Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(Flos @ 2011 07 14, 09:27)
Aš buvau ant žaizdelės burnoj uždėjus vatos tamponiuką suvilgytą tamanais. Na po lūpa ten veiksmas vyko biggrin.gif palaikiau kokį 10 min ir per naktį žaizdelė buvo užsitraukus.  thumbup.gif
O vit c pagerti sveika, nežinau iš kur ištraukiau, bet kai burnoj žaizdelė atsiranda ar nagų odelė atpleišėja, visada geriu vit c, nes tai atseit rodo, kad jo trūksta organizmui.

Na reiks bandyt vatos grūst nakčiai:) O Vitaminą c aš karts nuo karto su kitais vartojamais vitaminais suvartoju:) geras daiktas:)
Atsakyti
mergaites, koki rekomenduotumet emulsini vaska tarkim is az? nes pastaruoju metu naudoju BTMS , man su juo kremukai tokie lengvuciai, malonus gaunasi, bet pagalvojau, gal yra naudingesniu odai nei BTMS?? girdejau geru atsiliepimu apie OLIVEM 1000(is az). noreciau jusu nuomoniu??
dekuj 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Esu pajury ir maniskis labai nusvilo,nors deginosi su apsauga. Turiu tik sviestmedi kartu toks mixas su palmiu aliejum. Ar nuims deginimo jausma? Ar soliuot i vaistine bepanteno? Siaip tik raudona nugara,neguli dar su temperatura,bet sake skaudena. Ka patarsit?
O man ant veido atsirado tokie raudoni plemai,lyg patine biski ir jie tokie sausi sausi. Pabandziau ta sviestmedi,dar sausiau, bet nei skauda,nei tempia,nei niesti. Nieko. Tik atrodo kaip sukandziota uodu ar sumusta. Na negrazu ir neramu del to issausejimo. Gavau vaistu nuo alergijos,gal suveiks,nes vaistinej nieko doro nera, siulo tuos pacius tepalus visiems nuo visu ligu.
Atsakyti
Ačiū visoms, patarusioms dėl svarstyklių 4u.gif Kaip matau, visos vienbalsiai už tikslesnes, tad tokias ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, tarkit nuomone, ar alavijo gelis isimaisytu i sviestmedi? Noreciau, dadejus priedu, pasigaminti priemone paakiams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 07 14, 10:28)
Mergaites, tarkit nuomone, ar alavijo gelis isimaisytu i sviestmedi? Noreciau, dadejus priedu, pasigaminti priemone paakiams rolleyes.gif

o tai jus norite krema be emulsikliu? g.gif
gana stabilus kremas: 2 dalys sviestmedzio, 1 dalis skysto aliejaus, 1 dalis alavijo gelio (kaip is AN patirstintas ksantanu). Bet paakiams gali buti sunkokas...
Atsakyti
Man taukmedis po pliazo labai gerai nueme perstejima, manau ir be vaistines galima apsieiti mirksiukas.gif

Alavijo gelis labai lengvai isisuka i taukmedi.

As paskutini karta uzsisakiau OLIVEM 1000, paskaiciau geru atsiliepimu wub.gif labai laukiu siuntinuko is AZ
esu bandzius ir Nr1 iš Az tai su juo nelabai eina sutarti. Nr 2 visai nieko, tik jis nedraugauja su GSE
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 13:35)
o tai jus norite krema be emulsikliu? g.gif
gana stabilus kremas: 2 dalys sviestmedzio, 1 dalis skysto aliejaus, 1 dalis alavijo gelio (kaip is AN patirstintas ksantanu). Bet paakiams gali buti sunkokas...

4u.gif taip, galvojau be emulsikliu. As grynu sviestmedziu nakciai patapsnoju, tai man visai patinka, tik pamaniau, kad kaip tik palengvinsiu krema, pridejusi alavijo bigsmile.gif
Atsakyti
Paakiams taukmedis man atrodo perdaug "sunkus", rinkciaus daryti koki lengvesni
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 07 14, 10:37)

As paskutini karta uzsisakiau OLIVEM 1000, paskaiciau geru atsiliepimu wub.gif labai laukiu siuntinuko is AZ
esu bandzius ir Nr1 iš Az tai su juo nelabai eina sutarti. Nr 2 visai nieko, tik jis nedraugauja su GSE

man OLIVEM1000 irgi labai patinka, ir begalo megstu Ester de sucre wub.gif
Nr1 is AZ gerai tinka aliejinems plytelems veidui, ir sausam kondicionieriui plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2011 07 14, 13:40)
Paakiams taukmedis  man atrodo perdaug "sunkus", rinkciaus daryti koki lengvesni

na nezinau, jis man toks universalus (tiksliau kalbu apie nilini) bigsmile.gif as juo megstu netgi pamaitinti veido oda po pylingo, labai mazu kiekiu, itapsnoju ir tiek. Nelabai suprantu, kuo man patinka ryte veidas (ji pas mane riebi, linkusi inkstiruotis), bet toks lyg stangresnis atrodo ax.gif
Atsakyti
Einu Alioniuk tavo bloga panagrineti mirksiukas.gif gal rasiu ir as kur panaudont Nr1 emulsinis vaška smile.gif
Atsakyti