Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios, XIII tema

QUOTE(čikibari @ 2011 07 18, 13:35)
Kažin kur Klaipėdoje galėčiau nusipirkti emulsinio vaško?  g.gif gal kas turit parduoti ?

Aš galiu pasidalinti iš AZ nr2 emulsiniu vasku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 07 18, 12:59)
aha imesk vakare visus ingredientus.. idomu panagrineti..

raso tik taip: "Olive oil, coconut oil, castor oil, fresh pure New Hampshire spring water, sodium hydroxide (a binder), Rosemary-Lavender-Cedarwood and other essential oils for fragrance"

QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 18, 16:38)
Ir aš tokį turiu. Plaukai po plovimo lieka kietoki, šiurkštoki, tačiau kai aš banguotų plaukų, tai drėgnu oru man neblogas jis, nes plaukai susigarbanoju dar labiau. Tačiau paprastą dieną nelebai man jis, nekartočiau daugiau.
O savos gamybos kieti šampūnai man Nr. 1. Kažkaip neseniai bandžiau plauti Cattier (nes mėginuką reikėjo sunaudoti), tada visų išgirtąja Eubiona ir vis vien niekas net neprilygsta kietiems šampūnams thumbup.gif

nu man tai net is bedos netinka laugh.gif laugh.gif
bet paguodei -gak vis tik bandyt savo daryt g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 19, 01:10)
kad cia ne sampunas, o muilas, kaip suprantu.

tai yra kietas sampunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam reikia buteliuku,induku gaminamai kosmetikai, turiu kelis jau nuo pasibaigusios kosmetikos. Į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 19, 07:26)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 19, 09:26)
raso tik taip: "Olive oil, coconut oil, castor oil, fresh pure New Hampshire spring water, sodium hydroxide (a binder), Rosemary-Lavender-Cedarwood and other

Tai kieto muilo sudėtis. 4u.gif Aš verdu muilą su šarmu- sodium hidroxide, tikrai žinau. Galima muilą naudoti vietoje šampūno, bet sudėtis tada galėtų būti turtingesnė, o čia tik aliejai, šarmas ir kvapai. Bet kad plaukai nebūtų kaip pakulos gali perskalauti acto ar citrinos sulčių skiediniu mirksiukas.gif
Atsakyti
o su tauke gaminti niekas nieko nebande? juk is jos saknu isgaunamas alantoinas, tai turetu buti geris wub.gif
Atsakyti
mergaitės, pamenu, buvo kalbėta apie aromatinius ekstraktus. Bet dabar nebeatknisu, kur doh.gif Kas turėjot žemuogių ekstraktą, ar vertas dėmesio? ax.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 07 19, 12:05)

man tai nejuokinga 4u.gif

QUOTE(neringa.jn @ 2011 07 19, 12:32)
Tai kieto muilo sudėtis. 4u.gif  Aš verdu muilą su šarmu- sodium hidroxide, tikrai žinau. Galima muilą naudoti vietoje šampūno, bet sudėtis tada galėtų būti turtingesnė, o čia tik aliejai, šarmas ir kvapai. Bet kad plaukai nebūtų kaip pakulos gali perskalauti acto ar citrinos sulčių skiediniu mirksiukas.gif

tai gali but, bet ir ant pakuotes raso sampunas biggrin.gif o as dar pati kieto negaminau, tai labai ir sudetimis nesidomejau -tik copy paste i failiuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne, sito nebenaudosiu -siaip vietoj muilo sunaudos kaas nors arba vyrui teks 4u.gif
aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 19 liepos 2011 - 12:11
Kas užsisakinėjate iš AZ, sakykite kur pristato siuntinį :į paštą ar į namus?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 07 19, 14:37)
Kas užsisakinėjate iš AZ, sakykite kur pristato siuntinį :į paštą ar į namus?

kurjeris į namus atveža 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2011 07 19, 09:41)
o su tauke gaminti niekas nieko nebande? juk is jos saknu isgaunamas alantoinas, tai turetu buti geris  wub.gif

kiek prisimenu butent saknyse yra alantoino, ir tik 4-5%. Jei daryti istrauka, liks dar maziau, ir jei istrauka naudoti ne gryna, tai visai mazai gaminyje bus alantoino g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 07 19, 11:10)
man tai nejuokinga 4u.gif

argi nejuokingas dialogas? smile.gif

rasai, kad netinka sitas produktas plaukams ir abejoji, ar gaminti kieta sampuna.
galvoju, padesiu, paziurejus i sudeti rasau, kad cia ne sampunas, cia muilas. muilas labai retai kam plaukams tinka. nera prasmes jo lyginti su sampunais (kietais ar skystais).
o Tu man atsakai: cia yra sampunas.

blink.gif
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti