Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 07 21, 20:18)
Palominai:  receptas geras, tai man reikia bash.gif  bash.gif  Patiko mintis kad be emulsiklių (6ml.tamanų, 3g. mango sviesto,4g. taukmedžio, 8 ml. sezamų, 8ml. simondsijų aliejų, trys hidrolatai ir t.t.). Neturėjau tamanų, neturėjau simondsijų aliejų, dėjau aviečių, truputį šaltalankių, pusę mango keičiau murumuru sviestu (rūpėjo išbandyt). Gal tamanai būtų padėję padaryt viską teisingai, o dabar - patryniau aliejų mišinį, skystas toks atrodė... Na ką, maniau, ogi pabandysiu su vašku gamint. Riebalų daugiau nei pusė, lyg ir galima būtų...Dar nė karto su jokiu nedarius, nagai niežti... Pašildžiau, įdėjau 3ml Cera Bellina. Bet per trumpai turbūt šildžiau ir sumaišiau su per šaltais hidrolatais - gražiai išplaukė aliejų kleckas tokiose pasukose...Ir termometrą turiu, bet tingėjau matuot, vėlai labai būriau. Dabar užtat žinau kaip atrodo, kai nesigauna mirksiukas.gif Bet masažą su kūriniu MB padariau - pateeeeenkintas...

Cera bellina, jei neklystu skirtas tik aliejams ir sviestams, ir dar ji galima naudoti kaip papildantį emulsiklį, kai jau kitas emulsiklis naudojamas. Tai jums ir sušoko tie aliejai..
Atsakyti
Nu jo, vėliau ir aš apie tą Bellina išskaičiau, kai jau buvo padaryta. Bet šiandien įdėjau į šaldytuvą, apstingo, visai normalus.Vietoj "be emulsiklių" gavosi "su emulsiklių puokšte"...
Dabar girsiuos clap.gif
Šiandien viskas pasisekė!!! Kremas gavosi nerealus - lengvas, vėsus, išsiplėtusiems kapiliarams, jautriai odai drėkinantis anti-age. Laabai atidžiai tikrinau temperatūrą ir atsargiai sujungiau. Va toks su vakarykščiu sausu šampūnu:
user posted image
O čia vakarykštis susitupėjęs kremukas "Emulsiklių puokštė" (man jis toks "šildantis", visada oda nuo mango, taukmedžio šyla, rozmarinai irgi šildo, nors dėjau mažiau) ir "Agurkinio" likutis - gyvas sveikas nesugedęs Maksiminiam indelyje, neturėjau tada geresnio...
user posted image
Atsakyti
Nu sveikos, raganaites 4u.gif Ilgai buvau prapuolus, darbu per akis... Vis delto visa paskutine savaite daaaug raganavau tongue.gif

Praktiskai isitikinau, kad su Olivem 1000 man nepavyko susidraugauti butent del netikslios HLB reiksmes - dabar, kai skaiciuoju, kremukai gaunasi fantastiski wub.gif

Ir dar, isitikinau, kad jei receptas tikrai geras ir kremas tikrai stabilus, tai jis nebijo nieko - nei temperaturu netikslumo, nei permaisymo, nei kvapiuju ekstraktu ar kokiu nors priedu... O jei pati formule nestabili, tik tada kas nors tampa "paskutiniu lasu" ir viskas susimauna, arba kremukas isskysteja ir pasileidzia po kurio laiko...

Tiek priraganavau, kad atsargos visai istustejo, tai jau varvinu seile AZ, kraunu krepseli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 07 22, 09:13)
Nu sveikos, raganaites  4u.gif Ilgai buvau prapuolus, darbu per akis... Vis delto visa paskutine savaite daaaug raganavau  tongue.gif

o tai kur vaizdine raganavimu medziaga? ax.gif laukiam laukiam blush2.gif
Atsakyti
Vakar iš tos laimės pamiršau paklaust kas neaišku - kur reikėtų pratirpint tirštus CO2 ir absoliutus, prieš dedant į kremą? Vandeninėj daly nenori tirpt, kreme irgi, aliejinėj - ir tada kartu kaitint? Ar geriau lašelyje alkoholio? Patarkit! g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip anglų kalba tamanai? blush2.gif
norėčiau užsisakyti iš Az, ale nesuprantu, kaip vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 07 22, 14:01)
Sakykit, kaip anglų kalba tamanai?  blush2.gif 
norėčiau užsisakyti iš Az, ale nesuprantu, kaip vadinasi biggrin.gif

http://www.aroma-zon...Vcalophylle.asp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 07 21, 19:19)
Man krovė AZ savaitę ir kelias dienas, atkeliavo dabar. Sesuo priėmė ir vėl išsilieję produktai  doh.gif tik siunčiau foto jiems, tai atsiuntė iš naujo, dabar vėl  doh.gif pastebėjau, kad labai tiršti produktai išteka iš tų buteliukų. Tai vėl turėsiu fotografuoti, ir jiems rašyti, o daiktai tai ne mano, o kitų merginų užsakyti  g.gif

Kaip įdomiai...o jie patys nuotraukų užsiprašė ar savo iniciatyva siuntėt?
nes mano kai sykį buvo išbėgusi dalis (keli ml) eterinio iš 30 ml, tai tiesiog užteko parašyt ir atsiuntė naujus 10 ml.

seniau siųsdavo tuos mėginukus ir ilgiau užtrukdavo, bet pastaruoju metu, kažkaip lyg ir viskas buvo susitvarkę g.gif

vis dar nesulaukiu jokio atsakymo iš jų schmoll.gif

O ką tik gavau atsakymą, kad išsiųs šiandien-na taip beveik nevėluoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 22 liepos 2011 - 13:18
QUOTE(Jutare @ 2011 07 22, 14:05)

ačiū ploja.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Reikia jusu patarimo. Mano oda siaip yra normali, taciau vasara, kai karsta, siek tiek daugiau pradejo riebaluotis, todel kazkaip kremo teptis visai nesinori, o padrekinti noreciau. Sakykit, ar galima tiesiog i hidrolata imaisyti siek tiek hialurono rugsties, kolageno ir purskaluotis, ar i toki misini reiketu deti konservanto?
O gal geriau koki geliuka pasidaryti? Kuo jus vasara lepinat ir drekinat veidukus?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 07 21, 20:19)
Man krovė AZ savaitę ir kelias dienas, atkeliavo dabar. Sesuo priėmė ir vėl išsilieję produktai  doh.gif tik siunčiau foto jiems, tai atsiuntė iš naujo, dabar vėl  doh.gif pastebėjau, kad labai tiršti produktai išteka iš tų buteliukų. Tai vėl turėsiu fotografuoti, ir jiems rašyti, o daiktai tai ne mano, o kitų merginų užsakyti  g.gif

tikriausiai vel mano doh.gif net geda nors nekalta blush2.gif dar laukia vienas rimtas apsipirkimas del kieto sampuno doh.gif bet jau geda ir prasyt ko blush2.gif nebent ten tikrai kazkokias kad ir mazas gauna nuolaidas uzsakancioji ax.gif

mergiukai mirksiukas.gifdel kieto sampuno
noreciau vienu apsipirkimu viska ko gali prireikti nusipirkti blush2.gif
tai gal galit pasipasakoti kas kuriai labai reikalinga, 4u.gif
oreciau ir visus priedus-pagerinimus plaukams tureti na gaminant kieta sampuna thumbup.gif
aciu is anksto visoms pasisakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 21, 17:33)
as sekmadieni uzsisakiau, o ketvirtadieni vos spejau atsikelti (apie 9 val ryto) paskambino is Fedex ir pasake, kad pristatys siuntinuka..

Kad aš niekur neįvedžiau telefono NR ( kas man labai keista), neprašė .Tad gavau e-mailą kur dabar yra ir kada planuojama įteikti.
Atsakyti