Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(zydrem @ 2011 07 25, 13:16)
aciu 4u.gif o ta neroli kas pardavineja kur geriau ji pirkti blush2.gif tikriausia kad KN g.gif o gal ir AZ yra g.gif

AZ tikrai turi, tik brangus jis kaip velnias-pati tik dabar užsisakiau, nors kvapą tiesiog dievinu-bet 2 ml 16,5 EUR berods doh.gif
Atsakyti
Alioniuk, aš susimaliau džiovintus agurkus, vandeny jie netirps, išbrinks ir padidės gabaliukai... Dabar nenaudoju, žiemai pasidėjau popieriniame maišelyje - dedu sėkmingai agurkų šviežias sultis, kaitinu kartu su hidrolatais, laikosi kremukai normaliai, ir nebrangu ir odai liuks. Tris savaites išstovėjo pirmasis kol baigiau su puse dozės konservanto, pirmą savaitę spintelėj, paskui jau išsigandau kad nesugestų tai laikiau šaldytuve, dabar vėl su jom dariau ir galvoju, kokių dar natūralių sulčių kol vasara pasispaudeliot ir panaudot, tik pas mane pasirinkimas nedidelis, o galima būtų ir kokių aviečių ir pan. pabandyt. Ai, dar košiau išspaudus per popierinį kavos aparato filtrą, AZ skaičiau kad taip kvepalus pagamintus reiktų filtruot. Aišku, rūgimo tikimybė padidėja, tai reikia po nedaug daryt, bet man patiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 25, 12:14)
Alioniuk, aš susimaliau džiovintus agurkus, vandeny jie netirps, išbrinks ir padidės gabaliukai... Dabar nenaudoju, žiemai pasidėjau popieriniame maišelyje - dedu sėkmingai agurkų šviežias sultis, kaitinu kartu su hidrolatais, laikosi kremukai normaliai, ir nebrangu ir odai liuks. Tris savaites išstovėjo pirmasis kol baigiau su puse dozės konservanto, pirmą savaitę spintelėj, paskui jau išsigandau kad nesugestų tai laikiau šaldytuve, dabar vėl su jom dariau  ir galvoju, kokių dar natūralių sulčių kol vasara pasispaudeliot ir panaudot, tik pas mane pasirinkimas nedidelis, o galima būtų ir kokių aviečių ir pan. pabandyt. Ai, dar košiau išspaudus per popierinį kavos aparato filtrą, AZ skaičiau kad taip kvepalus pagamintus reiktų filtruot.  Aišku, rūgimo tikimybė padidėja, tai reikia po nedaug daryt, bet man patiko... ax.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif , bet as vis noriu isgauti sausus ekstraktus butinai tirpius vandenyje doh.gif
Atsakyti
Ir man nerolio eleksyras wub.gif wub.gif wub.gif . Pirkau kvapu namuose 15ml-46lt
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 07 25, 12:21)
fitokeratinai,
šilko proteinai.

Aciu! 4u.gif Papildais, beje, netikiu jau seniai.

O kur tuos du paskutinius pirkti? blush2.gif
Papildyta:
Ir dar...

o kiek reikia EA ant 50ml skyscio? Ir kiek vit.E ant 50ml skyscio?

Jai nesunku, atsakykit kas nors...
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 25, 14:49)
AZ tikrai turi, tik brangus jis kaip velnias-pati tik dabar užsisakiau, nors kvapą tiesiog dievinu-bet 2 ml 16,5 EUR berods  doh.gif

doh.gif taip kaina nemaza
QUOTE(bella272 @ 2011 07 25, 15:21)
Ir man nerolio eleksyras wub.gif  wub.gif  wub.gif . Pirkau kvapu namuose 15ml-46lt

o cia jus abi apie ta pati neroli kalbate blush2.gif nes skaitinejau KN tema tai ten mergaites nebuvo uzsimine kad jis ir nuo randu gerai arba as praleidau kazka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 25 liepos 2011 - 15:43
QUOTE(zydrem @ 2011 07 25, 15:42)
doh.gif taip kaina nemaza

o cia jus abi apie ta pati neroli kalbate blush2.gif nes skaitinejau KN tema tai ten mergaites nebuvo uzsimine kad jis ir nuo randu gerai arba as praleidau kazka g.gif

na, aš nieko iš KN nepirkau, bet kiek suprantu-eliksyras, tai ištrauka kažkokiame aliejuje, tokiu atveju jis neturės tokio stipraus poveikio kaip EA-turbūt jis daugiau naudotinas dėl kvapiųjų savybių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 25, 16:52)
na, aš nieko iš KN nepirkau, bet kiek suprantu-eliksyras, tai ištrauka kažkokiame aliejuje, tokiu atveju jis neturės tokio stipraus poveikio kaip EA-turbūt jis daugiau naudotinas dėl kvapiųjų savybių  g.gif

ir as taip suprantu g.gif nes labai kvapa giria
Atsakyti
biggrin.gif Atsakyti nesunku - bet jei nusišneku, mergaitės patyrusios - taisykit ir barkit...
Jei jau pradedi naudoti EA ir aliejus, reiktų ir domėtis pačiai pradėt, nėr geriau kaip žinoti kas ir kaip...
Kiek EA ant 50ml skysčio - priklauso žiūtint kur ir kaip naudosi. Veido kremui - rekomenduoja ne daugiau 1 lašo 10 ml, taigi gali dėt iki 5, bet tai vėl priklauso, kokie tie EA. Žinau, kad kai kurios mergaitės veidui nenaudoja.Vienų išvis ant veido geriau nenaudot, kitų ir daugiau galima, jei tikslas - gydomasis, tik maži ploteliai tepami,tada vėl kiti kiekiai ( iki 0,5-1procento, tai būtųnnet iki 5 ml)...
Nepatingėk apie kiekvieną kurį naudosi pasiskaityt aprašymus, įspėjimus - su kai kuriais greit gali ir bėdos, ne tik teigiamo rezultato susilaukti. Pagalvok, kam gal esi alergiška, jų reiktų vengt, tuos aliejus/EA geriausia pasibandyk pirma ant vidinės rankos pusės, jei jau labai norisi naudot. Ne viskas kas natūralu visiems tinka ir sveika...
Vit. E irgi būna įvairios koncentracijos. AZ rekomenduoja 0,02-0,2proc. jei naudojamas kaip antioksidantas arba 0,1-0,5proc. kai naudojamas kaip atyvus ingredientas. Sėkmes!(š vaistinės dedu vienos kapsulytės turinį tokiam kiekiui, bet kaip matai galima ir didinti)4u.gif
Papildais - ir tikiu, ir netikiu. Viena vertus, reikia sąžiningai vartot, stebuklų nesitikėt, kita vettus, labai svarbu kas pagamino... Rimtų kompanijų gaminiais, kai kažko tikrai trūksta organizmui, tikiu. O tuo, kas reklamėlėj parašyta - netikiu... ax.gif
Atsakyti
Ir jau nusišnekėjau - uuiii, 1 proc. bus ne 5, o 0,5, ml. Va patikėkit tokiu patarimu - ir bus bedos...
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2011 07 25, 15:32)
O kur tuos du paskutinius pirkti? blush2.gif

pirkau AZ.
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 14, 21:33)
na taip, turejau omeny kieta kondicionieriu plaukams ax.gif

recepta dar reiktu tobulinti, bet siaip man patiko thumbup.gif  . Svarbu nepadauginti alieju kieki ir tik pora kartu perbraukti per slapius isplautus plaukus. O ekonomiskumas lotuliukas.gif  30g uzteks keletai menesiu. Emulsikliu labai daug, bet kietam kondicionieriui tai normalu.

BTMS 40%
Kondicionuojantis emulsiklis is AZ 20%
cetyl alcohol 12%
kakavos svietas 3%
sviestmedis 4%
nuriebintas ricinos aliejus 1%
citrinos sulciu 5%
fitokeratinu 5%
silikono 10%
levandu EA 10lasu i 15g
konservanto siek tiek dejau

Skyscio reikejo deti, kad istirpinti vandenyje tirpias medziagas. Deja teko ir truputi pakaitinti verysad.gif . Galima ir be vandenuko, bet tikriausiai tada medziagu savybes neishsiskleis g.gif , na dar nezinau...bet kond. tikrai gerai atlieka savo darba bigsmile.gif , o ir i kokia kelione bus labai patogu

Kuo nuriebintas ricinos aliejus skiriasi nuo paprasto? Ir kur jo galima gauti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 25 liepos 2011 - 19:22