai mastau gal isvis be mases apsieit...
MERGYTES,REIKIA PAGALBOS!!!
Reikia padaryti tortuka merginai (33metai),vakarelio tema ''Sparkling'' (blizgantis).Ji bus apsirengus juoda suknele su sidabriniais zvynukais ir juodais blizganciais leningsais (nzn kaip lietuviskai is tikruju vadinas ).Suprantu kad graziausiai atrodytu juodas tortas su sidabriniais zvynukais,bet juodas tortas biski berysio man dar vyras sako daryti disco kamuoli (veidrodini),bet neiseis nes darau labai minksta torta.Ji pati sake kad bus gerai kazkas paprasto,apvalus,svarbu kad blizgetu...
torto reikia kitam savaitgaliui o as jau nuo praeitos savaites nemiegu
Buciau labai dekinga jei patartumet ka daryt,gal kas turi kokiu minciu?
Reikia padaryti tortuka merginai (33metai),vakarelio tema ''Sparkling'' (blizgantis).Ji bus apsirengus juoda suknele su sidabriniais zvynukais ir juodais blizganciais leningsais (nzn kaip lietuviskai is tikruju vadinas ).Suprantu kad graziausiai atrodytu juodas tortas su sidabriniais zvynukais,bet juodas tortas biski berysio man dar vyras sako daryti disco kamuoli (veidrodini),bet neiseis nes darau labai minksta torta.Ji pati sake kad bus gerai kazkas paprasto,apvalus,svarbu kad blizgetu...
torto reikia kitam savaitgaliui o as jau nuo praeitos savaites nemiegu
Buciau labai dekinga jei patartumet ka daryt,gal kas turi kokiu minciu?
gal kasko panasaus tiktu
QUOTE(sweetsosweet @ 2011 12 05, 11:53)
nu va,sianakt susapnavau ka darysiu o cia vel kitokia ideja aciu bandysiu kazka sukonstruoti
Tai ir darykit tuomet ką susapnavot Tik paskui nepamirškit ir mums parodyt
HELP!!!!
Reikia tortuku miesto mamyciu klubo susitikimui...pamines gruodzio gimusiu vaikuciu gimtadienius ir tuo paciu bus karnavalas...pageidavimai: kvadratinis ir kuo maziau mases... Gal kas turit minciu??? Nes man tai visos mintys tokios nelimpancios Gal jums kokiu ideju kils... Is anksto aciu toms, kurios pabandys man padeti
Reikia tortuku miesto mamyciu klubo susitikimui...pamines gruodzio gimusiu vaikuciu gimtadienius ir tuo paciu bus karnavalas...pageidavimai: kvadratinis ir kuo maziau mases... Gal kas turit minciu??? Nes man tai visos mintys tokios nelimpancios Gal jums kokiu ideju kils... Is anksto aciu toms, kurios pabandys man padeti
Gabijux,puoskit sonus slapia beze,ant virsaus mase ir arba figureliu kokiu arba aplikacija padaryk....
QUOTE(gabijux @ 2011 12 08, 11:39)
as irgi uz beze sonams ir figureles nespejau pirma parasyt
as susizinociau kiek vaikuciu bus is viso,kiek is ju gruodinukai.padaryciau visiems po koki babauziuka. and tu kur atiteks vaikuciams svenciantiems gimtadienius,uzdeciau po gimtadienio kepuryte nebent ten labai daug vaikuciu jei daug tai vistiek padaryciau bent jau kokiu mazu gelyciu ar pan,kiek vaiku yra.nes mano seimos vaikuciai taip ir taiko tos masytes paragaut o jei bus visiems tik po maza gabaliuka,nemanau kad beda