QUOTE(tuska @ 2011 07 26, 16:48)
gera diena visoms, ateinu su klausimu , gal kuri ka nors gaminotes su alyvuogiu skvalanu is AN.AZ raso kad toks puikus dalykas, ir galima ji lasinti pabaigoj, gamybos arba i aliejine faze dadeti, bandziau abu budus, nu man jis tik ilasinu is kart destabilizuoja krema, atsiskiria viskas, nu jau prarandu vilti kur nors ji panaudot.gaminu su olivem 1000 niekad jokiu fokusu nebuvo, ir ekokonservanta naudoju, o tik lasas skvalano ir vsio kaitinu viska is naujo , bet vistiek viskas atsiskiria.kazin kas ne taip ar jis toks nedraugiskas visoms?aciu uz patarimus visoms
Ar atsiskiria iš karto? Aš vakar gaminau, viskas gerai kol kas.
Papildyta:
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 07 27, 10:07)
Draugė papasakojo, kad lūpų pūslelinę galima gydyti eteriniu aliejumi, bet nežinojo kokiu. Gal kas žino ir gali papasakoti
Levandų ea taip pat tinka, kaip ir arbatmedis. Man arbatmedis nepatinka ir nelabai tinka.
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 07 28, 18:56)
tikrai gausite bart nes jau ir man tokio reikia
Jau prieš keletą temų buvau nuorodą apie tokį masažuoklį įmetus, niekam neužkliuvo .
Kremukai su Olivem 1000 gavosi super ( gaminau pirmą kartą ir ne sau), bet man ant odos tas mozojimasis vis tiek nepatinka. Sau gaminsiuos ir toliau be emulsiklių arba reikia dėti minimalią normą, aš ėmiau viduriuką.