Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(tuska @ 2011 07 26, 16:48)
gera diena visoms, ateinu su klausimu , gal kuri ka nors gaminotes su alyvuogiu skvalanu is AN.AZ  raso kad toks puikus dalykas, ir galima ji lasinti pabaigoj, gamybos arba i aliejine faze dadeti, bandziau abu budus, nu man jis tik ilasinu is kart destabilizuoja krema, atsiskiria viskas, nu jau prarandu vilti kur nors ji panaudot.gaminu su olivem 1000 niekad jokiu fokusu nebuvo, ir ekokonservanta naudoju, o tik lasas skvalano ir vsio doh.gif kaitinu viska is naujo , bet vistiek viskas atsiskiria.kazin kas ne taip ar jis toks nedraugiskas visoms?aciu uz patarimus visoms

Ar atsiskiria iš karto? Aš vakar gaminau, viskas gerai kol kas.
Papildyta:
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 07 27, 10:07)
Draugė papasakojo, kad lūpų pūslelinę galima gydyti  eteriniu aliejumi, bet nežinojo kokiu. Gal kas žino ir gali papasakoti 4u.gif

Levandų ea taip pat tinka, kaip ir arbatmedis. Man arbatmedis nepatinka ir nelabai tinka.
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 07 28, 18:56)
tikrai gausite bart  protest.gif  nes jau ir man tokio reikia  doh.gif  biggrin.gif

Jau prieš keletą temų buvau nuorodą apie tokį masažuoklį įmetus, niekam neužkliuvo biggrin.gif .
Kremukai su Olivem 1000 gavosi super ( gaminau pirmą kartą ir ne sau), bet man ant odos tas mozojimasis vis tiek nepatinka. Sau gaminsiuos ir toliau be emulsiklių arba reikia dėti minimalią normą, aš ėmiau viduriuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 30 liepos 2011 - 07:51
QUOTE(asssandra @ 2011 07 30, 01:39)
Drėkinti odytę hidrolatais reikia, gamintis kremuką su vandenine faze, galima tuomet įlašinti glicerino, tik nepadauginti. smile.gif  Man vien kremukai su hidrolatais nepakankamai drėkina, mėgstu pridėti hialurono arba drėkinančio komplekso iš AZ, tuomet  thumbup.gif  drėkinimas būna.

o kas tie AZ ir AN?
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 07 30, 12:32)
o kas tie AZ ir AN?

Visa informacija pirmoje žinutėje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

atsiprasau gal ir ne i tema, bet neradau kur paklausti, gal galetumete pakomentuoti sudeti akiu makiazo valiklio ?

Siloksan (silikonas) - kuris efektyviai pašalina vandeniui atsparų grimą, nepalikdamas riebaus sluoksnio.
Poloxamer 184 - minkštas emulgatorius, kuris efektyviai pašalina vandeniui neatsparų makiažą.

kazkaip nerandu kuom pakeisti akiu makiazo valikli, ar as nemoku , bet man su paprastais aliejais nuvalyti tusa nuo blakstienu didziausiais vargas doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 07 29, 20:39)
Noriu pasiguosti savo svarstyklėm, pirktom iš BuyinCoins.com  verysad.gif  tiksliau, dėl baterijų nelaikymo.
Įdomu ar dar kam nors taip buvo? Nuperku, atrodo, geras Duracell baterijas, vieną vakarą padarau kremus ir kai noriu daryt po kiek laiko vėl - jos būna išsikrovusios! Po to perku naujas, jei įdedu seną ir naują kartu - vos vos šviečia ekranas.

sitaip daryti negalima schmoll.gif reikia deti abi naujas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 07 30, 08:32)
Ar atsiskiria iš karto? Aš vakar gaminau, viskas gerai kol kas.
Papildyta:

Kremukai su Olivem 1000 gavosi super ( gaminau pirmą kartą ir ne sau), bet man ant odos tas mozojimasis vis tiek nepatinka. Sau gaminsiuos ir toliau be emulsiklių arba reikia dėti minimalią normą, aš ėmiau viduriuką.

Ir aš vakar su skvalanu gaminau- kol kas viskas gerai. Emulsinau nr.3 iš az. Man nei šis emulsiklis, nei Oliviem 1000 jokių nemalonių jutimų nesukelia. Dedu minimalų kiekį, bet kad gautųsi stabilūs kremai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 07 30, 19:20)
Sveikos,

atsiprasau gal ir ne i tema, bet neradau kur paklausti, gal galetumete pakomentuoti sudeti akiu makiazo valiklio ?

Siloksan (silikonas) - kuris efektyviai pašalina vandeniui atsparų grimą, nepalikdamas riebaus sluoksnio.
Poloxamer 184 - minkštas emulgatorius, kuris efektyviai pašalina vandeniui neatsparų makiažą.

kazkaip nerandu kuom pakeisti akiu makiazo valikli, ar as nemoku , bet man su paprastais aliejais nuvalyti  tusa nuo blakstienu didziausiais vargas  doh.gif

Aciu  4u.gif

gal tas Jūsų tušas koks ypatingas?

nes man puikiausiai nuvalo aliejus+hidrolatas sujungti gelisucre, bet realiai pastarasis nėra būtinas-čia tam kad nereiktų plakt kas kartą-o vatos tamponėlį reikia sudrėkinti vandeniu ir nugręžti prieš lašinant valiklį-beje bent jau antrasis Jūsų nurodytas ingredientas skamba gan grėsmingai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 30, 22:27)
gal tas Jūsų tušas koks ypatingas?

ne ypatingas ir netgi ne atsparus vandeniui biggrin.gif tiesa neekologiskas blush2.gif

as bandziau valyti vien tik aliejais, maisyti su hidrolatu (plakti) nebandziau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 30 liepos 2011 - 21:32
QUOTE(MaGre @ 2011 07 30, 21:31)
ne ypatingas ir netgi ne atsparus vandeniui  biggrin.gif  tiesa neekologiskas  blush2.gif

as bandziau valyti vien tik aliejais, maisyti su hidrolatu (plakti) nebandziau  g.gif

Manau, svarbiausias dalykas šiuo atveju yra sudrėkinti vatą prieš naudojant aliejų-nes kitaip ji apkimba blakstienas ir šiaip ne ką ten nuvalo.
Maniškis irgi neekologiškas-ir net baisiojo L'oreal-bet nieko panašaus jam pakeisti nerandu nors ir norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 30, 22:37)
Manau, svarbiausias dalykas šiuo atveju yra sudrėkinti vatą prieš naudojant aliejų-nes kitaip ji apkimba blakstienas ir šiaip ne ką ten nuvalo.
Maniškis irgi neekologiškas-ir net baisiojo L'oreal-bet nieko panašaus jam pakeisti nerandu nors ir norėtųsi  blush2.gif

dekui, pabandysiu sudrekinti bigsmile.gif 4u.gif
maniskis irgi to pacio baisiojo biggrin.gif

tiesa, radau kad Poloksameras yra sintetinis blokas kopolimero, etileno oksido ir propileno oksido. Gal kuri gales placiau pakomentuoti ar labai didelis blogis cia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 30 liepos 2011 - 21:42
QUOTE(MaGre @ 2011 07 30, 22:39)
dekui, pabandysiu sudrekinti  bigsmile.gif  4u.gif 
maniskis irgi to pacio baisiojo  biggrin.gif

tiesa, radau kad Poloksameras yra sintetinis blokas kopolimero, etileno oksido ir propileno oksido. Gal kuri gales placiau pakomentuoti ar labai didelis blogis cia  ax.gif

jus paklauskit cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 29, 20:46)
iš man žinomų būtų morkų fitolis ir šaltalankių aliejus  4u.gif

Kokosai, sezamai, sviestmedis ir avokadas šiek tiek saugo nuo saulės...

Aviečių, kokosų, monoi, sezamas+avokadas (sinergija), taukmedis-apsaugai nuo saulės.

Gražina įdegį-moringa, monoi, kokosai.

Papildyta:
QUOTE(Liurda @ 2011 07 29, 15:04)
Susigundziau ir as valomaji losjona 2 in 1 isbandyti  smile.gif

http://translate.goo...nte_fraisebois0

Tiksliai pagal šią receptūrą darei?
Atsakyti