Jennnifer, pas mane irgi tokia pat situacija dėl žvynelinės, 25metus serga MB, vadinas aš tiek metų ja domiuos, nes esu savo šeimos daktaras pagrindinis. Jūs turit labai gerus produktus, maišykit sviestus-aliejus ką turit, visi geri -sviestmedis, kokosai, migdolai, nakviša. Alijošius tai be kalbų labai tinka. Iš EA dėčiau nebent levandą, o su rožių hidrolatu irgi manau būkit atsargi, kartais jis erzina odą ( senesnėse temutėse skaičiau). Nenaudočiau tokiai odai ir GSE, visų citrusų vengčiau.
O vit. E aš labai gerbiu ir myliu, dėčiau kuo daugiau, maksimalią normą. Darykit nedaug ir maišykit su agurkų sultim, pamatysit kaip bus gerai odai, jei darysit "karštu" būdu, tai pašildykit abi fazes kai sujungsit dar kokias 3-5minutes, jei šaltu, tai gal pašildykit sultis iki 65 tiek pat, tada atvėsusias išsukit su aliejų mišiniu.
Mano kremas su agurkų sultim nesugedo dar, jau savaitė jam beveik spintelėj...
Aromantic skaičiau apie šitą bjaurybę, bet kaip žvynelinės temoj perspėjo, taip ir aš pritarsiu - arbatmedžio nedėkit į visą kremą, atskirkit mažą dalį gaminio su juo sumaišymui ir stebėkit kas bus kai naudosit, ne visiems jis tinka. Dar į dalį galit įdėti beržo pelenų trupučiuką ( ne anglių, o tų balkšvų plėnių, tikrų pelenų), kad papilkėtų, tik pažeistoms vietoms tept - na, kai patalynę vistiek reikia keist, aš tai seną paklodę tiesdavau.
Ir tikrai labai siūlau užsipilt alyvuogių aliejum ( ar kitu, kurie stabilesni, bet man alyvuogės tokios odos priežiūrai atrodo labai tinkamos) vingiorykštės ir tujų, turėsit žiemai makalionėms. Dar labai tinka Alepo muilas prausimuisi, jis iš alyvuogių aliejaus, maniškis net palaikysdavo putas ant pažeistų vietų išsimuilavęs pirtyje.
Ir gal kraustykimės mes su šitom diskusijom į žvynelinės temą. Neseniai ją atradau, bet yra tokia. Galim daug vienos kitoms papasakot, bet čia šiek tiek kita tema...
Aš ir vėl siaubsiu AZ
... Palomina, na jūsų sauso šampūno burbulas tai kaip saldainiukas! Nieko beveik neturiu kad tokį pasigamint, man tinka mano naudojamas, neketinau daryt ir nepirkau tokių priemonių, nu bet kai pamačiau ir sudėtį paskaičiau - tai gi ne man, bet MB labai reiktų tokio, jam būtų odai tikrai labai gerai... Vadinas, MUMS reikia ( čia iš panašios operos, kai sako - MES laukiamės)
Jau prisiskaičiau ir apie kvepalų pasidarymą svaigstu ( bet ne, dar nedarysiu, per mažai dar pasidomėjau tikrai ), net bijau skaityt senas temas, nes skaitau, užsirašinėju kai ką, ir prekių sąrašiuką tuo pačiu daraus, o jis vis ilgėja, ilgėja... Ačiū jums, mergaitės, kad dalinatės savo patirtim