Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(neringa.jn @ 2011 08 10, 22:36)
Šiomis dienomis tęsiau eksperimentus su ajerais. Pirmą kartą, kai viriau pagal rastą receptą acte- visai nepatiko schmoll.gif . Antrą kartą viriau vandenyje, nukošiau ir pridėjau du šaukštelius sodos pusei litro nuoviro. Buvau užsitepusi aliejinę kaukę- išsiplovė puikiai, bet plaukai tapo labai kieti. Visuomet naudoju kaukę, tai po jos plaukai buvo normalūs. Trečią kartą dariau šiandien. Sodos dėjau vieną šaukštelį, dar nedidelės citrinos sultis. Vėl puikiai išsiplovė aliejinė kaukė, plaukai ir prieš kaukę nebuvo kieti thumbup.gif . Manau kol kas man tai bus puiki alternatyva šampūnui. Tai tokie mano įspūdžiai. Galima pridėti dar visokių pagerinimų plaukams, bet aš jų nedėjau, nes visada naudoju kaukę ir nenuskalaujamą balzamą, į kuriuos visko pridedu, o šampūnas- tik nešvarumams išplauti  flirt.gif.

o reiks ir man pabandyti vietoje sampuno - ajeru saknis pirkai ar savo kasei?
o kaip jie putoja?
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2011 08 11, 12:06)
o reiks ir man pabandyti vietoje sampuno - ajeru saknis pirkai ar savo kasei?
o kaip jie putoja?

Pati prisiroviau biggrin.gif . Putoti neputoja, tik įbėrus sodos kaip šampanas suburbuliavo, tai galima sodą dėti prieš pat naudojimą mirksiukas.gif . Užpilu ant sudrėkintų plaukų, pamasažuoju ir išskalauju. Jei dedate aliejinę kaukę prieš plovimą- perplaukite du kartus.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

grizau po atostogu ax.gif ir siandiejn puoliau raganaut -nes viskas issibaige biggrin.gif

beja, super nuo saules perdegimu man siemet veike alijosio gelis su saltalankiu aliejum -nu mygom nuimdavo visus perstejimus ir raudonumu thumbup.gif thumbup.gif jauciu, pirma vasara, kai as nestaugiau bent pora naktu del nugaros/peciu nudegimu blush2.gif lotuliukas.gif dar turejau krema ant greicio susisukus (is tikro saviskei -bet ir man pagelbejo biggrin.gif ) pries pat isvaziavima atostogaut -tai gal dar ir jis padejo mirksiukas.gif

einu skaityt, ka prirase per tiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar kokybiški ekolinija.lt aliejai ?
Atsakyti
QUOTE(Chazam @ 2011 08 11, 18:58)
Sveikos. Ar kokybiški ekolinija.lt aliejai ?

taip, jie iš aromanatural.lt 4u.gif
Atsakyti
Mugėje buvau pirkusi kokosų ir palmių aliejus. Man jų kokybė labai patiko. Ką tik susikūrė jų e-parduotuvė. Gal ką nors jau žinote apie ją?

http://www.elabas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 12 rugpjūčio 2011 - 07:56
QUOTE(Babi* @ 2011 08 11, 18:13)
taip, jie iš aromanatural.lt 4u.gif

Anksčiau buvo is Aroma Natural, o paskui Monika minėjo, kad ne: čia
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2011 08 12, 10:57)
Anksčiau buvo is Aroma Natural, o paskui Monika minėjo, kad ne: čia

Net nežinojau, ačiū už informaciją 4u.gif

gaminausi šiandien kremą su Olive Doucer. labai patiko, kremas gavosi lengvas, greitai susigėrė, o ir plaukai po jo liko švelnesni, nei visada smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norėjau paklausti gal kuri daritės kaukę iš AZ nulupamą su Lithohame, chlorella, spirulina Kaukė
Man niekaip neišėjo jos nulupti, gal kažką netaip padariau g.gif
Atsakyti
Nea, tokios kaukės nedariau... schmoll.gif
Vakar pasidariau losjoną veidui "į komplektą" rožių kremui, kad galėčiau naudoti vietoj hidrolato prieš tepdama kremuku. Na ir vėl patenkinta! Bijau girtis, kad nesurūgtų ar neatsisluoksniuotų, bet lyg ir tvarkoj... Ir kvapas gavosi geras, naudojau Nerolį prie rožių, tik tas Nerolis kad pažiro, vietoj 2 lašų tik t-r-r-r-r-r..... doh.gif Įdėsiu receptą į blogą, o čia nuotraukėlę irgi, nes gal kuri galėsit pagelbėti - papuošimui ( rožių tai neturiu) radau tokį įdomų augalėlį, niekaip neatpažystu kas per vienas (vijoklinis, laukinis)
user posted image
Dar vienas mano laimingas atradimas - tai kerpių Usnea Barbata ( Barbe de Jupiter) CO2 iš AZ. Labai fainas kvapas, ne itin brangus, aišku kam tokie kerpiniai patinka, toks švelnesnis negu KN, ne toks intensyvus, o kartais to irgi reikia. Dėjau į losjoną, planuoju ir į kietą šampūną dėti, daug kur, nes konservuoja ir su spuogais gali padėt kovot (sūnui aktualu).
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Zingsniuoju as naturalumo link irgi.Jau 6 metai naudoju pakaitomis aliejukus ir naturalus kremus(pirktinius).Vasara diena kremas,naktyje aliejukai,ziema atvirksciai.Plaukus dazau chna,basma.Tai jusu tema man atradimas thumbup.gif
Jau antra savaite sedziu prie kompo,skaitineju nuo pirmos temos ir konspektuoju.
Aciu jums visoms 4u.gif Ir jus tikrai saunoles 4u.gif
Manau kai perskaitysiu viska butinai bandysiu ka nors pagamint.Pradesiu nuo lupu balzamu.O veliau jau galima ir apie sviestus ir kremukus galvot. biggrin.gif
Dar turiu jums klausima(gal ir buvo kur kalbeta,bet as dar neradau).Mano drauge soliariumu megeja ,tai gal imanoma koki alieju misinuka sukonstruot ,kad paskatint idegi.Gal su morku seklu fitoliu?Ar reikia su DHA,bet tada jau gausis kremas?Kremu as dar nemoku verysad.gif Isanksto aciu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Kas skatina įdegį gal žinos kitos mergaitės, nesidomėjau tai negaliu patart... Bet aš draugei bandyčiau įrodyti, kad soliariumai baisiai baisus blogis doh.gif , geriau laikytis nuo jų atokiau... Malonu aišku pasilepint ir pasijust kaip paplūdimy, bet pavojus sveikatai pernelyg didelis ( pagalvoja tegul, kiek visokių lepinimosi procedūrų galėtų sau leisti už tuos pinigėlius) - nustatytas ne tik ryšys su vėžiniais susirgimais, bet net kad sukelia priklausomybę kaip narkotikai, o anglijoje kažkur skaičiau kad juos VISAI uždraudė ( dėl vėžio). Man gražiausia natūrali sveika oda, vasarą pabučiuota saulytės (saikingai)
Nu seniai nebemadingas tas perdėtas rudumas, tegul eina kartu su mada koja kojon, o ne atsilieka ketvirčiu šimtmečio... 4u.gif
Atsakyti