Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(Babi* @ 2011 07 25, 18:20)
Kuo nuriebintas ricinos aliejus skiriasi nuo paprasto? Ir kur jo galima gauti? blush2.gif

kaip idomiai vadinate smile.gif cia turbut hidrogenizuotas ricinos aliejus? tirpus vandenyje?
(apie ji siaip issiskiria nuomones (kiek jis geras, keik blogas).)
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 25, 20:04)
alionuk,
Gal gali smulkiau aprašyti, kaip ištrauką darei, ir kokie kiekiai aliejaus ir dervos? Aš kitais tikslais bandžiau tirpinti benzoino dervą aliejuje kaitindama, bet nieko gero nesigavo, atvėsusi derva vėl į gabaliukus sušoko.

taip ir daromos.
dervos neistirps. bet aliejus prisitrauks kazkiek ju savybiu.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 07 26, 01:02)
bet tai kaip įdomiai, kas čia taip valo, aliejaus tai nėra g.gif gal pats putoklis turi valančių savybių? įmeskit linką su tuo receptu jei yra po ranka 4u.gif

o kokiam buteliuke jį patalpinai, darančiam putas ar paprastam? smile.gif sudominai ax.gif

Tikriausiai putoklis valo. O kad nera aliejų, tai tom ir patinka-nera riebus, kai taip karšta, ne labai ir norisi to riebumo. Buteliukas paprastas, ant vatos tamponelio ir valai, kaip su tonikų. Norejau pilti į tokį buteliuka, kuris putas daro, bet pamaniau, kad per mažai putojantis. Nors, kai gaminsiu kitą porciją, reiks išbandyti ir putas daranti buteliuką. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 25, 23:18)
gauti galima AZ, bet jei norite pabandyti panasu kondicionieriu, visgi siulyciau gaminti be vandenines dalies, tiesiog BTMS (+kondicionuojantis em.arba Polawax), cetyl alcohol, aliejai (kakavos, sviestmedzio, kokoso), EA, na ir jei yra kokie priedai tirpus aliejuje.
Nuriebinta ricinos alieju jau ir neiseitu panaudoti, nes jis yra tirpus vandenyje smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 26, 06:48)
kaip idomiai vadinate smile.gif cia turbut hidrogenizuotas ricinos aliejus? tirpus vandenyje?
(apie ji siaip issiskiria nuomones (kiek jis geras, keik blogas).)

O ką apie jį blogo rašo? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, isiterpsiu su afrodiziaku tema bigsmile.gif tik panaudojama menesiniu skausmams pagelbet biggrin.gif
Zodziu, ar gali buti trecia menesi is eiles toks sutapimas? Pagarinau ylang ylang ir pelargoniju eterinius aliejus. Kazkur po 40 min. man pagerejimas wub.gif Va, is gulimos padeties persikeliau prie kompo thumbup.gif
Norejau ir pasigirt ir patvirtinti veikima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2011 07 26, 09:42)
Tikriausiai putoklis valo. O kad nera aliejų, tai tom ir patinka-nera riebus, kai taip karšta, ne labai ir norisi to riebumo. Buteliukas paprastas, ant vatos tamponelio ir valai, kaip su tonikų. Norejau pilti į tokį buteliuka, kuris putas daro, bet pamaniau, kad per mažai putojantis. Nors, kai gaminsiu kitą porciją, reiks išbandyti ir putas daranti buteliuką. biggrin.gif

Na ne susilaikiau pabandyti tą buteliuką, daranti putas. Super thumbup.gif . Dabar darysiu su "babassu" vaikams muilą rankoms ir ipilsiu į tą buteliuką bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, kurios pirkote svarstykles www.buyincoins.com , kokiu budu jus mokejote? 4u.gif tikriausiai galima tik Paypal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 26 liepos 2011 - 14:04
Gal kuri zinote,kur butu galima rasti dziovintu rozmarinu lapu? Perejau siandien per kelias vaistines,niekur neturi
Atsakyti
Sveikos, patarkite prašau, su kokiu baziniu aliejumi maišyti Italinių šlamučių ea, noriu vaikams patepti mėlynes, sumušimų vietas, kad paspartintų gijimą. Planuoju maišyti su ricinos aliejumi, bet gal yra tinkamesnis mastau.gif ?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 26, 15:02)
merginos, kurios pirkote svarstykles www.buyincoins.com , kokiu budu jus mokejote?  4u.gif tikriausiai galima tik Paypal g.gif

Virtuon kortele (nors man pirko drauge, kuri turi paypal, net nežinau dabar g.gif , bet manau, kad užteko virtuon..)

prie to paties apie svarstykles - aš dabar viską matuoju gramais (ir hidrolatus, ir vandenį ir pan.), net neįsigijau jokių matavimo cilindrų, nes labai patogu su svarstyklėm mirksiukas.gif
Atsakyti
gera diena visoms, ateinu su klausimu , gal kuri ka nors gaminotes su alyvuogiu skvalanu is AN.AZ raso kad toks puikus dalykas, ir galima ji lasinti pabaigoj, gamybos arba i aliejine faze dadeti, bandziau abu budus, nu man jis tik ilasinu is kart destabilizuoja krema, atsiskiria viskas, nu jau prarandu vilti kur nors ji panaudot.gaminu su olivem 1000 niekad jokiu fokusu nebuvo, ir ekokonservanta naudoju, o tik lasas skvalano ir vsio doh.gif kaitinu viska is naujo , bet vistiek viskas atsiskiria.kazin kas ne taip ar jis toks nedraugiskas visoms?aciu uz patarimus visoms
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 25, 23:40)
istrauka darau ivairiai arba 1:2 arba 1:5 (viskas ml matuojama, ir santykis priklauso nuo tiklso, ar istrauka naudosite gryna, ar tik kazkoki % rolleyes.gif ),  miros derva grustuveje gerai susmulkinu,  uzpilu aliejumi ir jei nera laiko islaikyti, tiesiog pastatau sildyti ant vandens voneles, derva niekada iki pat galo neistirpsta, bet lieka visai nedaug tokio kaip smeliuko, kuri paskui nukosiu. Sildyti daugiau negu iki 70laisniu nereiketu.

Ačiū, bandysiu vėl. Aš dariau benzoino ištrauką kvapui fiksuoti muile.
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti,kaip si kauke 4u.gif T zona labai riebi pas mane,galeciau net kremo netepti,zandai sausesni,bet poros dar labiau kemsasi ir issiplete,nei T zonoje. Ant zandu ir spuogiuku daugiau buna, jau cia turbut pas mane uzdegimas gavosi.
Valomoji-maitinanti kaukė riebiai ir mišriai odai:
Lazdynų riešutų aliejus - 1 valgomasis šaukštas, simondsijų aliejus - 1 arb. šaukštelis
Žalias molis - 1 valgomasis šaukštas
Citrinos ea - 2 lašai; ramunėlės ea - 2 lašai
Atsakyti