QUOTE(SECREAT @ 2011 07 08, 22:13)
Jennifer,as daznai AZ siaubiu,tad jei ko reikes,galesim kartu kooperuotis
Ačiū labai labai, būtinai susitarsime
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 08, 22:24)
Gali bandyti pakaitinus ištirpinti vaško, arba patirštinti ksantanu. Tu dėjai 2,5 proc vaško, rekomenduojama(jei emulsinis iš an) 2-5proc. gal pritrūko
.
Ačiū už patarimus
Na, su tais procentais man nesuprantama, nemoku susiskaičiuoti, gėda, bet esu meno žmogus, su skaičiukais žiauriai nedraugauju
Visai man patinka tas mano pirmasis kremukas, labai maloniai tepasi, neriebus, nelieka nieko nereikalingo, manau kaip tik vasarai, tik gal šiek tiek padauginau e.a., bet nieko, sunaudosiu
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 09, 00:32)
Tikrai nebūtina tiek, čia aš nenormali maksimalistė, "einu" per parduotuvę, matau kad tinka šiai ligai, vadinas į krepšą, matau kad anti-aging - ten pat... Susimaišykit sviestmedį, kokosus, kviečių gemalų ir dar kokį skystą aliejus, ką turit, kas patinka, ir tinkamesnio poveikio hidrolatą - bus šimtą kart geriau už pirktinius, dar vit. E ir alantoiną. Ir nereikia tikėtis, kad nuo tepalo pasveiksi, tai palengvinimas, kasdienė priežiūra. Pasiskaitykit AZ, ten prie kiekvieno EA aprašymo yra kam jis tinkamas, kai kuriuos net gerti rekomenduoja, kai gausiu Solubolio, reiks bandyt.
Senose temose užtikau klausimą dėl Naujosios Barmudės produkcijos, tik atsakymo neradau. Turiu jų EA, tai informaciniam lapelyje išskaičiau auksinę mintį - jei
kvapas nepatinka, nenaudoti. Nusiraminau dėl levandų, nutariau kad man jo ir nereikia, nes smirdi...
labai ačiū už atsakymą
Dėl žvynelinės tai reikia ne man, o MB. Tepu jam kokosu aliejumi, skaičiau kažkur, kad tai gydo nakvišų aliejus, juo taip pat. Sviestmedžio neturiu aliejaus, turiu migdolų, kokosų, nakvišų, jojobos aliejus ir taukmedžio sviesto. Rožių hidrolato, ylang-ylang, levandų, citrinų e.a., bičių vaško ir monoi su gardenijomis
Kažkaip gydomųjų savybių neįsidėmėjusi, paskaitau, tada žinau, o kad eiti parduotuvėje ir žinoti kokio aliejaus koks poveikis, tai man dar toli gražu
bet labai norėčiau
Tiesiog norėčiau kažkur rasti paprastų ir su tiksliomis produktų proporcijomis receptų. Pavarčiau jūsų pirmame puslapyje sudėtas nuorodas, ten reikia visko daug, aš neturiu, nesinori eksperimentuoti ir nugrybauti