Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(adusia @ 2011 07 26, 08:42)
Tikriausiai putoklis valo. O kad nera aliejų, tai tom ir patinka-nera riebus, kai taip karšta, ne labai ir norisi to riebumo. Buteliukas paprastas, ant vatos tamponelio ir valai, kaip su tonikų. Norejau pilti į tokį buteliuka, kuris putas daro, bet pamaniau, kad per mažai putojantis. Nors, kai gaminsiu kitą porciją, reiks išbandyti ir putas daranti buteliuką. biggrin.gif
Turi daryti putas, praktiškai ir "plikas" vanduo jame putoja smile.gif su putokliu turi visa geras rezultatas gautis
Atsakyti
Ot aš irgi atėjau pasigirti savo nauju kietu šampūnu biggrin.gif ale be fotiko sėdžiu, o norėčiau įmesti receptą kartu su foto wink.gif Dariau naujovišką, su rudais chna milteliais iš AZ. Esu labai patenkinta kaip jis išplauna plaukus ir padaro juos šilkinius visiškai jų neapsunkindamas. Taip pat gaminau ir sausiems plaukams, tačiau jokių atsiliepimų neturiu. taigi savaitgalį įdėsiu ir vaizdinę medžiagą ir receptą biggrin.gif
Vakar po pokalbio su viena forumiete pradėjau galvoti, kad man plaukai ataugo gražios natūralios spalvos dėl tų šampūnų ir karts nuo karto daromų aliejinių kaukių..
merginos, o man verta pradėti gundytis putokliais, jeigu iki šiol veidą prausdavau juoduoju ar alyvuogių muilu ir Hauschkos CC? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 27 liepos 2011 - 19:32
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 27, 15:03)
ALIONIUKUI: 4u.gif  4u.gif manau jau žinau kaip padaryti agurkų ekstraktą. Knisau AZ kaip naudot vieno augalo miltelius ir radau paaiškinimą-receptą kaip iš jų padaryti ekstraktą. Taigi šitokiu būdu iš bet ko galima... AZ kur yra pirkti agurkų ekstraktas, tai irgi sudėtis vanduo, glicerinas, agurkai, konservantai... Va paskaitykit, pirmas berods receptukas bus:
http://translate.goo...t...l&prmd=ivns
  Aišku, agurkus ( ar bet ką kita) vis tiek teks džiovinti ( papjaustytus, tarkuotų sultys su visais gėriais ištekės), galima tokiu specialiu prietaisiuku vaisių-uogų ir t.t. džiovinimui, bet kai jo neturiu, gerai bus ir orkaitė ( iki 60 ne daugiau) pravirom durelėm. Darysiu, bet teks užsisakyti to glicerino... Turbūt ir spiritinį galima daryt ekstraktą, bet irgi reikia džiovint, nors didesnę pusę vandenuko išgarint. Darytį sultis ir jas garint kad vandens sumažėtų - turbūt negerai, bus tik dalis veiklių medžiagų jose.
  O aš dalį pasidarytų miltelių turiu užpylus aliejumi, stovi žiemai, jei turėsiu miltukų daug, dar pridėsiu. Bet vandeninis - jūsų tiesa, bus geriau. wub.gif

aciu uz info 4u.gif
o siom dienom visgi pasigaminau sausa uogu ekstrakta 95% tirpu vandenyje, jo nereikia filtruoti rolleyes.gif tai laiminga wub.gif

Papildyta:
QUOTE(zydrem @ 2011 07 27, 15:14)
drinks_cheers.gif
thumbup.gif kad tik daugiau tokiu 4u.gif
jus mergaites visos cia kur kremukus jau ivaldziusios gaminti galetumet dazniau su receptais pasivaidenti blush2.gif pasigiriat kad gaminot ir vel dingstat is eterio ax.gif

tai kad keliam keliam receptukus 4u.gif (tik kad dazniausiai iskarto i blog'a..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 27 liepos 2011 - 21:14
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 27, 22:13)

Papildyta:
tai kad keliam keliam receptukus 4u.gif  (tik kad  dazniausiai iskarto i blog'a..)

4u.gif kelias dienas nebuvau ten tai kaip ilindau del to tepaliuko pasiziureti tai neislindau valandziuke lotuliukas.gif butumet FB tai ten paprasciau sekt naujienas blush2.gif
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
[quote=alioniukas,2011 07 27, 22:13]
aciu uz info 4u.gif
o siom dienom visgi pasigaminau sausa uogu ekstrakta 95% tirpu vandenyje, jo nereikia filtruoti rolleyes.gif tai laiminga wub.gif

g.gif O-ho-ho, bigsmile.gif kokie pasiekimai! Na dabar mintysiu, kaip pavyko? Džiovinai perkoštą tyrelę ar dar kaip? Jei ne paslaptis, papasakok kokia technologija.Aš irgi kuriu visokias sąmokslo teorijas, kaip ką pasigamint kad mažiau reiktų pirkti, tik su tais milteliais tai gal pigiau nusipirkt negu pasidaryt... Bet kai azartas pagauna, į elektros skaitiklį nebežiūriu... lotuliukas.gif

Atsakyti
4u.gif Pasiskaitymui prie rytinės kavutės - įdomus straipsniukas su dar dviem įdomiom nuorodom:
http://gyvenimas.del...o.d?id=47942657
smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dabar visos peršoks į veido jogos temą biggrin.gif vyrai visai išsigąs supratę, kad jų žmonos, ne tik raganos, verdančios grožio eliksyrus, bet ir keistos mimės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 28, 07:44)
4u.gif  Pasiskaitymui prie rytinės kavutės - įdomus straipsniukas su dar dviem įdomiom nuorodom:
smile.gif  smile.gif

nu tame tai gal ir yra tiesos - turiu drauge, kuri nuolatos pati sau darosi veido masaza. pagal veido odos bukle, atrodo gerais 10 metu jaunesne
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 28, 07:44)
4u.gif  Pasiskaitymui prie rytinės kavutės - įdomus straipsniukas su dar dviem įdomiom nuorodom:
smile.gif  smile.gif

o tai oda nesensta ? smile.gif
turbut tai sudetinis procesas.

idomu, kad ekstraktus vaisiu sugalvojot gaminti bigsmile.gif tik ar apsimoka? biggrin.gif bet zinoma idomi patirtis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 28 liepos 2011 - 11:37
QUOTE(BlueFire @ 2011 07 28, 12:27)
nu tame tai gal ir yra tiesos - turiu drauge, kuri nuolatos pati sau darosi veido masaza. pagal veido odos bukle, atrodo gerais 10 metu jaunesne

O kas per pratimukai? smile.gif
gal galima smulkiau šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Flos jau išdavė kur ieškoti pratimukų, yra apie juos ten mergaičių papasakota, čia neverta kartotis - susiraskit apie veido jogą temutę, jau buvau nosį įkišus... Kažkada seniai dariau, net atsispausdinusi buvau ir vonioj pasidėjus, bet sistemingai neprisiverčiau, pasimaivau kartais vairuodama kai prisimenu - miegus pravaiko.
Masažuotis teisingai nemoku, tai rimto masažo ir nedarau. Aišku, paspaudelioju, pabraukau, pasidedu kur prie kremų būna piešinukai kaip ką įtrinti, kaip masažuoti - kosmetikos gamintojai pasirūpina duoti kartais ir naudingos informacijos. Bet labai mėgstu Liapko volelį su adatėlėm, vakare prieš kremą pavažinėji veiduku - kraujotaka labai greit suaktyvėja, mano kapiliarai ryškūs, odos paviršiuje taip negražiai vienam skruoste, toks masažiukas juos stiprina, treniruoja, su krauju oda gerai pasimaitina, raumenukai stangrėja... Nereikia trinti ir tampyti. Man svarbiausia, kad tam labai mažai laiko susigaišta. Kartais ir ryte kelis kart pervažiuoju, jei noriu ypač gerai atrodyti. Panaudoju kelias savaites, tada pertrauka - mano toks yra įsitikinimas, kad reikia keist poveikio priemones ( tą patį taikau ir kremams, juos gamindama - aliejus galima naudot tuos pačius ar keist, bet pvz. vieną kartą dėt kaip drėkiklį hialurono rūgštį, kitą kartą rinktis kažką kita), nes oda įpranta ir nebesulauki trokštamo rezultato. Todėl turiu kelis skirtingus masažuoklius veidui. Čia kaip treniruoklių salėje - pratimus reikia kaitaliot, nes raumenys įpranta ir ima simuliuot... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 28, 13:42)
4u.gif  Flos jau išdavė kur ieškoti pratimukų, yra apie juos ten mergaičių papasakota, čia neverta kartotis - susiraskit apie veido jogą temutę, jau buvau nosį įkišus... Kažkada seniai dariau, net atsispausdinusi buvau ir vonioj pasidėjus, bet sistemingai neprisiverčiau, pasimaivau kartais vairuodama kai prisimenu - miegus pravaiko.
Masažuotis teisingai nemoku, tai rimto masažo ir nedarau. Aišku, paspaudelioju, pabraukau, pasidedu kur prie kremų būna piešinukai kaip ką įtrinti, kaip masažuoti - kosmetikos gamintojai pasirūpina duoti kartais ir naudingos informacijos. Bet labai mėgstu Liapko volelį su adatėlėm, vakare prieš kremą pavažinėji veiduku - kraujotaka labai greit suaktyvėja, mano kapiliarai ryškūs, odos paviršiuje taip negražiai vienam skruoste, toks masažiukas juos stiprina, treniruoja, su krauju oda gerai pasimaitina, raumenukai stangrėja... Nereikia trinti ir tampyti. Man svarbiausia, kad tam labai mažai laiko susigaišta. Kartais ir ryte kelis kart pervažiuoju, jei noriu ypač gerai atrodyti. Panaudoju kelias savaites, tada pertrauka - mano toks yra įsitikinimas, kad reikia keist poveikio priemones ( tą patį taikau ir kremams, juos gamindama - aliejus galima naudot tuos pačius ar keist, bet pvz. vieną kartą dėt kaip drėkiklį hialurono rūgštį, kitą kartą rinktis kažką kita), nes oda įpranta ir nebesulauki trokštamo rezultato. Todėl turiu kelis skirtingus masažuoklius veidui. Čia kaip treniruoklių salėje - pratimus reikia kaitaliot, nes raumenys įpranta ir ima simuliuot... mirksiukas.gif  4u.gif

Kas tas volelis, kaip atrodo ir kur pirkai? 4u.gif
Atsakyti