Flos jau išdavė kur ieškoti pratimukų, yra apie juos ten mergaičių papasakota, čia neverta kartotis - susiraskit apie veido jogą temutę, jau buvau nosį įkišus... Kažkada seniai dariau, net atsispausdinusi buvau ir vonioj pasidėjus, bet sistemingai neprisiverčiau, pasimaivau kartais vairuodama kai prisimenu - miegus pravaiko.
Masažuotis teisingai nemoku, tai rimto masažo ir nedarau. Aišku, paspaudelioju, pabraukau, pasidedu kur prie kremų būna piešinukai kaip ką įtrinti, kaip masažuoti - kosmetikos gamintojai pasirūpina duoti kartais ir naudingos informacijos. Bet labai mėgstu Liapko volelį su adatėlėm, vakare prieš kremą pavažinėji veiduku - kraujotaka labai greit suaktyvėja, mano kapiliarai ryškūs, odos paviršiuje taip negražiai vienam skruoste, toks masažiukas juos stiprina, treniruoja, su krauju oda gerai pasimaitina, raumenukai stangrėja... Nereikia trinti ir tampyti. Man svarbiausia, kad tam labai mažai laiko susigaišta. Kartais ir ryte kelis kart pervažiuoju, jei noriu ypač gerai atrodyti. Panaudoju kelias savaites, tada pertrauka - mano toks yra įsitikinimas, kad reikia keist poveikio priemones ( tą patį taikau ir kremams, juos gamindama - aliejus galima naudot tuos pačius ar keist, bet pvz. vieną kartą dėt kaip drėkiklį hialurono rūgštį, kitą kartą rinktis kažką kita), nes oda įpranta ir nebesulauki trokštamo rezultato. Todėl turiu kelis skirtingus masažuoklius veidui. Čia kaip treniruoklių salėje - pratimus reikia kaitaliot, nes raumenys įpranta ir ima simuliuot...