Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(adusia @ 2011 07 24, 09:13)
Bandžiau, viskas gerai, ne per aštru. Dejau pagal receptą pora ml., tai yra truputeli toks putojimo jausmas. Pagal naudojimo instrukcija nuplauti ne reikia, bet man palieka tokia plievelė, kaip ne iki galo nuskalauto muilo, tai aš kairtais palieku, tik pavalius to losjono su "babasu", o kartais dar nusiprausiu vandenukų.
kokį receptą naudojai, ką gaminai? wink.gif
Atsakyti
-Juodujų serbentų hidrolatas: 50 g 50 ml
-Distiliuotas vanduo:50 g 50 ml
- Mousse de Babassu : 3 g 2.8 ml
- Višnių kauliukų ekstraktas : 0.5 g 0.6 ml soit 21 gouttes
- Žemuogių ekstraktas : 0.5 g 0.5 ml soit 17 gouttes
- GSE : 0.6 g 0.5 ml soit 17 gouttes
Receptas iš AZ, bet ne dejau dažų ir hidrolato reikejo 95,4 g, o aš puse normos pakeičiau vandenių, kadangi kvapas serbentų tai laaaabai stiprus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adusia @ 2011 07 24, 15:03)
Receptas iš AZ, bet ne dejau dažų ir hidrolato reikejo 95,4 g, o aš puse normos pakeičiau vandenių, kadangi kvapas serbentų tai laaaabai stiprus blink.gif
ir kas čia gavosi? rolleyes.gif
Atsakyti
as gaminu su coco glucosidu. o kas domina?
nepasakyciau, kad cia sulfatu pakaitalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 liepos 2011 - 16:03
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 24, 15:00)
as gaminu su coco glucosidu. o kas domina?
nepasakyciau, kad cia sulfatu pakaitalas smile.gif

ar uztenka putojimo, ar isplauna plaukus ar aliejine kauke? nes kaip suprantu jis irgi a la prausiklis, tik svelnesnis. radau gera sampuna pirktini, £18 blink.gif bet manau pagal sudeti su coco glucosidu galima paciai kazka panasaus pasidaryt
Atsakyti
labas , nu labai idomi sita tema, bet iskilo ,gal jum pasirodys kvailas klausimas, bet iskur jus gaunate visu ten hidrolatu, ir tttt.... ten tu visu priemoniu, is vaistiniu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2011 07 24, 19:53)
labas , nu labai idomi sita tema, bet iskilo ,gal jum pasirodys kvailas klausimas, bet iskur jus gaunate visu ten hidrolatu, ir tttt.... ten tu visu priemoniu, is vaistiniu....  blush2.gif

Užsukit į pirmą temos puslapį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 24 liepos 2011 - 18:57
QUOTE(Etama @ 2011 07 24, 16:35)
ir kas čia gavosi? rolleyes.gif

įsiterpsiu ax.gif. Dariausi ir aš tokį - man per daug putojimo... Nelabai patinka. O kaip man išvertė, tai čia "valomasis losjonas 2in1. Gali būti naudojamas kaip valiklis veidui ir akims (be valomojo pienelio). Taip pat kaip tonikas po nusiprausimo".
Man po to reikia praustis... biggrin.gif
Atsakyti
Ką būtent pasigaminot su coco glucosidu, ar patiko? Kokį (iš kur) naudojot? Viskas įdomu...

Dariau MB skutimuisi putas šiandien su Babassu. Na kad ir labai švelnus, bet akių tai su juo neplausiu, sausina odą. Aišku, skutimuisi dėjau didesnę dalį negu tam valikliui kur receptuką Adusia parašė, bet rankas nusiploviau, indukus ploviau - sausina, naudojau riebalinio atstatytoją, bet ir tai jaučias. Neradau jokio gatavo recepto ant greičio, tai tokį susigalvojau, putos gaunasi, bet galėtų būti tirščiau.
Vandeninė dalis:
10% Babassu - 5ml
0,4% Ksantano 0,2g
1% Aloe koncentratas(skystas) 0,5 ml
1% Alantoino 0,5 ml
1% Šilko 0,5 ml
1% Pantenolio 0,5 ml
1% Inulino 0,5 ml
70.3% Vingiorykštės hidrolato 35 ml
- gerai sumaišiau viską ir supyliau į aliejų:
6% Medetkų aliejus 3 ml
6% Gelisucre 3 ml
- viską išplakiau, įdėjau
2% Riebalinio sluoksnio atstatytojo - 1 ml
Ramunėlių EA 2 lašai, konservantas Cosgard 10 lašų.
Daugiau komentarų bus, kai su juo nusiskus... Na, reikės man pabandyt kur kokį nereikalingą plauką rast...

Dar du kremus dariau su Olive Douceur. Labai labai labai patiko šitas emulsiklis. thumbup.gif AZ nerašo, bet man atrodo jį net plaukų priemonėms galima naudoti, nes labai gerai nusiplauna, nelieka jokių apnašų - indelis nuo kremo išsiplovė be chemijos su drungnu vandeniu švariausiai. Dabar gaminsiu spalvotą kremą... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 07 22, 19:10)
Kad aš niekur neįvedžiau telefono NR ( kas man labai keista), neprašė .Tad gavau e-mailą kur dabar yra ir kada planuojama įteikti.

telefona as tai ivedziau.. reikejo ivesti, tik nepamenu tiksliai kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 07 24, 20:14)
įsiterpsiu ax.gif. Dariausi ir aš tokį - man per daug putojimo... Nelabai patinka. O kaip man išvertė, tai čia "valomasis losjonas 2in1. Gali būti naudojamas kaip valiklis veidui ir akims (be valomojo pienelio). Taip pat kaip tonikas po nusiprausimo".
Man po to reikia praustis... biggrin.gif
suprasta 4u.gif reiks bandyt vis tiek g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Nusprendziau ir as pati pabandyti pasigaminti kazka naturalaus,prisisakiau ivairiausiu alieju, pradzioj pabandysiu anticeliulitini kremuka ir veido kauke,noreciau ir veidui krema koki pabandyti,bet baisu,kad gali netikti poto,nes labai jau jautri oda pas mane,labai kemsasi poros,kas biski ne taip iskart bert pradeda ir t.t.
Dar labai domina sampunai,saknys labai riebaluotos, o galai sausi, nusipirkau dabar naturalu alepo sampuna,bet man jis gerai neisplauna saknu,lieka sukibe plaukai,gal tas kietas sampunas tiktu? Ar gal dar koki rekomenduotumet receptuka? 4u.gif
Atsakyti