Man šaknis labai gerai net po aliejinės kaukės ( ir šaknis buvau įtrynus) išplovė Rasulo molis, pirma su juo išploviau, paskui su paprastu dar šampūnu savo naudojamu - oda net gurgždėjo, plaukai nuo šaknų pasikėlė kaip laku ar standikliu pripurkšti. Patiko, kokį kartą per savaitę taip bandysiu plautis, kiekvieną kartą per daug terlionės...
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 25, 00:13)
Man šaknis labai gerai net po aliejinės kaukės ( ir šaknis buvau įtrynus) išplovė Rasulo molis, pirma su juo išploviau, paskui su paprastu dar šampūnu savo naudojamu - oda net gurgždėjo, plaukai nuo šaknų pasikėlė kaip laku ar standikliu pripurkšti. Patiko, kokį kartą per savaitę taip bandysiu plautis, kiekvieną kartą per daug terlionės...
turiu dar is seniau nusipirkusi muilo riesutu milteliu,bet irgi liko plaukai riebaluoti ir dar visa galva rudais grudeliais,gal reik irgi pabandyti dar poto sampunu perskalauti
Laba!
Gal kas galit parasyti receptuka plauku purskalui (nuo slinkimo) pasigaminti? Turiu Rozmarinu hidrolata ir EA. Ko dar reikia ir kokiom proporcijom, kad gauti 100ml skyscio?Aciu!!!
Gal kas galit parasyti receptuka plauku purskalui (nuo slinkimo) pasigaminti? Turiu Rozmarinu hidrolata ir EA. Ko dar reikia ir kokiom proporcijom, kad gauti 100ml skyscio?Aciu!!!
QUOTE(Etama @ 2011 07 24, 17:35)
ir kas čia gavosi?
Gavosi kaip labai-labai skystas muilas veidui, bet ne taip stipriai putojantis. Nusipraust po jo man irgi norisi, bet kartais palieku ir taip. Man patinka tuo, kad vasara ne naudoju pudros, tik akys dažau, tai puikiai nuvalo makiažą ir ne reikia pienelių, po kuriu tikrai dar norisi su muiliukų nusiprausti. Kai šitą pabaigsiu, darysiu toki pat, tik desiu ne 3 ml "babassu", bet 2 ml.
Sveikos
Norėjau paklausti ar galima maišytis BTMS ir jojobos emulsini vaška gaminant krema veidui
Norėjau paklausti ar galima maišytis BTMS ir jojobos emulsini vaška gaminant krema veidui
Muilo riešutų pirkimui kiek čia jūsų pripasakota paskaičius noras neatsirado, nebandžiau, gal augalinis daiktas ir limpa prie odos ar lieka plaukuose... O Rasulas smėliukas, išsiplauna, iškart po jo plaukai pakuliniai, po šampūno geriau ( bet ir su kondicionierium perskalauju, pamiršau parašyt). Molis labai gerai riebaliukus sugeria, košelę ištepu ant šaknų ir palaikau porą minučių)
Vakar rudinantį veido a lia kremuką, suteikiantį įdegio efektą, pasidariau. Šiandien tepliojaus, už pirktinį nedaug prastesnis - gavosi man riebokas, žinau jau ko kitą sykį nedėsiu, bet ir tepiau ant kremo antru sluoksniu kaip įpratus, o jei naudot vietoj kremo, vėl būtų kitaip. Vakarykščiai gaminiai:
Spalva tokia pieniškoo šokolado-pieniško iriso, ant odos gaunasi lengvas įdegis...
Tik tų augalinių dažų kvapas nelabai, ir eterinis nepermuša, o daug pridėt nenorėjau. Svarbiausia, tai kad ne košė, nemėgstu jokių pudrų kur kaip kaukė ant veido. Žodžiu, bandau ir atsirinkinėju, kurie produktai man tinka-patinka, ką kam naudoti...
Vakar rudinantį veido a lia kremuką, suteikiantį įdegio efektą, pasidariau. Šiandien tepliojaus, už pirktinį nedaug prastesnis - gavosi man riebokas, žinau jau ko kitą sykį nedėsiu, bet ir tepiau ant kremo antru sluoksniu kaip įpratus, o jei naudot vietoj kremo, vėl būtų kitaip. Vakarykščiai gaminiai:
Spalva tokia pieniškoo šokolado-pieniško iriso, ant odos gaunasi lengvas įdegis...
Tik tų augalinių dažų kvapas nelabai, ir eterinis nepermuša, o daug pridėt nenorėjau. Svarbiausia, tai kad ne košė, nemėgstu jokių pudrų kur kaip kaukė ant veido. Žodžiu, bandau ir atsirinkinėju, kurie produktai man tinka-patinka, ką kam naudoti...
QUOTE(katee @ 2011 07 25, 10:29)
Laba!
naudojau pačios sufantazuotą mišinį, bet įtrindavau plaukų šaknis. Kartu gėriau ir biotiną, tai nežinau, kam labiau skirti nuopelnus, nes plaukai nustojo slinkti, priaugo daug naujų
jojobos aliejus,
saldžiųjų migdolų aliejus,
ricinos aliejus,
kviečių gemalų aliejus,
rozmarinų EA,
levandų EA,
kedrų EA,
greipfrutų EA,
fitokeratinai,
šilko proteinai.
labas mergaites
oi as ka tik 3 kremukus susimeistravau
palominos plauku krema
nuo venu tik as dar ilsinau pipirmetes lasiuka kad kvepetu
ir kuno krema su visokiais priedais kvepenti metom
mergaites tos kurios galesit parasykt man reseptuka nuo rando kriksto sunus buvo sveciuose ir jam varkseliuj nosi prakisto su golfo lazda gerai kad neluzo bet vaikas labai pergyvena kad liks randas pazadejau padaryti krema kuriuo tepsis ir jis vis mazes
aciu labai jei kuri nepagailes savo laiko ir parasys ko kiek reikia
einu i plauku plauti su dovilijamos smpunu padarytu ir kemuka isbandysiu
palominos plauku krema
mergaites tos kurios galesit parasykt man reseptuka nuo rando kriksto sunus buvo sveciuose ir jam varkseliuj nosi prakisto su golfo lazda gerai kad neluzo bet vaikas labai pergyvena kad liks randas pazadejau padaryti krema kuriuo tepsis ir jis vis mazes
QUOTE(zydrem @ 2011 07 25, 12:28)
labas mergaites
palominos plauku krema
palominos plauku krema
receptuko neparašysiu tik sudėtines dalis-iš bazinių gerai erškėtrožių aliejus, o iš eterinių nerolis-čia randams gydyti, o prevencijai-jei žaizda 'šviežia" ir nelabai didelė, galima tepti grynu levandų arbatmedžio EA, taip pat siūlo ir miros, jei žaizda lėtai gyja ir šlapiuoja.
Dar radau, kad tiktų šlamučio EA
QUOTE(Doviljana @ 2011 07 25, 14:10)
receptuko neparašysiu tik sudėtines dalis-iš bazinių gerai erškėtrožių aliejus, o iš eterinių nerolis-čia randams gydyti, o prevencijai-jei žaizda 'šviežia" ir nelabai didelė, galima tepti grynu levandų arbatmedžio EA, taip pat siūlo ir miros, jei žaizda lėtai gyja ir šlapiuoja.
aciu o ta neroli kas pardavineja kur geriau ji pirkti tikriausia kad KN o gal ir AZ yra
beje sampunas su kremu tikriausiai gerai susidraugavo nes plaukai slidus slidus kaip
gyvate blizga kaip deimantukas tik neaisku kaip bus vakare ar rytoj is ryto bet man patinka atrodo kad buciau su geru chemijos pridetu sampunu isiplovusi
QUOTE(zydrem @ 2011 07 25, 10:28)
labas mergaites
mano sunus, begdamas tamsoje, atsitrenke i stalo kampa, siuti nereikejo, bet randukas prie pat akytes liko . Kadangi tokioje vietoje + mazas vaikas, EA nelabai galeciau panaudoti. Todel dariau istrauka miros dervos (yra AZ) ricinos aliejuje. Po triju savaiciu naudojimo randukas jau nebetoks gilus, reik toliau teptis...randai nemegsta greit isnykst
Agnė/Ramutė, prisimenu gaminot sausa agurku ekstrakta, ar jis gavosi tirpus vandenyje?
QUOTE(alioniukas @ 2011 07 25, 14:19)
mano sunus, begdamas tamsoje, atsitrenke i stalo kampa, siuti nereikejo, bet randukas prie pat akytes liko . Kadangi tokioje vietoje + mazas vaikas, EA nelabai galeciau panaudoti. Todel dariau istrauka miros dervos (yra AZ) ricinos aliejuje. Po triju savaiciu naudojimo randukas jau nebetoks gilus, reik toliau teptis...randai nemegsta greit isnykst
aisku
reikes dar pasiskaitineti apie tas istrauku gamybas
tamsus miskas kol nepradejau daryti