[quote=asssandra,2011 07 28, 23:45]
[quote=alioniukas,2011 07 28, 20:43]
rafinuotas aliejus rekomenduojamas del kvapo, nes nerafinuotas alyvuogiu+pienas gaunasi labai nemalonus kvapas, o pats kremas riebus ir greitai genda (istikruju, tai cia majonezo receptas perkurtas i krema kunui )
o kas butent jus sudomino?kad kremukas be vasku?
Papildyta:
Pamaniau, kad pienas butų labai geras dalykas odai Juk net Kleopatra maudydavosi, regis, asilių pieno voniose, ar bent istorija taip teigia...
O jei dėti tą pienuką iš tetrapakų, kur pusmetį galioja, ir konservantą, gal tada kokį mėnesiuką atlaikytų?
[/quote]
Geriau nusipirkti ožkos pieno miltelių iš an, ar ko nors panašaus .
Susigundziau ir as valomaji losjona 2 in 1 isbandyti
http://translate.goo...nte_fraisebois0
Gaunasi grazi puta Bandziau naudoti ant tamponelio kaip tonika, bet labiau patiko kaip veido prausiklis Ypac dabar vasara, kai oda labiau riebaluojasi, tai ir aliejaus jo sudetyje nepasigendu. Tik del makiazo nuvalymo dar neteko isbandyti... speju, kad nelabai
Esu dariusi valikli su biciu vasku - nuvalo makiaza gerai, ale veidas lieka kaip taukais isteptas
Bandziau dar kazkurios imesta receptuka su BTMS. Tai konsistencija patiko, tokia puri, bet jausmas ant veido.... Nesuprantu, kaip jus ta BTMS veido gaminiuose naudojat? Toks jausmas, kad apsimuilavusi vaikstai... Taigi pilna tu veido emulsikliu AZ, kam plaukam skirta ant veido teptis. Jei atidziai skaiciau AZ BTMS psl, tai ten ne vienu zodeliu neuzsiminta apie jo panaudojima veido kremuose
Gaunasi grazi puta Bandziau naudoti ant tamponelio kaip tonika, bet labiau patiko kaip veido prausiklis Ypac dabar vasara, kai oda labiau riebaluojasi, tai ir aliejaus jo sudetyje nepasigendu. Tik del makiazo nuvalymo dar neteko isbandyti... speju, kad nelabai
Esu dariusi valikli su biciu vasku - nuvalo makiaza gerai, ale veidas lieka kaip taukais isteptas
Bandziau dar kazkurios imesta receptuka su BTMS. Tai konsistencija patiko, tokia puri, bet jausmas ant veido.... Nesuprantu, kaip jus ta BTMS veido gaminiuose naudojat? Toks jausmas, kad apsimuilavusi vaikstai... Taigi pilna tu veido emulsikliu AZ, kam plaukam skirta ant veido teptis. Jei atidziai skaiciau AZ BTMS psl, tai ten ne vienu zodeliu neuzsiminta apie jo panaudojima veido kremuose
QUOTE(Liurda @ 2011 07 29, 16:04)
Susigundziau ir as valomaji losjona 2 in 1 isbandyti
Man makiaža valo gerai su vatos tamponeliu, bet aišku reikia pilti iš buteliuko, o ne putom. O putas irgi naudoju dabar kaip rytinį muilą
Gal kas zinot kuo skiriasi visi sitie Aleppo muilai
http://www.bionatura...ppo-muilas.html
Parasiau jiems laiska, bet neatsako, o man reiktu siandien uzsisakyti.. Keliu procentu yra geresnis, labiau tinkamas sausai odai, neissirenku...
http://www.bionatura...ppo-muilas.html
Parasiau jiems laiska, bet neatsako, o man reiktu siandien uzsisakyti.. Keliu procentu yra geresnis, labiau tinkamas sausai odai, neissirenku...
Aš šiandien pasigaminau kokosinį balzamą lūpoms (su apelsinų a.e.), tai negaliu atsidžiaugti, kaip kvepia niam niam niam D
Kokosinis balzamas lūpoms
Kokosinis balzamas lūpoms
Noriu pasiguosti savo svarstyklėm, pirktom iš BuyinCoins.com tiksliau, dėl baterijų nelaikymo.
Įdomu ar dar kam nors taip buvo? Nuperku, atrodo, geras Duracell baterijas, vieną vakarą padarau kremus ir kai noriu daryt po kiek laiko vėl - jos būna išsikrovusios! Po to perku naujas, jei įdedu seną ir naują kartu - vos vos šviečia ekranas.
Tai gal reikia pasvert ir išėmus laikyt? tikriausiai taip ir darysiu, bet vis tiek norėjau pasiguost
Ir klausimas: kokiais aliejais galėčiau paskatint įdegį? važiuoju tik keliom dienom prie jūros, tai norisi kuo didesnio efekto, nes jau neatsimenu kada oda saulę mačius
Galvoju vežtis kokosų prieš įdegį. Turiu dar sezamo, migdolų, abrikosų, ricinos, sviestmedžio, tamanų, avokado ir lyg viskas
o po įdegio (jei bus saulės ) tepsiu alijošiaus ekstraktu.
O taip pat: ar AZ yra papaino?
Įdomu ar dar kam nors taip buvo? Nuperku, atrodo, geras Duracell baterijas, vieną vakarą padarau kremus ir kai noriu daryt po kiek laiko vėl - jos būna išsikrovusios! Po to perku naujas, jei įdedu seną ir naują kartu - vos vos šviečia ekranas.
Tai gal reikia pasvert ir išėmus laikyt? tikriausiai taip ir darysiu, bet vis tiek norėjau pasiguost
Ir klausimas: kokiais aliejais galėčiau paskatint įdegį? važiuoju tik keliom dienom prie jūros, tai norisi kuo didesnio efekto, nes jau neatsimenu kada oda saulę mačius
Galvoju vežtis kokosų prieš įdegį. Turiu dar sezamo, migdolų, abrikosų, ricinos, sviestmedžio, tamanų, avokado ir lyg viskas
QUOTE(Cosette @ 2011 07 29, 19:39)
iš man žinomų būtų morkų fitolis ir šaltalankių aliejus
Kokosai, sezamai, sviestmedis ir avokadas šiek tiek saugo nuo saulės...
QUOTE(Cosette @ 2011 07 29, 19:39)
Noriu pasiguosti savo svarstyklėm, pirktom iš BuyinCoins.com tiksliau, dėl baterijų nelaikymo.
Man taip buvo su virtuvinem svarstyklem, tai pasirodo ten ne batareikos issikraudavo, o tiesiog reikedavo ideti koki popieriuka kad jas paspausti po dangteliu, paskui atsibodo taip ziasti tai vyras kazka ten padare, ir dabar puikiai veikia Gal ir Jus taip pameginkite
Mergaitės, priminkit, prašau, ar eteriniai aliejai tirpsta alkoholyje? Žinau, kad tirpikliu naudojamas solubolis, bet regis kažkas buvo rašęs, kad ir spirite tirpsta, ar kažką maišau?
Sumąsčiau pasigaminti losjoną galvos odai, po plovimo. Aliejaus nedėsiu, o EA norėčiau rozmarinų ir šalavijų gydomaisiais tikslais
Sumąsčiau pasigaminti losjoną galvos odai, po plovimo. Aliejaus nedėsiu, o EA norėčiau rozmarinų ir šalavijų gydomaisiais tikslais
QUOTE(Flos @ 2011 07 27, 16:10)
Glicerinas aliejuje netirpsta!
QUOTE(bella272 @ 2011 07 27, 16:18)
Pajutau šyrit kad man kyla puslelinė po lupa, parlekus namo tepsiu arbatmedzio EA, išbandytas reikalas .
Nuo galvos begalinio skausmo, tokio kad rodes tuoj apsivemsiu, padejo melisu EA. keleta lasiuku pirstais itryniau i galva, labai greitai atleido.
Kažkur skaičiau (tik nepamenu kur ) kad odos riebumas kyla is to, kad odai truksta drėgmes, ir oda taip apsigina. Riebiai odai labai tinkamas lazdyno riešutu aliejus. Dėl glicerino kažkada vyko daug diskusiju. esme tokia, kad geriau juo nepiktnaudziauti, nes jis dregme pritraukia is gilesniu odos sluoksniu. drėkinti reikai ne tik oda paviršiu, bet ir vartoti pakankamai skysčių
Aliejus odos nedrekina, o ja tik maitina.
Nuo galvos begalinio skausmo, tokio kad rodes tuoj apsivemsiu, padejo melisu EA. keleta lasiuku pirstais itryniau i galva, labai greitai atleido.
Kažkur skaičiau (tik nepamenu kur ) kad odos riebumas kyla is to, kad odai truksta drėgmes, ir oda taip apsigina. Riebiai odai labai tinkamas lazdyno riešutu aliejus. Dėl glicerino kažkada vyko daug diskusiju. esme tokia, kad geriau juo nepiktnaudziauti, nes jis dregme pritraukia is gilesniu odos sluoksniu. drėkinti reikai ne tik oda paviršiu, bet ir vartoti pakankamai skysčių
Aliejus odos nedrekina, o ja tik maitina.
Aciu aiskutis,tai ka gi man su tuo glicerinu daryti,net neatsimenu kokiu tikslu ji pirkau
QUOTE(bella272 @ 2011 07 27, 16:27)
Pamenu viena nare daug išmanati, labai piktindavosi kai merginos skusdavos jog tepa aliejais, o oda sauseja. Jos pasisakymai budavo rekte rekiantis, kad neuztenka veida aliejais tepti, o BUTINA drekinti. Oj aštrūs jos komentarai budavo, kol galu gale mes naujokes ikyrejom ir ji sia temele paliko. Daug vertingu dalyku buten is jos parasymu atsirinkau
Ir kuo gi ja drekinti,nejaugi tik pirktiniais kremais?
Ir kuo gi ja drekinti,nejaugi tik pirktiniais kremais?
[/quote]
Drėkinti odytę hidrolatais reikia, gamintis kremuką su vandenine faze, galima tuomet įlašinti glicerino, tik nepadauginti. Man vien kremukai su hidrolatais nepakankamai drėkina, mėgstu pridėti hialurono arba drėkinančio komplekso iš AZ, tuomet drėkinimas būna.
[/quote]
Drėkinti odytę hidrolatais reikia, gamintis kremuką su vandenine faze, galima tuomet įlašinti glicerino, tik nepadauginti. Man vien kremukai su hidrolatais nepakankamai drėkina, mėgstu pridėti hialurono arba drėkinančio komplekso iš AZ, tuomet drėkinimas būna.